Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 20:35   #101
1967_CLUB_GECE
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_GECE Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
GFBerkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben EeSsRrAaRr üyeliğim kapalı oldugundan rıdvan kardesımden yazıyorum ...

Arkadaslar biz 3 5 kurus için maca gelecek ınsanlar değiliz .. Trıbununuzde üstünluk kurma olayımız da olmadı o lafları soleyen arkadaslara soruyorum bızım kadar gırtlak yıktınız mı acaba galatasaray macında , stadın kapısından galatasaray taraftarı olan ultraslan gecerken herkez sustu onlar sızın kapınızda bagırıyordu kım baslattı sıvas cekmeyı kım okadar beste soledı sızın ıcın .. biz 3 5 kurus ıcın semtten kalkıp mecıdıyekoye gelmezdık ama ustunnluk meselesı dıyorsan o olayı da anlatım bızım kardeslerımızden bırı davulu calarken patlatmıs ki iceride abilerimiz yoktu o sırada tum sıvaslılar sankı adam öldürmüş gibi cocugun uzerıne yurudu ki patlayan sadece davul ! cocuga etmedıgınız kufuru bırakmadınız sesımızı cıkarmadık o sırada altlardan gelen 3 5 kişi bizim kardeslerımızı gene demırlerden ındırınce hep beraber ındık asagı merdıvene abılerımız gelınce ne oldu dıyınce bızde adam gıbı soledık onlarda küpe bindi kardesım bız sızın ıcın ordaydık sizin için ter döktük tabi hakkımızı arıcaz 3 5 kişi görüp ( ki 20 kişi geldik biz) cocukların uzerıne yurudunuz bunları gormemıs olabılır bu arkadasların !

ama dokunan 1 laf var dayı biz 3 5 kurus ıcın gelmeyız maca ...

soruyorum beşiktas macınızda kacınız vardınız trıbun buyuklerınızden baska kacınız vardınız ? kacınız sıvasa laf attıklarında tellere zıpladı ? ben sölim 10 kişi uskudarlı geldı ve sivasspor için elınden gelenı yaptılar tıpkı gs macındakı gıbı ama bu yaptıgınız cok buyuk ayıptır kardesım bıze kapıda deseydınız zaten bunlarır giderdik !

bidaha gelmeyiz olur bıter ..

bizim şeklimiz heryerde var 3 5 kuruş için oralara gelmeyız oraya eger geldıysek ki geldik bunun tek nedeni SİVASSPOR dur !!
BEN SÖYLEDİĞİM O LAF İÇİN ÖZÜR DİLERİM GEREK SİZDEN VE GEREKSE ZARALI DAN...SADECE YANLIŞ ANLAMIŞIM BEN OLAYI HATAMI KABUL EDİYORUM... ORDA SİZİN ÜZERİNİZE KİMSE YÜRÜMEDİ SADECE SORULDU DAVULU KİM PATLATTI DİE... AMA ORADA BİZİM TRİBÜN LİDERİMİZE YAPILAN DA ÇOK AYIP Bİ DURUMDU BANA GÖRE.TEKRAR MAÇLARIMIZA BEKLERİZ...
M PATLATTI DİE... VE BİZİM TRİBÜN LİDERİMİZ SERHAN REİS
1967_CLUB_GECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 20:37   #102
GFBerkin
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 GFBerkin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: GS:3 SİVASSPOR:1

admin kardesler üyeliğim acıldıgında haber verırsenız kardesımın adresınden yazmak zorunda kalmam ...

SAOLUN ..

EeSsRrAaRr
GFBerkin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 20:44   #103
GFBerkin
YASAKLI ÜYE

Standart -->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
koutds_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN SÖYLEDİĞİM O LAF İÇİN ÖZÜR DİLERİM GEREK SİZDEN VE GEREKSE ZARALI DAN...SADECE YANLIŞ ANLAMIŞIM BEN OLAYI HATAMI KABUL EDİYORUM... ORDA SİZİN ÜZERİNİZE KİMSE YÜRÜMEDİ SADECE SORULDU DAVULU KİM PATLATTI DİE... AMA ORADA BİZİM TRİBÜN LİDERİMİZE YAPILAN DA ÇOK AYIP Bİ DURUMDU BANA GÖRE.TEKRAR MAÇLARIMIZA BEKLERİZ...
M PATLATTI DİE... VE BİZİM TRİBÜN LİDERİMİZ SERHAN REİS

