ANDERSON GENC OYUNCU ILERDE IYI YERLERE GELEBILIR BENCE YILLIK 200 MILYAR KARSILIGINDA BI TAKIMA KIRALIK VERILSIN EGER KENDINI GELISTIRIRSE ERTESI YIL GERI GELIR EGER KOTU OYUNU DEVAM EDERSE TEMELLI SATARIZ
Mehmet Yıldız'la Anderson'u karşılaştırmak bence çok yanlış ikiside farklı tipte oyuncular.Gençlerbirliği çok istiyorsa gereken parayı verir,yoksa Anderson bizde kalır yoluna devam eder bu çok zor bişey değil.Ama ben yine tekrar ediyorum kadronun zengin olmalısı,takımın kalitesi artması açısından kadroda tutulması gereken bir isim.Onun yerine Berbatov'u alamayız değilimi!!
Bence Sivasspor camiasına hayırlı olacaktır Anderson'un satılmasının
artık takıma fayda yerine zarar vermeye baslamıstı. Anderson'u satır yerine daha kaliteli bir yabanci alınabilir.
GEÇEN SEZON VARLIK GÖSTERDİ FAKAT BU SEZON BENCE FAZLA VERİMLİ OLAMADI EĞER SİVASIN YARARINA OLACAKSA VERİLSİN VE YERİNE GÜZEL BİR OYUNCU GELSİN
BENCE ANDERSON GÖNDERİLMELİ
vallaa nerde kıme hayırlı olacaksa orda olması hem kendı hemde kalacagı yada gıdecegı yer acısından ıyı olacak..
ama bencede gıtmelı cunku verımı yok takıma..
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
öncelikle burdaki bi çok arkadaşımın söylediğine karşıyım.çünkü anderson gibi bir sporcu her nedense harcandı tabiri caizse sindirildi kanatindeyim.yönetimle aralarında sorunlarımı var veya kendyle alakalı bi sorunmu var onu bilemem ama böyle bir futbolcuyu yedek klübesinden çıkarmadılar ki bide kalkıp verim beklemek mümkün değil tabi.madem sivassporumuza bir faydası olmayacak mademki yedek klübesinden çıkmayacak satılması daha hayılı olur.
__________________ İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ
Allah allah. Bahsettiginiz Anderson acaba baska birimi diyorum. Adam geldiginden beri bir türlü isinamadim. Cok agir. Dogrudürüst kosmuyorr. Sansina bir kac kafa golü atti. Aman Bülent Hocam, bu herifi oynatmada, millet ne kazma oldugunu görmesin. Onun yerine iki tane saglam kosan Türk forvetleri alinabilir.
Allah allah. Bahsettiginiz Anderson acaba baska birimi diyorum. Adam geldiginden beri bir türlü isinamadim. Cok agir. Dogrudürüst kosmuyorr. Sansina bir kac kafa golü atti. Aman Bülent Hocam, bu herifi oynatmada, millet ne kazma oldugunu görmesin. Onun yerine iki tane saglam kosan Türk forvetleri alinabilir.
adami ben taniyamiyim abi.bende ısınmadımki ona.koşmuyon,pas atamıyon,sen neparsın anderson abi.boş kaleye golde atamıyin.allah yolunu açık etsin
tebrıkler cok guzel yazmıssınız....
brezılyadan getırılen bedavacılardan bırı....
bence m yıldız aynı mevkıde bomba gıbı...