Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Tartışılmasına Üzülürüm
Alt 28.09.2014, 18:24   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Tartışılmasına Üzülürüm

Sivassporumuz sol kanadının dinamosu Ziya Erdal sitemize özel açıklamalarda bulundu. GS karşılaşmasında yaşadıklarını ve sonrasında uzatılan mikrofona söylediklerinin perde arkasını açıklayarak, “Sivaslılığım ve Sivassporluluğumun tartışılması beni üzer” dedi.

Sitemizde yer alan yorumlara açıklık getiren hemşehrimiz milli futbolcu Ziya Erdal, “GS karşılaşması boyunca duymadığım küfürleri duydum. Zoruma gitmedi değil ancak, “şikeciler …. gidin” şeklinde tezahüratlarına kayıtsız kalamadım. Bir Sivaslı olarak çok zoruma gitti. Bende aynı dilden cevap veremediğim için el işareti yapmam belki doğru bir cevap olmasa da o anda söylenecek ve yapılacak bir şey yoktu. Müsabaka sona erdiğinde uzatılan mikrofona yaptığım "o bende kalsın" yerine “Sivaslıyım ve Sivassporluyum endişeniz mi var?” diye cevap vermediğim için pişmanlık duyuyorum. Benim Sivaslılığımdan ve Sivassporluluğumdan şüphe duyulmamalıdır. Tartışılması bile abesle iştigaldir" şeklinde konuştu.

Yiğidolar benim her şeyim

Yapılan yorumların kendisini üzdüğünü belirten Ziya Erdal, “Taraftara kırıldınız mı?" sorusuna ise, “Taraftarlarımız, yiğidolarımız özellikle benim her şeyim. Benim onlara küsmem, darılmam asla mümkün olmaz. Ben onlarla varoldum. Sadece olayların perde arkasını bilmeden yazılanlar oluyor onlarda normal çünkü sahada küfürü de söylenenleri de ben biliyor ve duyuyorum” şeklinde konuştu.

Ziya Erdal ayrıca taraftarlarımızın Kurban Bayramlarını da tebrik ederek, onları Bayramın birinci günü 2 Bayramı bir arada yaşamamız için Sivasspor-Gençlerbirliği karşılaşmasında stadyuma davet etti.

Sivasspor.Com Özel haberidir…

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
tartışılmasına, Üzülürüm