valla ne diyelim imparator işini bilir ama bence ufuk serkan ve timur kalabilirdi ama kader kısmet gidecek futbolcularımız şunu unutmasınlar TARİHİ ONLAR YAZDILAR HİÇ BİR SİVASLI ONLARI UNUTMAZ hepsini tekrar teşekkür ederim yolları açık olsun .............
tüm yiğidolara slm. Dursun gardaş bize bu haberleri verdiğin için sana ne kadar teşekkür etsek az .kendimden utanıyorum ben sivasta takip edemezken sen kayseriden bu haberleri takip ediorsunya helal olsun, ama son haberindeki yavuz ve ilhanın gitmelerine çok üzüldüm özellikle yavuz un sivassporda kalması gerekiyordu.yavuzdan daha iyisini bulacaklarını zannetmiyorum ama ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına eminim..Bu yönetim yapar... :( :( :(
arkadaşlar yönetim işini biliyor.
gönderilen oyunculardan elde edilen gelirlerle alınacak oyuncuların yarısının ücreti cıkarsa cok karlı olur.
yönetim bizleri süper liğde boynu eğik bırakmaz inş.