Tamam Kardeşim Sorun Değil... Ama Şuda Bir Gerçek istanbuldaki Maçlarda istesek kendi Cebimizden 1000 ytl 2000 ytl verir doldururuz tribünü ama biz sadece sizleri yalnız bırakmamak için geldik Herneyse Önümüzdeki FENERBAHÇE Maçında Yanınızda Olucam normalde ben GFBLİYİM ama siz bizim misafirimizsiniz yanınızda olup bu maçtada destek vericez FB-SVSPR KARDEŞTİR!!!Kim Nederse Desin Biz Sabah Maça Gelirken Bizi Tribün Büyüklerimiz Arayip Gidin En İyi Şekil Temsil Edin Dedi SİVASSPORU!!! ŞU SÜPERLİGDE TEK DOST BİLDİĞİMİZ SİZSİNİZ OO YÜZDENDE ELİMİZDEN GELEN EN İYİ DESTEĞİ VERİRİZ!!!
Alt 27.11.2006, 20:53   #104
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Böse --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
Ben EeSsRrAaRr üyeliğim kapalı oldugundan rıdvan kardesımden yazıyorum ...

Arkadaslar biz 3 5 kurus için maca gelecek ınsanlar değiliz .. Trıbununuzde üstünluk kurma olayımız da olmadı o lafları soleyen arkadaslara soruyorum bızım kadar gırtlak yıktınız mı acaba galatasaray macında , stadın kapısından galatasaray taraftarı olan ultraslan gecerken herkez sustu onlar sızın kapınızda bagırıyordu kım baslattı sıvas cekmeyı kım okadar beste soledı sızın ıcın .. biz 3 5 kurus ıcın semtten kalkıp mecıdıyekoye gelmezdık ama ustunnluk meselesı dıyorsan o olayı da anlatım bızım kardeslerımızden bırı davulu calarken patlatmıs ki iceride abilerimiz yoktu o sırada tum sıvaslılar sankı adam öldürmüş gibi cocugun uzerıne yurudu ki patlayan sadece davul ! cocuga etmedıgınız kufuru bırakmadınız sesımızı cıkarmadık o sırada altlardan gelen 3 5 kişi bizim kardeslerımızı gene demırlerden ındırınce hep beraber ındık asagı merdıvene abılerımız gelınce ne oldu dıyınce bızde adam gıbı soledık onlarda küpe bindi kardesım bız sızın ıcın ordaydık sizin için ter döktük tabi hakkımızı arıcaz 3 5 kişi görüp ( ki 20 kişi geldik biz) cocukların uzerıne yurudunuz bunları gormemıs olabılır bu arkadasların !

ama dokunan 1 laf var dayı biz 3 5 kurus ıcın gelmeyız maca ...

soruyorum beşiktas macınızda kacınız vardınız trıbun buyuklerınızden baska kacınız vardınız ? kacınız sıvasa laf attıklarında tellere zıpladı ? ben sölim 10 kişi uskudarlı geldı ve sivasspor için elınden gelenı yaptılar tıpkı gs macındakı gıbı ama bu yaptıgınız cok buyuk ayıptır kardesım bıze kapıda deseydınız zaten bunlarır giderdik !

bidaha gelmeyiz olur bıter ..

bizim şeklimiz heryerde var 3 5 kuruş için oralara gelmeyız oraya eger geldıysek ki geldik bunun tek nedeni SİVASSPOR dur !!
sizmiydiniz yoksa fb bayrağı açarak gs taraftarının tepkisini sivasspor taraftarının üzerine çektirenler.arkadaşım maça sivasspor için gelecekseniz gelin yoksa orda fb bayrağı açacaksanız hiç zahmet etmeyin.bu takım sahipsi değil 1000 km yoldan biz her zaman gelmeye hazırız
Alt 27.11.2006, 21:01   #105
GFBerkin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
1967_CLUB_10UR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizmiydiniz yoksa fb bayrağı açarak gs taraftarının tepkisini sivasspor taraftarının üzerine çektirenler.arkadaşım maça sivasspor için gelecekseniz gelin yoksa orda fb bayrağı açacaksanız hiç zahmet etmeyin.bu takım sahipsi değil 1000 km yoldan biz her zaman gelmeye hazırız

