Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
bu stadyum işi gerçekten kabak tadı verdi. haftalar aylar geçiyor, kaplumbağa hızında işler ilerliyor. yazık bu memlekete. bir iş de vaktinde bitsin.
valiye, belediye başkanına ve ilgili bürokratlara sesleniyorum, arkadaş biriniz biraz sorumluluk hissetmez mi?
belediye başkanı, sana sesleniyorum, bu stadyumun bitmesini bekliyoruz yıllardır, bir de yollarının tamamlanmasını mı bekleyeceğiz? sen ne zaman çalışacaksın?
|
Dostum bu işin siyasi ve bürokratik bölümü stad ihalesi neticelendirme ve ödenek sağlamaya kadar...Ben şuna inanmıyorum artık ..Bir kent istediği kadar zengin olsun istediği kadar futbol kenti olsun o kentte stad işi veya futbolla ilgili başka bir kavram hızlanır hızlı olur diye bi durum yok..Sözkonusu bile değildir..Öyle olsa idi futbol kenti benim kentim sanayi kenti benim kentimde 24 Şubat 2011 de başlayıp 2013 te bitecek stad hala devam ediyor olmazdı...En reel örneğini verdim...Neymiş Antep maçına açacaklarmış..Daha ana tema olan timsah figürü konmadı stadın etrafında yol yok çevre düzenlemesi yok..Şuna emin ol Sivassporun stadı nı yine iyi bitirdiler...selamlar