Alıntı:
michalengelo Nickli Üyeden Alıntı
gerek yok yaaaa
ne lüzum var okadar masrafa yazık değil mi
hayır toplandılar da nooldu yani sivasspora bir getirisi varmı?
|
Evet gardaş gerçekten gerek yok masrafa senin gibi düsünen insanlarımıza gerek yok diye düşünüyorum
Ama bizler yaptığımız aktiviteleri ne yazikki sana ve senin gibi düsünen zavallilara yapmiyoruz
Bizler bizim gibi düşünen sivaslıyım diyen herkese yapiyoruz bu hizmeti bizler şu ana kadar yaptıgımız hizmetlerle vede yapacagımız hizmetlerle sivassımızı gerektiği sekilde yükseltmeye devam edeceğiz sen ve senin gibi düsünen insanlar kac tane acaba bilmiyorum ama bizler herzaman variz vede var olacağız bu böyle biline kanımızın son damlasına kadar sivasımıza hizmet edeceğiz
herkes sivaslı olamaz sivaslı doğulur gardaş bugün burada bir dernek çatısı altinda toplanabiliyorsak şu demektirki uyuyan dev uyanıyor belki sen bunu anlamayabilirsin ama gerçekler bunlar.
Şu anda avrupada bir kıvılcım belirdi bu kivilcim birgün ateş olacak o zaman ne diyeceksin bilmiyorum öyle bir gelecekki bu ateş sivaslıyım diyen herkesin icini ısıtacak sivasımıza ve sivassporumuza hizmetler sunacak.
Bugün bu derneğe herkesin destek olmasi gerektiği düşüncesindeyim,herkesin elini taşın altına koymasının zamani geldi artik sizlerin destekleriyle avrupadan sivasımıza hertürlü imkanları sağlayacağı kanaatindeyim onun için şimdiden
HEP DESTEK TAM DESTEK suloganıyla başlayalım diyorum.