Arkadaslar,
bizim bu Sariyer maci haftasindaki görüsmemiz anlatamiyacagim kadar güzeldi.
Arkadaslarla ilk görüstügümüzde kesinlikle bir yabancilik cekmedik.
Hepsiyle tamamiyla sanki cok eskiden taniyormusuz gibi samimi ve sicak bir hava icerisinde hepsiyle yüzyüze görüstük.
Yüzyüze görüstügümüz arkadaslarin, kendi islerini ihmal edip, bizlerle ilgilenmeleri icin kendilerini cok minnettariz.
Cevik, Sönmez, Günay, Emin58, Gakgo, Adem58 arkadaslar, bizleri havaalanindan alarak, bizlerle bir aile dostlari gibi iligilenmeleri bizleri cok mutlu etti.
Cevik gardasimizin ofisi bizim bulusma ve sanal aleme ulasim merkezimiz haline geldi.
Bizim yanimiza gelerek, bizlerle sohbet eden, Yeniülke Gazetesinden Kemal Caglayan abime, Sipas TV den Mustafa Ates gardasimiza ve Bizim Sivas Gazetesinden Erkan Yildiz gardasimizada ayrica tesekkür ediyorum.
Mactan önce sitemizdeki aktif olan arkadaslarla görüsmelerimiz cok samimi bir sekilde gecti.
Burada Izmirliyigido (Yalcin abi) kizi Fulya, Abircan gardasimiz, Ergin gardasimiz, 1967 Dernek Baskani sayın Yalc1n Korkmazgil, Serhan Kaburcuk gardasim ve tüm simdi adlarini saymakla bitiremiyecegim bir sürü arkadaslarla yüzyüze görüsmenin mutlulugunu adeta yasadim.
Bizlere evini acan Sönmez gardasim, ve o güzel yemekleri yapan yengemizden sikayetim var.
Bize o güzel yemekleri yapmasaydi asansörde mahsur kalmayacaktik.
Maalesef cok yedigimizden olsa gerek, (hele hele Caglayan abi, hingerleri nasilda yedi)
Ben, Caglayan abi, Sönmez, Kardesi Murat ve Günay 5 kisilik asansörde gece saat 00:30 da mahsur kaldik. Asansör birden düstü, neyseki Allah´tan yanimizda o semtin muhtari olan Sönmezin kardesi Murat bey vardida, imdadimiza cabuk yetistiler, eger muhtar olmasaydi Allah bilir, ne zaman yardim gelecekti.
Sali günüde baskanimiz Sayin Mecnun Otyakmaz ile görüsme firsatimiz oldu.
Kendisiyle güzel bir sohbet yaptik. Bizlere ayirdigi zaman icin tesekkür ederiz.
Daha cok güzel anilar yasadik, bunlari anlatmakla bitmez.
Bunlari yasamak gerek.
|