Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı
Kısa ve öz; Hayrettinin bu haliyle Sivassporda kalmasını isteyenlerin kesinlikle samimi sivassporlu olduğuna inanmıyorum.lütfen sapla samanı karıştırmayın,bzim için sivasspor önemli olmalı şahıslar değil. ayrıca Sivasspor kulübü hayrettine emeğinin karşılığını fazyasıyla vermiştir. her şeyin olduğu gibi bununda bir miyadı var,hayrettinin miyadı doldu.
|
Üstad benimde senin bu Hayrettin takıntını anlamıyorum. Tamam belki miadını doldurmuş olabilir ama sivasspordan asla ve asla gitmesi taraftarı değilim. Örneğin altyapıda eğitmen olabilir. Mesela çocuklara şunu öğretebilir. 1-Topa yerde iken nasıl kafa ile müdahele edilebilir. 2-Bir sol bek nasıl sağ bek yada orta saha oynayabilir 3-Boğazına bir darbe alırsanız ve diliniz boğazınıza kaçarsa nasıl en yakın arkadaşınıza haber verirsiniz....
Doğrudur kendi kalesine gol atmıştır, o cırt pırt neyse ondan da yapmıştır. Kötü de oynamıştır. Kabul ediyorum ama bu çocuk sokak aralarından 3. liglerden gelmiştir buraya, ona karşı bu kadar agresif olmak sence Hakmıdır. Bence değildir. Bende yuhaladım kızdım Hayrettin kardeşimize, ama bir şekilde şu takımın personel listesinde dahi olsa monte edilmeli diye düşünüyorum. Bırakın bu defolizm kelamlarını artık...