--->: Sakaryaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
Alıntı:
Sakaryali_54 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar öncelikle herkese selam ederim...haftaya oynanacak macta en önemlisi dostlugun kazanmasi...elbetki biztim 3 puana daha cok ihtiyacimiz olacaktir ama yinede dostluk kazanacaktir...bütün SIVASLI KARDESLERIMIZI bu maca davet ediyoruz.....centilmence bi mac gececektir SIVASSPORUMUZUDA Tatangalar namina basarilar dilerim....sakaryamizda görüsmek üzere Sivasli dostlarimiz....
-->: Sakaryaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
1. yarinin intikamini soke soke alacaz o 3 puaniiii insallah
hemde tipik sivasspor skoru ile alacaz 1-0
sivasspor beni rize maçında tadmin etmedi ancak mücadele olarak güzeldi zeminin ağır olması nedeniyle gerçek oyunumuzu pek sahaya yansıtamadık inşaallah sakarya maçında gerçek sivas sporu göreceğiz sakarya 1 sivasspor 3
öncelikle herkese selam
ben bu maçtan en azından 1 puanla ayrılacağımıza inanıyorum.Bu arada sakaryalı kardeşlerimize başarılar.
tahmini skor sakarya:1 2:sivas
arkadaslar hepiniz sag olun var olun insallah omuz omuza tribünlerde maci güzelliklerle herberaber yan yana izleyecegiz....hepinize simdiden tskler....görüsmek üzere sakaryada insallah