Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
bizimkisi mersin arena gibi durmayacak. çatı sistemi farklı. az sabredin iki ay sonra çatılar şekillenince göreceksiniz. dışarıdan görünüm ve çatı sistemimiz daha heybetli. tek eksiğimiz üst kat ile alt kat arasındaki orantısızlık olacak, ki bu da mersin'e benzeyen yönümüz maalesef.
inşallah aklı başında birisi çıkar da yol yakınken üst kata en azından 3-4 sıra daha ilave edilmesine vesile olur. yoksa bu orantısız çirkin görüntü sürekli göze batacak.
|
zaten dış görünüş olarak söylemedim. Tv'de izlerken bu stadyumun kapasitesi en az 35-40 bin arasındadır dedim. Daha sonra internetten baktığımda 25 bin olduğunu gördüm. E Mersin Arena'da 25 bin dün ki Red Bull Arena'da 25 bin. Sizce hangisi daha heybetli duruyor içerden ?
Dış cepheye sözüm yok. Biliyorum ki dış cephesi en iyi stadyumlardan birine sahip olacağız..