Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASLILAR BULUŞTU
Alt 26.02.2007, 22:56   #21
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: SİVASLILAR BULUŞTU

hayırlı uyğurlu olsun ALLAH utandırmasın başarılar.
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2007, 23:18   #22
Fatih Bayrak
Yiğido

Fatih Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fatih Bayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
michalengelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerek yok yaaaa
ne lüzum var okadar masrafa yazık değil mi
hayır toplandılar da nooldu yani sivasspora bir getirisi varmı?
Yazinin tek kelimesi dogru olmus gardas ´´Masraf´´
Oda bizim icin cok arka pilanda olan bir konu.
Eger gönlümüzde Sivas,Sivaslilar,Sivasspor,Yig idolar,GARDASLAR varsa ve yapilan bu yazdigim Hemserilerimiz icin yararli ise gerek var gardas o masrafa.
Ne yazikki senin gibi düsünenlerde var (az da olsa var)
Sivasspor´a ne faydasi var demissin hersey kücükten baslar eskiden cocuklarimiz Fenerbahceli, Galatasarayli, Besiktasli olarak dünyaya gelirken simdi SIVASSPOR´lu olarak dünyaya gözlerini aciyorlar.

Ben herzaman taktir ettim ve tekrar Rüstü baskani taktir ediyorum ve Allah Razi olsunki bizleri burada www.sivasspor.com da ve Avrupada birlesip toplanmamizda Avrupali Sivaslilar olarak bir cati altinda toplanmamizda vesile oldu.
Gecmisini unatmamalari icin Sivas´ imizi Geleneklerimizi, Göreneklerimizi, Kültürümüzün Avrupada yasatabilmek icin yaptigimiz bu organizasyonun mecburi oldugunu düsünüyorum.
Sende böyle düsün gardasim kaybetmessin.
Fatih Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2007, 23:18   #23
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

KAMER-ÜL ZEMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 KAMER-ÜL ZEMAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ey.. Güzel memmleketimin güzel insanları. ASİB adı altında açılan AVRUPA SİVASLILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ'ne lütfen desdek olalım. ve parolamız bundan sonra. HER ÜYE BİR KAÇ ÜYE YAPSIN anlayışı ile bu solagan ve parolamıza memleketini seven, Avrupada yaşayan her SİVAS'lı gayret göstersin. dosta düşmana karşı birlik oluşturalım ve sesimiz gür çıksın . Her ay vereceğiniz küçük bir aidat sizleri ne batırır nede abat eder. lütfen duyarlı olalım. duyarlı olalım ki !. zengin ve en güzel organizasyonlara imza atalım. ÖRNEĞİN. cenazelerin defin işi organizasyonu , mağdur duruma düşmüş bir hemşehrimize sahip çıkma organizasyonu, hukuk danışmanlığı organizasyonu çeşitli kurslar organizasyono v.s v.s bunları çoğaltabiliriz. neden olmasın. tüm bunların oluşması ve hayata geçmesi için yönetim kurulu üyesi gibi her üye kendi bölgesinde duyarlı olup derneğimize sonuna kadar destek vermesi gerekir inancını taşıyorum. ve son olarak diyorum ki. HER ÜYE BİR KAÇ ÜYE YAPSIN. SOLOGANIMIZ ve ŞİARIMIZ olsun. DESTEK BİZDEN , HİZMET YÖNETİMDEN .
SELAM ve DUALARIMLA.

DORTMUND
KAMER-ÜL ZEMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2007, 23:59   #24
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HAYIRLI OLSUN BIZLERINDE HABERI OLSA BIZLERDE ISTIRAK EDERDIK

BIRDAHIKINE ISALLAH
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007, 00:04   #25
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
michalengelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerek yok yaaaa
ne lüzum var okadar masrafa yazık değil mi
hayır toplandılar da nooldu yani sivasspora bir getirisi varmı?
Evet gardaş gerçekten gerek yok masrafa senin gibi düsünen insanlarımıza gerek yok diye düşünüyorum

