Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Aydın Tekrar Sivasspor'da
Alt 09.12.2014, 23:31   #8
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Aydın Tekrar Sivasspor'da

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aydınn karaktersizliğini söyleyeyim mi...
buyrun
B.jımnastık kulubunden BURSASPORLA Tuna üzumcu´aydın karabulut @Yusuf Şimşek takasında tuna ....paşa paşa Bursaya gelirken Aydının Ben Bursaya ayak bile basmam lafını kulaklarımda hala duyuyorum...Bundan büyük şerefsizlikmi olur..Ogün gelecek vaad ediyordun bu gün kenarda köşede kaldın diye bizim başkan adayı Mesut Mestanın elli tane etrikasının içinde yer alıyosun..Adam olamamıssın büyük topçu olamamışşsın şimdi SİVASSPORDA BURSASPORDA kendine yermi arıyorsun ....Şimdi sana sorarım Muammer Abi bundan büyük şerefsizlikmi olur ?
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali Aydın Bursada karaktersiz bizi ilgilendirmez diyorsanız mantalite anlamında size verecek cevabım kalmaz..Ama şunu unutmayınız bu gün bize yapan yarın size yapar ...Aslına yarınada gerek kalmadı siz görmüyorsunuz bu Aydın dediğiniz kişi Bursaspor lafını duyunca Sivası satıp basıp gitmedimi....Her şey iyi topçu olmak değildir...Bu arenada yürürken şehrini takımını satmayacak adam lazımdır Sivası satacağını bilsem bu takıma Messiyi bile kabul etmem karşı çıkarım...Benim anlatmak istediğim çok farklı bir şey....

Etiketler
aydın, sivassporda, tekrar