Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 03.06.2014, 02:41   #11
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizimkisi mersin arena gibi durmayacak. çatı sistemi farklı. az sabredin iki ay sonra çatılar şekillenince göreceksiniz. dışarıdan görünüm ve çatı sistemimiz daha heybetli. tek eksiğimiz üst kat ile alt kat arasındaki orantısızlık olacak, ki bu da mersin'e benzeyen yönümüz maalesef.

inşallah aklı başında birisi çıkar da yol yakınken üst kata en azından 3-4 sıra daha ilave edilmesine vesile olur. yoksa bu orantısız çirkin görüntü sürekli göze batacak.
zaten dış görünüş olarak söylemedim. Tv'de izlerken bu stadyumun kapasitesi en az 35-40 bin arasındadır dedim. Daha sonra internetten baktığımda 25 bin olduğunu gördüm. E Mersin Arena'da 25 bin dün ki Red Bull Arena'da 25 bin. Sizce hangisi daha heybetli duruyor içerden ?

Dış cepheye sözüm yok. Biliyorum ki dış cephesi en iyi stadyumlardan birine sahip olacağız..

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni