Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Ahlaksızlığın bu kadarı da olmaz…
Alt 18.12.2015, 00:34   #1
Rallim58
Gast

Standart Ahlaksızlığın bu kadarı da olmaz…

PFDK tarafından yine ceza verildi…

Ceza, geçen hafta sonu oynanan Gençlerbirliği-Sivasspor müsabakasına verildi. Cezaya neden olan olaylar ise; Taraftarların neden olduğu saha olayları “sahaya atlama” nedeniyle 15 bin lira para cezası, yine aynı karşılaşmada sarfedilen çirkin tezahüratlar nedeniyle o karşılaşmaya giriş yapan “şahısların elektronik kartları bloke edileceği” şeklindedir…

Şimdi sorarım;

Eyy TFF;
6222 sayılı yasada belirtilen “şahısların cezalandırılması” uygulamasını yapmayıp, kolaycılığa kaçarak, topyekün cezlandırma yolunu seçersin. O gün müsabakayı Sivas’tan beraber hareket ettiğimiz oturup kalkmasını bilen ağzından çıkanı kulağı duyan akl-ı selim insanlarla izledik ve tamamen takımımızı desteklemenin dışında son dakikalarda bazı gençlerin “laralaylay… “diye başlayıp sonu tasvip etmediğimiz söylemle biten tezahürata da engel olmaya çalışmamıza rağmen bizlerin günahı nedir? Suçumuz deplasmana gidip takımımıza destek vermek mi?

Sahaya atlayan 2 cahil’i aldınız, karakolda ifadelerinin ardından serbest bıraktınız, cezanın tamamını ilgili şahıslara tebellüğ edeydiniz de bakalım o kişi ve benzeri kişiler o tavırların yanından geçebilecekler mi? O kişilerin yanlışlığını ben çekemem, ben ceza almamalıyım...

Eyy taraftar görümünde stadyumlarda boy gösteren ağzı irin dolu, kulübe onbeş kuruş faydası olmayıp onbeş bin lira ceza verdiren kişiler… Son dakika içerisinde, rakip takımın baskısı sürdüğü halde, “çirkin tezahürat” yapman benim kombinemin bloke edilmesine neden oldu. Benim evimdeki sezonun en önemli karşılaşmasında kombineme neden engel oluyorsun? Hakkımı helal etmediğimi peşinen belirtmek isterim. Hakkım size haraaaam olsun...

Birçoğunuzun Sivas’ta da yaşamadığı bilgisini aldım. Bu hafta ben “senin çirkin tezahüratın yüzünden” ceza aldım ve kombinemle maça gidemiyorum... Sen ise her zamanki gibi TV'nin karşısındaki izlemene devam et. Yazıklar olsun...

Aynı olay sana yapılsa… Kombinenle müsabakaya gidemiyor olsan, sen nasıl tepki verir, ne der isen ben sana onu söylüyorum…
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ahlaksızlığın, kadarı, olmaz…