Cevap: Santrafor İhtiyacımız Yok
Ben bu konusmaya olumlu taraftan bakmak istiyorum belki taktikseldir. cunku henuz trsnsfer donemi gelmedi 3 mac daha var. eger biz su bolgeye bu bolgeye oyncu alacagiz derse kadrodaki oyunclarn morali bozulablr kafalarnda soru isareti kalabilir. simdi disardan kadroyu hic bilmeyen biri bu konusmayi okusa heralde kadro cok genis baska oyuncuya gerek kalmaz diye dusuneblir.ama oyle degil. kulubeye bakiyorum oyuna etki hic isim yok. oyuncu degisikliklri zatn 90. dakikada yapiliyor. son 3 mactir ziyann yoklugu inanilmaz sekilde hissediliyor. yerine oynayan aydin sol acik oyuncusu bayaa kademe hatasi yapiyr bol bol hata yapiyor.orjinal yeri sol bek olan eren aydin evlere semlik. hayrettnden cok basimiz agridi yerine getirilen adama bak! hayrettn duraydi en azndan jubilseini yapardi. sag bek yine oyle. xicinhonun basina bisey gelsn diye dua etmkten baska sansmz yok. orta sahada ademin yoklugu bile belli oluyor. sagda burhan ne yapiyor anlamak guc. utaka ve djebbour denen adamlar gol atsin diye alindi attiklari da costa kadar!!!
velhasil kelam biz bu kadroyla degil ilk 5 ilk 10a tutunursak iyidir. carlos 1-2-8 oynattigi surece her mac farkta yiyeblirz farkta atablrz. carlos ilk geldgimde heralde iyi savnma yaptirr dedk ligin en ktu savnma yapan takimi oldk.orta sahada sefams yapan takim bir uzun topta her takimdan gol yiyor. kusura bakmayin ama biz en az 5 macta 5 yerdik. rakiplern becrksizligindn iyi yirttik. ama eger acilen duzltilmezse hedflern hicbirine varilmaz.murat erdogan ve ekibinn yaptigi guzel bir transfer henuz gormedik.aldiklari adamlar yedek kulubesnde paslandi. ara transfer donemndede isabet tuttrmak zor olacagindan isimiz samsa kadere kalir!
simdi birileri cikip yine ayni laflari soylerler.yok felalet tellali yok sivasli deglsn falan. ama bu soyledklermn hepsi gercek. ben olmayan biseyi soylemiyorum.
|