Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: YİĞİDO'DA YÜZLER GÜLÜYOR
Alt 15.09.2006, 17:54   #11
deli_yigido
Yiğido

deli_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 deli_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: YİĞİDO'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Zor maç inş. 1 puan iyi olur inşallahhh maçtan sonrada güleriz
Alt 15.09.2006, 18:07   #12
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Zor ki ne zor... Anlasiliyor ki bu sene isimiz çok zor. Kendimizi kandirmayalim. Cezali oyuncularimiz çok . Zor maç olacak. Gönül ister ki Fb yi yenelim, hem de rezil ede ede yenelim. Ama kendimizi de kandirmayalim.
Alt 15.09.2006, 20:35   #13
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: YİĞİDO'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Bence takımımızın ve camiamızın şuanda en çok ihtiyacı olan şey moral ve motivasyon ....İnşallah yüzler gerçekten gülüyordur inşallah moraller iyidir...Bu maçtan galip gelebilirsek moraller dahada iyi olur...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2006, 20:41   #14
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

sivassporda yüzlerin gülmesi
umarım sahayada yansır
ve sivasbu karşılaşmadan en iyi bir şekilde bitirmiş olur
konya maçı gibi isterimkikimse hırçınlık ve asabilik yapıpta 4 kırmızı kart gelmez
eğer yürekleri varsa çıkar adamgibi oynarlar yoksa değil 2.lig akatagorisi 3.lig son guruba talip olurzu
bunları yazarken içimden bile böyle düşünmek gelmiyor ama görünen köy kılavuz istemez
başarılar sivasspor
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: YİĞİDO'DA YÜZLER GÜLÜYOR
Alt 15.09.2006, 20:57   #15
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: YİĞİDO'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Karşımızda fenerbahçe var.. yenecez falandan ziyade maçı kaybetmemek için ne yapabiliriz.? beraberlikte büyük bir başarı olur bence ama fenerbahçe çok güçlü savunmamızı çok bunaltacağa benziyor.. bu ara kolayda gol yiyebiliyor ani atakla balilinin gol bulabileceğinide zannediyorum. Yani beraberlikte büyük başarı ama yenilirsede çok kötü bir sonuç değil ama asla fark yememeli. inşallah fark yemeyiz.. Konya maçı gibi kendimizi kaybetmeyelim. oyuncularımız umarım sakin olurlar. profesyonelce mücadele ederler. herkesin gözü bu maçta olacak, sivasın asla ismini kirletmeyelim..
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2006, 22:23   #16
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu macdan bir sey beklemek bence sadece hayelcilik ve kendini avutmak Takim halla bir birinden uzak kalmis ne futbolcular birbirlerine alismis nede Hoca hepsi bir havadan gidiyor Sayin Baskanin ne derece dogru söyledigi ortada bunlari almadan önce birde kafa testi yapmak belkide dogru olaniydi sakada olsa bunlarin Psikolojik sorunlari var öncelikle bu takima bir Psikolog lazim sorunlar ortada bunu yönetim ciddiye almali belki takim ondan sonra düzelebilir .ama yinede gönlüm tabiki Takimimiz kazansin istiyorum yukarida yazdigimi bende hayel ediyorum yani hayelcilik bunun kisacasi
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2006, 11:49   #17
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Fenerbahcenin gücü ortada bunu kimse inkar etmiyor ama fenerbahcenin o zengin kadrosu ile hala takim futbolundan cok uzaklar Önce konya macina deginmek istiyorum konya macinda kartlar oyun planimizi bozdu bir futbolcunun sahada olmayisi oyun planlarini bozuyor yeri her zaman bos kaliyor bu bir de 3 kirmizi olunca 2 -0 dua edelim fark olmadi oyuncular yinede disiplinden kopmadilar 5 veya daha farkli olabilirdi . Gelelim Fener macina ben bu macda sivassporlu futbolcularin performanslarinin cok cok üzerine cikacagina inaniyorum cikmazlarsa zaten süpriz olur Fenerbahce yenilmeyecek takim degil sadece sivassporlu futbolcular ve traftarlar FB,isminden korkmadan Takimlarina inananip futbolculari sahada Ateslesinler her top rakipteyken islaklasinlar top bize gectigi an cilginlar gibi takimi alkislayip motive ederlerse hic korkum yok STADYUM NE TIYATRO SALONU NE DE CEKIRDEK DÜKKANIDA Takim sizlerden tezahurat ve destek ve Alkis bekliyor ben zorda olsa puan cikaracagimizdan ümidimi kaybetmedim Allah yardimcimiz olsun icimden bu sonuc geciyor Sivasspor 2-1 Fenerbahce ben inaniyorum inanmadiginiz bir isi gerceklestirmek zaten mümkün degil Türkiye ve Avrupa basini bizi konusacak
Alt 16.09.2006, 12:09   #18
ş.usta
Tecrübeli Yiğido

ş.usta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 ş.usta Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: YİĞİDO'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fenerbahcenin gücü ortada bunu kimse inkar etmiyor ama fenerbahcenin o zengin kadrosu ile hala takim futbolundan cok uzaklar Önce konya macina deginmek istiyorum konya macinda kartlar oyun planimizi bozdu bir futbolcunun sahada olmayisi oyun planlarini bozuyor yeri her zaman bos kaliyor bu bir de 3 kirmizi olunca 2 -0 dua edelim fark olmadi oyuncular yinede disiplinden kopmadilar 5 veya daha farkli olabilirdi . Gelelim Fener macina ben bu macda sivassporlu futbolcularin performanslarinin cok cok üzerine cikacagina inaniyorum cikmazlarsa zaten süpriz olur Fenerbahce yenilmeyecek takim degil sadece sivassporlu futbolcular ve traftarlar FB,isminden korkmadan Takimlarina inananip futbolculari sahada Ateslesinler her top rakipteyken islaklasinlar top bize gectigi an cilginlar gibi takimi alkislayip motive ederlerse hic korkum yok STADYUM NE TIYATRO SALONU NE DE CEKIRDEK DÜKKANIDA Takim sizlerden tezahurat ve destek ve Alkis bekliyor ben zorda olsa puan cikaracagimizdan ümidimi kaybetmedim Allah yardimcimiz olsun icimden bu sonuc geciyor Sivasspor 2-1 Fenerbahce ben inaniyorum inanmadiginiz bir isi gerceklestirmek zaten mümkün degil Türkiye ve Avrupa basini bizi konusacak

atilla kardeşim bizim futbolcuların perfomanslarının üzerine cıkarak oynamaları kendilerini göstermek için olacaktır,inşallah senin dediğingibi bir sonucla sahadan ayrılırız,benim düşüncem 0-0 olurgibi geliyor hayırlısı olsun.
ş.usta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2006, 12:26   #19
CEMAL EKEN
Yeni Yiğido

CEMAL EKEN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 CEMAL EKEN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kardeşim hiç tedirgin olmayın bu maçı alacağız, karşımızda kim olursa olsun.
CEMAL EKEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil