Merhaba arkadaslar,
size kisaca
www.sivasspor.com sayfasinin mazisini anlatacagim
Ben 01.03.2001 tarihinde ilk amatörce sivasspor sitemi yaptigimda tabiiki simdiki gibi ilgi yoktu.
Tabiiki bu sure icerisinde Sivasspor sitesi tam 5 kez tamamen yenilendi.
Su gelisen Internet teknolojinde imkanlar arttikca, Sivasspor sitesinede ilgi artmaya basladi.
Tabiiki Sivassporumuzun bu sezondaki basarisi sitemizin büyümesindeki en büyük etkendi.
O zamanlar ben hic umudumu yitirmedim. Bir gün gelip bu sitenin Sivasspor taraftarina
Büyük bir hizmet yapacagina kesin gözüyle bakiyordum.
Tabii bununla birlikte dünyadaki tüm Yigidolari birlestirmeyi, dayanisma ve dostlugun artirilmasi hakkinda kararliydim.
Su andaki tablo beni cok mutlu ediyor.
Sitemizde görüyorumki dünyanin heryerinden tüm Sivaslilar sitemizi adeta bir dostca, kardesce bulusma merkezi olarak kullaniyorlar, bu bana ayri bir mutluluk veriyor, tabiiki bu sayinin gün gectikce articagindan hic süphem yoktur.
Federasyonun, en centilmen taraftara vereceği Mavi Bayrak’a adayiz ve onu mutlaka almak istiyoruz.
Tabiiki bu siteye emegi gecen Flash ve Eker arkadaslarima hepinizin huzunda tesekkür ediyorum.
Bunun yanisara Moderator arkadaslar (B1glord, Isyankar, Sönmez arkadaslarimada calismalarindan dolayi tesekkür ediyorum.
DOSTLUK SEVGI ve KARDESLİGİ vakit gecirmeden gelistirelim
Rüstü Ibrahim Elmas