Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Seçenekler Arama Stil

Alt 28.03.2005, 08:11   #1
CEMILAKTURK
Acemi Yiğido

CEMILAKTURK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEMILAKTURK isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SİVASSPOR'UMUZUN Tarihi başlıklı bir sayfa açarken düşüncem hemşehrilerimle geçmişdeki güzel anıları paylaşmaktı.Tabiiki SİVASSPOR'un tarihindede taraftarlarını üzen sıkıntılı dönemler olmuştu.
Başlangıçta bunları sizlerle paylaşmak istemedim,hep başarıları ön plana çıkartmaya çalıştım.Ancak geçmişte yaşanan üzüntüler içimde bir korku olarak kaldı,kendime sakladım.Hatırlarmısınız geçmişte birkaç yıl üst üste ligi son haftalara kadar önde götürüp,son haftalarda liderliği başka takımlara (Hatırladığım bir tanesini söyleyeyim Adana-Demirspor) hediye ettiğimiz yılları.Daha sonrada 3'üncü lige düşmemizi.Yöneticilerimiz diyorlarki 58 puanıda alan bu çocuklar.Güzelde bu çocuklara ne oldu?Üst üste kaybedilen maçlar.Ligde hiç iddası olmayan,küme düşme tehlikeside bulunmayan bir takıma karşı kendi sahamızda alınan yenilgiler.Bizler uzaktayız,sorunlarımız nedir bilemiyorum ama artık toparlanalım.Yakaladığımız bu fırsatı kaçırmayalım.Aksi takdirde yine hayal kırıklıkları,yine hüsran bizleri bekliyor.Selamlar :?: :( :cry:
CEMILAKTURK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır