Lige fırtına gibi başlayan,ancak ilk yarının sonlarına
doğru bekleneni veremeyen Sivasspor’a taraftardan şiirli sitem!
İşte Ergün Uğur adlı taraftarın Sivasspor için kaleme aldığı şiir.
NE OLDU SİZE?
Ne oldu Sivas’ın bu ara size
Nazar mı değdi geldiniz göze!
Kahroluyor seyirci yazıktır bize,
Gençleri Trabzon’u dışarıda yendin
Ne oldu aniden uykuya daldın,
Konya’ya bile puanı verdin
Binlerce seyirci stada geldi
Doksan dakika hep destek oldu
Futbolcular sahada gezinip durdu
Galibiyete hasret kaldı Yiğido.
Yaşlısı genci izler maçını
Sizler yenildikçe yolar saçını
Unutmak mümkün mü Trabzon maçını
Galibiyete hasret kaldı Yiğido.
Ne kadar zor olsada bugünler geçer
Mecnun Başkanım iyiyi seçer
Dört beş transfer bizlere yeter
Üç puana hasret kaldı Yiğido.
SİVASSPOR TARAFTARI ERGÜN UĞUR
BUGÜN YINE HÜZÜNLENDIK
BIR TÜRLÜ YENEMEDIK
HAFTALARDIR GALIBIYET GÖREMEDIK
ÜC PUANA HASRET KALDIK
MACI DINLERKEN AGLADIK
NE SANIYOSUNUZ YANİ HEP GALİBİYETMİ İSTİYONUZ HEP BAŞARIMI??? OLMAZ ÖYLE ŞEY... BÜYÜK Bİ TAKIM DEĞİLİZ BİZ..KAPASİTEMİZ BU.. İSTEYEN BU TAKIMA GÖNÜL VERİR.. PANİĞE GEREK YOK... DAHA ÇOK MAÇ KAYBETCEZ AYNI ZAMANDA KAZANCAZ... BERABER AĞLICAZ BERABER GÜLCEZ..
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ..1967 YİĞİDOLARIZ...
1967 GENÇ SİVASSPORLULAR---...İZMİR--...
тαяzıмızı кσρуαℓα, нαуαтıηα уαρıѕтıя ! TriBün TaYFa
Konu Tarkan ÇeLik tarafından (05.02.2006 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir..
NE SANIYOSUNUZ YANİ HEP GALİBİYETMİ İSTİYONUZ HEP BAŞARIMI??? OLMAZ ÖYLE ŞEY... BÜYÜK Bİ TAKIM DEĞİLİZ BİZ..KAPASİTEMİZ BU.. İSTEYEN BU TAKIMA GÖNÜL VERİR.. PANİĞE GEREK YOK... DAHA ÇOK MAÇ KAYBETCEZ AYNI ZAMANDA KAZANCAZ... BERABER AĞLICAZ BERABER GÜLCEZ..
Biz taraftarız galibiyet istemek bizim hakkımız,kimse yenilgiye üzülmez ama üzülmeme şartları vardır eğer bunlar takımımızda mevcut olsaydı biz zaten üzülmezdik,sor bakalım Fenerbahçe malubiyetine üzülen kaç SİVASSPORlu taraftar var üzülmezler çünkü iyi futbolla mağlup olduk enazından gelecek vaadeden bir takım vardı ama son sekiz haftadır sanki bu takımın üzerine ölü toprağı serpildi.Birde buna mağlubiyet ekledik neyse biz SİVASSPORumuzu adına yakışır bir futbolla görmek istiyoruz.Mevcut eleştrilerim kesinlikle genel yönetime değildir teknik yönetim ve futbolcularadır.
İYİ ZAMANIMIZDA DA UYARI YAZILARI YAZMIŞTIM AMA SİTE YÖNETİCİLERİ HER NE HİKMETSE YAZILARIMI KALDIRDI.MENEJER BÜLENT İÇİN ; TAM MESAİSİNİ SİVASSPORA VERMELİ DİYE YAZDIM ÇÜNKÜ ESKİ TAKIMI İÇİN GAZETEDE VE GENÇTÜRK İNTERNET SİTESİNDE KÖŞE YAZARLIĞI YAPIYOR.BURADA Kİ OLAY KÖŞE YAZARLIĞI DEĞİL ŞUAN SİVASSPORUN RAKİBİ OLAN F.BAHÇE İÇİN YAZIYOR OLMASI.LORANT 5-6 HAFTA TAKIM İYİ PUAN TOPLADI HAVAYA GİRDİ İNSANLARIMIZI KÜÇÜK GÖRÜP AGRESİF TAVIRLARA BÜRÜNDÜ.ELİNDEKİ ÖZ SİVASLI ÇOCUKLARI TAKIMDAN UZAKLAŞTIRDI.SİVAS İNSANINA YAKIŞMAYACAK ŞEKİLDE RAKİPLERİMİZE EDEP DIŞI DAVRANIŞLARDA BULUNDU .
BEN BUNLARI TAKIM İYİ GİDERKEN DE YAZDIM ŞİMDİ DE YAZIYORUM BU İNSANLAR SİVASSPORA BEDAVA HİZMET ETMİYORLAR KARŞILIĞINDA DA PARA ALIYORLAR TABİKİİ BAŞARILI OLDUKLARI ZAMANDA SAYGI ,SEVGİ GÖRÜYORLAR BAŞARISIZLIKTADA ELEŞTİRİLERE AÇIK OLSUNLAR.
GÖREVLERİNİ İYİ YAPMADIKLARI ZAMANDA YÖNETİMDEN GEREKLİ UYARIYI ALSINLAR,MAALESEF YÖNETİMİMİZ BİRAZ FFAZLA İYİMSER YAKLAŞIYOR TEKNİK KADROYA ........
ASLINDA YAZACAK DAHA ÇOK ŞEY VAR AMA ONLARDA BENDE KALSIN.
Allah askına Tarkan ya walla yorum yok yani yazmak istedıklerımı de yazmıorum..
KAFAMIZI KUMDAN ÇIKARMANIN ZAMANI GELDİ ARTIK BİZE BİZDEN BAŞKA DOST YOK ARTIK İŞİ CİDDİYE ALMALIYIZ YOKSA GELDİGİMİZ YER DÖNMEMİZ ÇOKDA ZOR DEGİL UNUTMAYIN