Cevap: Neler Oluyor ?
Bu kardes yazi olsun diye yazi yazmis kötü günü beklemis firsatci izlenimi Verdi bana.
Abdurrahman Dereli süperlig miadini doldurdugunu kupa ve hazirlik maclarinda uygulamali olarak gördügümüz halde Abdurrahman Dereli diyen insanin iyiniyetinden süphe ederim Cicinho sadece bir mac oynamadi Adam Dereliyi soruyor
Aydin 15 mactir oynamiyor o neden sahada diye sormuyor Navratil bu Kadar hantallasmisken neden Genc Ahmet i sormuyor.
Evet ne Zaman Atif forvet oynadi biz kaybettik bunu sorgulayalim cebbur gitti oynarken demedigimizi birakmadik Adam ne Zaman oynamadi takimdan ayrildi kiymetini ve eksikligini anladik
Utaka ne Zaman oynayacak?takimin en yüksek maliyetli oyuncusu olmasina ragmen hic daha bi faydasini görmedik.
Oldoni madem son 5 dk girecek adamdi bosyere yabanci kontenjani niye kullanildi alinacak bu formayi tasiyacak bi forvet neden alinmadi?Abdulkadir neden gönderildi Ahmet Aras neden geri cagrilmadi?
Evet bunlari sormak belki mantikli olabilirdi ama gec kalinmis suanki durumda konusulmasi pekte mantikli degil.
Simdi yapilacak tek sey baskan Carlos u ve teknik heyeti cagiracak bi toplanti yapacak
Bosyere görülen kartlar vede cezalarin hesabini soracak özellikle Atif neden bu Kadar etkisiz hale getirildi o sorulacak
Aydin hep sahada olmak zorundami olacak bunu teknik ekip nasil aciklayacak özellikle teknik ekibe denilecekkki Aydin sahada seyrediyor teknik ekip kübüde seyrediyor seyircimi sahaya girip oynayacak oynamayan oyuncuyu kenara alacak.
bu gercekleri görmeseydim yönetime yüklenirdim ama maalesef takimin kötü gidisinin baslica sorumlusu teknik kadrodur
insan demeden edemiyor keramet 2-3 oyuncudaymis onlar olmayinca tarumar perisan olduk
birde kesinlikle oynamayan oyuncularda su düsünce olusmus ise Aydin gibi gezinen oyuncu her mac 12-15 topu haybeye kaybedip ne asist ne gol atan rakibe top gecincede seyreden oyuncu oynuyorsa yedek oyunculardan bisey beklemek abesle istigal olur
bence yapilacak tek sey var iyi bir revizyona gitmek Atif i forvet inadindan vazgecmeli vede Aydin i oynatmamali recete Burda.
|