Ama bizler yaptığımız aktiviteleri ne yazikki sana ve senin gibi düsünen zavallilara yapmiyoruz

Bizler bizim gibi düşünen sivaslıyım diyen herkese yapiyoruz bu hizmeti bizler şu ana kadar yaptıgımız hizmetlerle vede yapacagımız hizmetlerle sivassımızı gerektiği sekilde yükseltmeye devam edeceğiz sen ve senin gibi düsünen insanlar kac tane acaba bilmiyorum ama bizler herzaman variz vede var olacağız bu böyle biline kanımızın son damlasına kadar sivasımıza hizmet edeceğiz herkes sivaslı olamaz sivaslı doğulur gardaş bugün burada bir dernek çatısı altinda toplanabiliyorsak şu demektirki uyuyan dev uyanıyor belki sen bunu anlamayabilirsin ama gerçekler bunlar.

Şu anda avrupada bir kıvılcım belirdi bu kivilcim birgün ateş olacak o zaman ne diyeceksin bilmiyorum öyle bir gelecekki bu ateş sivaslıyım diyen herkesin icini ısıtacak sivasımıza ve sivassporumuza hizmetler sunacak.

Bugün bu derneğe herkesin destek olmasi gerektiği düşüncesindeyim,herkesin elini taşın altına koymasının zamani geldi artik sizlerin destekleriyle avrupadan sivasımıza hertürlü imkanları sağlayacağı kanaatindeyim onun için şimdiden
HEP DESTEK TAM DESTEK suloganıyla başlayalım diyorum.
Alt 27.02.2007, 00:15   #26
Fatih Bayrak
Yiğido

Fatih Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fatih Bayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
KAMER-ÜL ZEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ey.. Güzel memmleketimin güzel insanları. ASİB adı altında açılan AVRUPA SİVASLILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ'ne lütfen desdek olalım. ve parolamız bundan sonra. HER ÜYE BİR KAÇ ÜYE YAPSIN anlayışı ile bu solagan ve parolamıza memleketini seven, Avrupada yaşayan her SİVAS'lı gayret göstersin. dosta düşmana karşı birlik oluşturalım ve sesimiz gür çıksın . Her ay vereceğiniz küçük bir aidat sizleri ne batırır nede abat eder. lütfen duyarlı olalım. duyarlı olalım ki !. zengin ve en güzel organizasyonlara imza atalım. ÖRNEĞİN. cenazelerin defin işi organizasyonu , mağdur duruma düşmüş bir hemşehrimize sahip çıkma organizasyonu, hukuk danışmanlığı organizasyonu çeşitli kurslar organizasyono v.s v.s bunları çoğaltabiliriz. neden olmasın. tüm bunların oluşması ve hayata geçmesi için yönetim kurulu üyesi gibi her üye kendi bölgesinde duyarlı olup derneğimize sonuna kadar destek vermesi gerekir inancını taşıyorum. ve son olarak diyorum ki. HER ÜYE BİR KAÇ ÜYE YAPSIN. SOLOGANIMIZ ve ŞİARIMIZ olsun. DESTEK BİZDEN , HİZMET YÖNETİMDEN .
SELAM ve DUALARIMLA.

DORTMUND
Cani gönülden katiliyorum.
saygilarla
Fatih Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2007, 00:31   #27
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
aykut-akay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HAYIRLI OLSUN BIZLERINDE HABERI OLSA BIZLERDE ISTIRAK EDERDIK

BIRDAHIKINE ISALLAH

En kisa zamanda sizleride aramizda görmek isteriz illa bir acilista yada bir toplanmada gerekmiyor herzaman gelebilirsin dernegimize sizlerin desteklerine ihtiyaci var bu dernegin
saygilar
Alt 27.02.2007, 16:44   #28
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch GURUR DUYDUK...

Belediye başkanı Bayan Dorothea Schulte'nin Sivas'ımız ve Sivaslılar hakkındaki düşünceleri çok güzel.

AVRUPA SİVASLILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ'ne bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. Sivas'a ve Sivaslıya yakışan çalışmalara imza atacaklarına inancım tam.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil