Sivasspor Taraftar ve Tribünlerinin TEK Kurtuluşu
Biz sürekli misafirperverliğimizle tanındık bilindik.Her gelen takım taraftarları takımlarını enim konum oteline yerleştirdiler tezahüratlarını yaptılar,maç günü yine öyle ellerini kollarını sallaya sallaya stadyuma gittiler çıktılar vs vs...Buda demek oluyorki bu 3 büyütülmüşlerin taraftarları Sivasspor taraftarından çekinmiyor !..Fakat bizim şehrimizin zaten bi takımı var ve memleketimin takımını tuttuğumdan ötürü bu benim kanıma çok dokunuyor artık.Misafirlikte bi yere kadar olmalı..
-Bu olayların önüne geçilmesi için tek bir çözüm yolu var oda bu taraftar gruplarına mensub olan kardeşlerimizin şahsi meselelerini tribüne taşımamaları ve birlik olmaları. Örneğin Maraton A ve B blok'u komple gruplar kapatmalı ve tek bir çatı altında Sivasspor tribünlerinde faaliyet gösteren Yiğido Gençlik-1967 GTD-KampüsCÜ Yiğidolar grubu birleşmeli.. Şerefim üzerine yemin ediyorum birlik olursa seve seve katılır ve arkadaşlarımıda getiririm her türlü ki benim gibi düşünen birlik olursa tribüne katılırız destekleriz diyen çok taraftarımız var..Çok kalabalık bir şekilde maçlara beraber gidilip beraber çıkılsa kimsenin bi tarafı yemez artık Sivas'ta böyle rahat hareket etmeye..Ayrıca yeni stadyum yapılıyor oradada bölük bölük olursak vay halimize..Lütfen artık somut adımlar atılsın canımız bağırımız yandı vallahi.