Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Carlos'tan Buruk Veda
Alt 22.12.2014, 17:40   #11
avamgard
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 avamgard FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Carlos'tan Buruk Veda

1968-69 yılları tam hatırlamıyorum,rahmetli babam beni maça götürmüş,takımımız frikik kazandığında seyirciler daha sonra yurdumuzun ilk Yugoslav transferi olacağını öğrendiğim miloviç'e milo,milo diye sesleniyorlar,saha zemini toprktı sanki,o günlerde biri bugünleri anlatsa ;R.Carlos Sivasspor'un başına geçecek dese kim inanırdı...Derken bizim seyirci hani maça doğru düzgün 5-10 lira veremeyip gelmeyen,gelsede büyük bölümü trafik kazası seyreder gibi maç seyreden,hala tezahürat yapmayı beceremeyen seyircimiz mangalda kül bırakmıyor,yönetim küçük şarklı kurnazlıklarıyla takımın altını boşaltıyor,nerdeyse şampiyonluğa oynadığımız sezonda bir sonraki sezon bu takım nasıl düşmememl hesapları yapıyoruz,geçen seneki başarılı takımın yardımcı antrenörünün gittiğini yeni öğreniyoruz,Carlos gönderiliyor,Antebi yüzüstü bırakan sergen kurtarıcı diye alınıyor,affınıza sığınarak aklımda şöyle bir senaryo oluşuyor,yönetim SS'u bir fabrika gibi işletiyor,karın çok küçük bölümünü dağıtıyor,büyümeye yatırım yapmıyor,burdan kazandığı paraları başka sahalara transfer ediyor,bu arada hakkını yemeyelim,biz küçük bir imalathane ile bile yetinecekken koca fabrika kurdular üstelik bu yönetim Sivas son yılların en büyük yatırımını yaptı ama..
avamgard isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
buruk, carlostan, veda