Devre Arası Temizlik Şart
Sivassporumuz Süper Lig Tarihinin En Kötü Başlangıcını Yaptı
Kesinlikle Bunda Başta Yönetim Teknik Ekip Ve Futbolcuların Suçu Vardır
Yönetimde Futbol Anlamayan Bazı Şahıslar Özellikle Her Transfer Döneminde Nerede Beleş Küme Düşmüş Takımlardan Oyuncu Almak İçin Fırsat Bekliyorlar
Buda bu başarısızlığı tetikliyor...
Neyse Hatanın neresinden dönersen kardır...
Devre Arasında Takımda Görmeyi İstemediğimiz İsimler
Burhan Eşer bu devre arası olmasa bile sezon sonu mutlaka gitmesinden yanayım
Adem Koçak oynadığı futbol vasat olan adeta kadir bekmezciyi aratan bu senenin en şanslı ismi çünkü o bölgeye kone gibi bir oyuncu alındı yükü hafifledi keşke sen gidip kadir kalsaydı kadir kone ikilisi bizi uçururdu ayrıca takımda kaptanlığıda malesef yapamıyor
Orhan Gülle hiç bir artısı olmayan oynadığı maçlarda ismini bile duymuyorum kosova maçı hariç o maçta bir gol atıp ortadan kayboldu
Yiğit İncedemir takımın kasaplığını yapan her pozisyonda eyvah kart görecek dediğim bir oyuncu
Çağtay cicinhonun bu yıl hocadan kaynaklanan düşüsünde fırsatı değerlendirmeyip takımda kalabalık yapan bir oyuncu
Batuhan( TÜRKİYENİN yeni boksörüyle Zaten yolları Ayrılmış)
Eneramo ( Eğer bu kalan haftalar içinde forvetsiz takımımıza ilaç olup bizi şaşırtırsa takımda kalsın yoksa devre arası eneramoyada yol gösterilsin)
Hakan Özmert kararsız kaldım ama çok vasat oynuyor orta yapmaya bile aciz
Yekta Kurtuluş bu yıl beni ve çoğu taraftarı yerli transferinde sevindiren heycanlarıdan bir isimdi ama ortada yok...
İbrahim Akın verilen 2-3 maçlık şansısızı değerlendirmeyen sadece yedek kulübesinde adam olsun diye duran bir isim
mehdi mersin maçında ve 1-2 maçta skora etki edecek hatalar yapan nerde o eski mehdi diyeceğimiz çok kötü performans sergileyen mehdiyede bu devre arası olmasa bile sezon sonu yol görünüyor...
|