Alıntı:
anadolu5858 Nickli Üyeden Alıntı
stad inşaatı bitmek üzere hala yok 25,yok 30 bin yeter artık. birgün sığmazsak o zaman düşünürüz, ist takımları 100 yıldır hangi stadlarda şampiyon olmuşlar bir bakın. dertleri siyaset değilmiş burda kapasite konusunda 5 yıldır sürekli gürültü çıkaranların %99 u iktidara muhalif olanlardır. kaç kez mail attık dilimiz döndüğünce dile getirdik itiraz ettik ama ne yapalım 25 bin oldu. özellikle milli maçlar vs için kapastenin fazla olmasını istiyordum ama olmadı 33 bin olup 15 bin dolacağı yerde 25 bin olup 15 bin dolsun çok daha hayırlıdır.
|
Ya kardeşim aynen katılıyorum ama sivasspor külübü başkanıda açıklama yaptı bizde yönetim olarak 25 bin olsun diye onayladık biz imza toplasak ne toplamasak ne milli maçlar 25 bin kişilik stadda oynanır ama uluslarası turnuvalarda yani avrupa şampıyonası dünya kupası gibi turnuvalarda oynanamaz avrupa ve dünya kupası eleme maçları oynanır kaç kez avni akerde maç oynandı adanada oynandı stad kapasiteleri 25 binin altında sanki 2018 rusya 2022 katar dünya kupaları orada oynanacak 2016 fransa 2020 avrupadaki değişik ülkeler yani bunları bilmeyen basit insanlar guya hükümete muhalaefet ederek bir şey yaptılarını sanıyorlar zaten stad 33 bin büyütülecek kapasitede yapılıyor şampiyon ol avrupaya gir kapasiteni büyüt işte 2026 bizde olursa o zaman konuşalım derim. Ayrıca bazıları diyor türkiye süper kupası türkiye kupası finalleri oynanamaz diyor bir baksınlar bir baksınlar finallar kaç kapasiteli nerede oynandıklarına 2012 erzurumda oynandı kapasite 23 bindi of işte cahalet böyle bir şey