Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi bişey diyecem tahammül etmeyeceksiniz.Muhsin yazıcıoğlu bulvarı var ,Muhsin yazıcıoğlu spor tesisleri var ,Muhsin Yazıcıoglu caddesi var,Muhsin yazıcıoğlu Park'ı var var oğlu var işte isterseniz memleketin adını da muhsin yazıcıoglu sivas diye değiştirelim toptan kurtaralım
Not : Rahmetliyi çok severim Ankara'da sürekli kabrine giderim keşke derim rahmetli de sevenleri kadar Sivas'a platonik olmasa da yukarı tekkeye gömülmeyi vasiyet etseydi derim Bu şehir onu çok seviyor ve özlüyor ama bu memlekette hiç mi başka değerimiz yok adını yaşayacağımız.
|
on numara beş yıldız bir yorum olmuş.
artık her şeye ve her yere muhsin yazıcıoğlu ismi verilmesinden bıkkınlık geldi. kemalistler her yere atatürk ismi koyarak gına getirdiler, şimdi sıra muhsinistlerde galiba!
istemiyoruz kardeşim, seveni var sevmeyeni var. 4 eylül ismi yeter. illa isim verilecekse para karşılığında bir isim verilsin de hiç olmazsa gelir kapısı olsun.