Ne Bayrağı Kardeş Biz İlk Yarı Sustuk Sustuk ama bizimde sabrımız var dime Sonuçta bizde bir takıma gönül veriyoruz sizin sivasa verdiğiniz gibi nekadar bağırdın sen maçta onu söyle tamam dicem kardeşim seninde takımına küfür edilse sende yaparsın aynısını ayrıca bizi tanıyorlardı zaten karşı tarafta semtten kişiler vardı onlar söylemiş oo 6 kişi gfbden diye iyi kardeşim gelin bağırın bundan sonra bizim tayfadan sivas maçına gelen en adi ******** olsun kardeşim madem öyle destekleyin takımınızı şunuda bilin bu şekil devam ederseniz tüm fb tribünüde size karşı gelecektir biz herzamn diyoruz sivas kardeş takım mecnun başkan içimizden biri diye ama siz madem böle karşılıyorsunuz bizi öyle olsun allaha emanet olun herşeye rağmen SüperLigde BAŞARILAR!!!!
--->: -->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 21:04   #106
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 820 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: -->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
Ne Bayrağı Kardeş Biz İlk Yarı Sustuk Sustuk ama bizimde sabrımız var dime Sonuçta bizde bir takıma gönül veriyoruz sizin sivasa verdiğiniz gibi nekadar bağırdın sen maçta onu söyle tamam dicem kardeşim seninde takımına küfür edilse sende yaparsın aynısını ayrıca bizi tanıyorlardı zaten karşı tarafta semtten kişiler vardı onlar söylemiş oo 6 kişi gfbden diye iyi kardeşim gelin bağırın bundan sonra bizim tayfadan sivas maçına gelen en adi ******** olsun kardeşim madem öyle destekleyin takımınızı şunuda bilin bu şekil devam ederseniz tüm fb tribünüde size karşı gelecektir biz herzamn diyoruz sivas kardeş takım mecnun başkan içimizden biri diye ama siz madem böle karşılıyorsunuz bizi öyle olsun allaha emanet olun herşeye rağmen SüperLigde BAŞARILAR!!!!
ben maça gelemedim ama küfüer her yerde var gs tribünlerinden küfür geldi diye bunu bayrak açarak yada fener sloganı atarak bastıramazsın..ayrıca bu oynanacak olan fb-sivas maçı içinde geçerli bizim tribünden yine gs bayrağı aöıyorlar bu sefer fenerliler karşı atağa geçiyor..biz deneme tahtası değiliz sivas maçına geliyorsan fener kimliğini veya gs kimliğini unutacaksın..
Alt 27.11.2006, 21:08   #107
GFBerkin
YASAKLI ÜYE

Standart -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Sen Unutabiliyorsan Sivasini Gönülden Sewmiyorsundur Kardeşim... Bizim Bu Aşkımız Sewgiliye Olan Aşktanda Öte İnsan Sewdiğine Laf söyletirmi Söylettende Adam değildir Rahat ol Biz yine FB Maçındanda Kendi Tribünümü Bırakıp Yanınıza Gelicem Ve Tayfamla beraber öyle birşey yapan olursada gerekeni yapicaz
Alt 27.11.2006, 21:13   #108
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

Standart --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
Sen Unutabiliyorsan Sivasini Gönülden Sewmiyorsundur Kardeşim... Bizim Bu Aşkımız Sewgiliye Olan Aşktanda Öte İnsan Sewdiğine Laf söyletirmi Söylettende Adam değildir Rahat ol Biz yine FB Maçındanda Kendi Tribünümü Bırakıp Yanınıza Gelicem Ve Tayfamla beraber öyle birşey yapan olursada gerekeni yapicaz
o zaman alisamiyene girmeyeceksin..tv den bu hakaretleri izle ve bir hafta sonra ki maça hazıranın demek geliyor benden.ayrıca stadyuma gelsende gelmesende yine gs taraftarının sözlü sataşmaları kulağınıza gelecekti.
Alt 27.11.2006, 21:24   #109
GFBerkin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
1967_CLUB_10UR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben EeSsRrAaRr

dayııı orda dur işte bız fb bayragı acmadık tv den ızledıklerınle kalmıssın belıı fb bayragı da acılmadı ben gordum önlerde 15 16 yaslarında bı cocukta yün atkı vardı sarı llacıvert o atkıyı acan bızden deıldı kı bızde atkı takan 1 kişi vardı o atkıda üsküdar atkısı idi ..

bilmem biliomusun üsküdarın renklerını

yESIL BEYAZ

fb atkısını acan bır sıvaslıydı !
-->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 27.11.2006, 21:25   #110
GFBerkin
YASAKLI ÜYE

Standart -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
mermerbey58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GS MAÇINDA YERLERİNİ ALAN 1967 GENÇ TARAFTAR DERNEĞİNE,İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNE TEŞEKKÜR EDERİM.YANILMIYORSAM ÇILGINLARDA GELMİŞ ONLARADA TEŞEKKÜRLER.BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR FAKTÖRÜNÜ BU MAÇTA HERKEZ İSPATLAMIŞTIR.İNŞALLAH HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİKLER AYRILMAZ.BU GÜZEL OLUŞUMLARI HER ZAMAN GÖRÜRÜZ.TEK AMAÇ SİVASSPORA DESTEK VERMEK.HERKEZE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
CILGINLARDAN KIM GELMIS ? BEn CILGINLARDANIM MEMERBEY hayırdır bızden kım gelmıs ?

EeSsRrAaRr

Seçenekler Arama
Stil