Bizim ekstra bısıler yapmamız gerekmıyorkı topcularımız topcularını bizler taraflarını yonetımde ozellik bi baskanları vardı ya bıze laf soyleyen cengiz midir seni onu sıcırtacak sen sıkma canını oksa patlıcanı :lol: :lol: :lol:
[size=2]yok canım bende biraz katkıda bulunurum.allaha şükür bu sene daha tribunde ceza almadık...geçen sezon 4 ay ceza vardıı giremedik ama bu sene daha yakalanmadık.bursada çok çektiler kameraya ama bişe çıkmadı allahtan [/size]
Kocaelindede bizi cok cektiler ben bişi cıkar diye bekledim ama cıkmadı hele kocaelınde kapalı 2-3 dene bacaksız vardı mac boyunca hareket cektıler zaten karsıda hodri meydan sovdu bır suru kuduruyorum ben patlıyacak adam agrıyom mac sonuna kadar o cocuklara sovdum bende :twisted:
Aslında bize buranın polisi kotu davranıyor gittigim deplasmanlarda hep polis acayip iyi bize karsı ama burda bi o kadar sertler bi bize değil staddaki herkese karsı cerrah baba gittikden sonra boyle oldu onun zamanında hıc bı polisin yolu olmuyordu nerede o cerrah babalı zamanlar
Aslında bize buranın polisi kotu davranıyor gittigim deplasmanlarda hep polis acayip iyi bize karsı ama burda bi o kadar sertler bi bize değil staddaki herkese karsı cerrah baba gittikden sonra boyle oldu onun zamanında hıc bı polisin yolu olmuyordu nerede o cerrah babalı zamanlar
[size=2]bursada iyiydi ama tam makara yaptık polisle[/size]