Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Suçlu Kim
Yönetim 84 71,19%
Roberto Carlos 19 16,10%
Futbolcular 27 22,88%
Taraftar 17 14,41%
Herkes 22 18,64%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 118. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suçlu Kim?!
Alt 01.11.2014, 18:08   #11
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 525 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suçlu Kim?!

Yönetim. Tabii ki de yönetim.

Carlos geldiğinden sonraki iki transfer döneminde elle tutulur gözle görülür tek bir futbolcu almadık. Burada isim yazıp insanları rencide etmek istemiyorum ama Allah aşkına transfermarkta girin de hatırlayın yaptığımız anlamsız, gerçekten hiçbir faydası olmayan transferleri. Elin takımlarına bakıyorum, dakika 70'de öyle bir yedek oyuncular giriyor ki şaşıp kalırsınız. Bizde olsa 11'de banko oynar. Millet nasıl alıyor arkadaş bunları? Bu seneye de bu kadar hazırlıksız girince olacağı bu oldu.

Bazı arkadaşlar geçen seneden ne farkı var takımın diyor ama, birincisi geçen sene Aydın vardı. Aydın hem Aatıf'ı hem de Ziya'yı oynatıyordu. Şimdi bizim sol açığımız kim? Aatıf değil, Utaka değil. Sol kanat yok takımda. İşe yarama ihtimali olan bir tek Serdar Özkan gelmişti ne olduysa o da gitti. İkincisi Kamil vardı. Kamil kendisi bir işe yaramıyordu ama Burhan'ı oynatıyordu. Ne alaka diyeceksiniz, Burhan biliyordu ki oynamazsa hemen yerine Kamil 11'e girer. Şimdi yedek sağ açık kim? Musa Sinan Yılmazer. Çocuk var mı yok mu belli değil, henüz yüzünü göremedik. Takımda hiçbir konuda rekabet yok, kimsenin yerini alabilecek yedek oyuncu yok.

Şu yazdığımı bir yere not edin lütfen hatırlayın, Carlos şu an efendiliğinden konuşmuyor. İstifa edip gidince (ki heralde yakında gerçekleşir) yönetimden memnun olmadığını, istediği oyuncuların alınmadığını açıklayacaktır.

Sinirimden daha fazla yazmak istemiyorum. Düşeceksek bile efendi gibi düşelim, böyle millete madara olmak nedir ya?
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
borcumuz, kim, nasilsa, suçlu