Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.02.2014, 12:20   #28
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı kaybedebiliriz tamam da, Kasımpaşa gibi bir takımdan 6 yemek gerçekten çok üzüntü ve utanç verici birşey. Takımın her hattı dökülüyordu. İlk 16-17 dakika Cicinho bir tuhaftı ama sonradan düzeldi. Takımda biraz oynayan Cicinho ile Da Costa'ydı. Her zaman ki görüntülerinden uzak, savruk ve tuhaf (!) görünseler de, oynamayan takımda biraz kıpırdanan 2 futbolcumuzdu.

Kalede Mahmut beni çok yanılttı. Düne kadar hep destek verdim dün bütün kredilerini tüketti. Artık bence kaleyi bir daha zor görür.

Ümit hayatının hatalarını yaptı. Gereksiz şarjlar, zamanlama hatası, top uzaklaştırma da geç kalmalar. Ne oluyor bu adama anlayamıyorum. Halbu ki, Ümit'ten ümitliyiz gelecek adına...

Orta saha dökülürken, Mehdi Taouil neden oyuna alınmadı şaşırdım. (Sakat mıydı onu bilmiyorum)... Solda Aydın habire çalıma giriyor, top kaybediyor JOHN UTAKA neden oyuna alınmıyor? En azından Utaka'yı forvete al, Aatıf'ı sola çek daha verimli olur. Örnek Fener maçı, örnek Eskişehir maçı...

Zira Aatıf, forvette olmasına rağmen her zaman söylüyorum hep geriye geliyor alışkanlığı ve görevi itibari ile. O'da yoruluyor, ezilip gidiyor. Oldoni denilen "artist"ten Sivasspor'a bir hayır gelmeyeceğini imza töreni sırasında görmüş ve bunu o zamanlarda söylemiştim.

Ah, Cihan Özkara Ahh !.. Bir türlü adam olamadın. Meydan sana kalmış, çık çatır çatır oyna, forvet forması benim kimseye vermem desene. 2 senedir ki 1 maçta güzel oynadın.

Aykut Öztürk'ü öve öve bitiremeyenler alın bu futbolcuyu vitrininiz de süs diye saklayın.

Biz eskiden 6 ve 2'den 62 yapar, 62'dende tavşan yapardık. Dün biz Kasımpaşa'ya 6-2'den tavşan yaptırdık. Daha doğrusu şapkadan tavşan çıkarttırdık. 10 maçta önüne gelene yenilmiş ve berabere kalmış Kasımpaşa'ya umut olduk, moral olduk, can simidi olduk. El aleme, Fenerliye, Trabzonluya, Kayseriliye rezil olduk, kepaze olduk.

Bunun müsebbibleri kimse (onlar kendilerini çok iyi biliyorlar) çıksınlar durumu izah etsinler ve müdahele etsinler. Biz utandık, çok üzüldük. Ama sevdamızdan, aşkımızdan ve SİVASSPOR'umuzdan vazgeçmiyoruz. En kötü gün bugünse bugün de Sivasspor'luyuz !..

.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, kasımpaşa, maçı, oynadı, yabancı