Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 09.04.2007, 18:51   #121
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün Dernek Murat la msn.den yazıştık.
''abla, sitedeki üye arkadaşlardan bazıları küfür olayının senle benim aramda olduğunu sanıyor.'' dedi.
bu durumdan çok rahatsız ve üzgün olduğunu, bunun ikimizin arasında geçmediğini benim buradan tekrar belirtmemi rica etti.
Bu konuyu tekrar tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama Murat arkadaşımızın üzülmesinide istemem.
Benim 67 Dernekle yada 67 Dernek üyelerinin benimle yada Kulüp üyelerimle herhangi bir problemi yoktur.

iş işten geçtikten sonra yazmanın bir anlamı kalmazki bu baştan olacaktı saygılarımla
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2007, 18:53   #122
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 929 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
''abla, sitedeki üye arkadaşlardan bazıları küfür olayının senle benim aramda olduğunu sanıyor.'' dedi.
bu durumdan çok rahatsız ve üzgün olduğunu, bunun ikimizin arasında geçmediğini benim buradan tekrar belirtmemi rica etti.
Bu konuyu tekrar tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama Murat arkadaşımızın üzülmesinide istemem.
Benim 67 Dernekle yada 67 Dernek üyelerinin benimle yada Kulüp üyelerimle herhangi bir problemi yoktur.

kimsenin bizle bir sorunu olamaski zaten .............................. .........
--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 09.04.2007, 20:18   #123
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana bayadır dikkat ediyorum da sen esasında hep ortalığı geren bir arkadaşsın.Bizde zaten küfürü haklı göstermiyoruz...Dikkat ettiysen bir önceki içeride oynadığımız Bursaspor maçında bizim bulunduğumuz tribünden bir tek küfür çıkmadı ama bu maçta oldu.Ama sadece bizim bulunduğumuz yerde mi oldu hayır...Maraton tribünü ve tribünlerdende küfürler oldu.Fakat şöyle bir istisnai durum var bu maçta...Kayserili taraftarlar Nasıl öldürdük 41 ..ne'yi diye tezahürat yaptı.Bu tezahüratlara karşılık vermeyecek Sivasta hiçbir babayiğit ben göremiyorum.Bu maçta tribünde 1967 yılında olmuş olayda vefat eden insanların yakınlarıda vardı ve bu tezahüratları Kayserililer yaptılar.Bu tezahüratları sen duysan ne yapardın...Biz elimizden geleni yaptık küfür olmaması için ama böyle bir durum olunca hiçkimseyi zapdedemezsin...Neyse yinede Saygılar....
gardaş ben ortalık gerdıgım felan yok.belki sana ters şeyler soyluyorsam senın açından geriliyor gibi gorulebılır ve ınan buda benı hıç ilgilendirmez. çünkü bak başkan ne demiş bir musluman ne olursa olsun kufur etmez demiş. bunun ustune sanmıyorumkı laf olsun. kayserili kufur etmışse ölen abimize amcamıza dayımıza o onun terbıyesızlıgı ve ahlaksızlıgı. bu ahlaksızlıga bızde ahlaksızca yaklaşmayalım. anlatılmak ıstenen bu. saygılar bızden
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2007, 20:48   #124
çirkinkral
Acemi Yiğido

çirkinkral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 çirkinkral Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

kimsenin bizle bir sorunu olamaski zaten .............................. .........

Aynur hanım büyük incelik gösterip bir sorun olmadığını dile getirmiş hemde 67li
arkadaşın ricası üzerine ama şu aldığı cevaba bakın işte bu tavra karşı çıktı bu
topicde ve başkanda bunu anlatıyor ama aynı tavra devam...
Dernek yöneticisine yakışmayan bi hitap şekli ne demek kimsenin sorunu
olamaski,siz dernek değilmisiniz sorunda olur,ayrı fikirler de ama dernekler gibi
sivil toplum örgütleri medeniyetin göstergesi olmalı,gizli tehtidler
yakışmaz,hemde bir hanımefendiye karşı daha nazik olunmalı
Sivasa ve Sivaslıya yakışan tavırlar dileği ile...

ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR!
çirkinkral isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2007, 21:00   #125
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

Alıntı:
çirkinkral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Aynur hanım büyük incelik gösterip bir sorun olmadığını dile getirmiş hemde 67li
arkadaşın ricası üzerine ama şu aldığı cevaba bakın işte bu tavra karşı çıktı bu
topicde ve başkanda bunu anlatıyor ama aynı tavra devam...
Dernek yöneticisine yakışmayan bi hitap şekli ne demek kimsenin sorunu
olamaski,siz dernek değilmisiniz sorunda olur,ayrı fikirler de ama dernekler gibi
sivil toplum örgütleri medeniyetin göstergesi olmalı,gizli tehtidler
yakışmaz,hemde bir hanımefendiye karşı daha nazik olunmalı
Sivasa ve Sivaslıya yakışan tavırlar dileği ile...

kardeş bak senin kim olduğunu bilmiyorum olayın içeriğini bilmiyorsun hala odunumun parası diyorsun ben aynur hanıma kendi şahsına ve bayan arkadaşlara küfür edenlerin ismini yazmasını isterim istiyorsa ben yazayım fazlada dallandırma olurmu kardeş ben nerde nasıl konuşulacağını nerde nasıl hareket edileceğini iyi bilirim rahat ol senide seviyoruz fazlada uzatmayalım bu konuyu
-->: --->: -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 10.04.2007, 10:03   #126
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iş işten geçtikten sonra yazmanın bir anlamı kalmazki bu baştan olacaktı saygılarımla
''iş işten geçtikten sonra (!)'' ..... bu ne demek şimdi, ben bi şey anlayamadım
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: --->: -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 10.04.2007, 10:12   #127
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: -->: --->: -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
CÜSSKB-jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
''iş işten geçtikten sonra (!)'' ..... bu ne demek şimdi, ben bi şey anlayamadım

Bak Jakobisen hala ortalığı geriyorsun.İnsanlar konuşarak bu meseleyi hallettiler sen halen ortalığı geriyorsun.Sana tavsiyem biraz daha yazdıklarına artık dikkatli et.Ortalığı germe....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 10.04.2007, 10:15   #128
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
melih1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardaş ben ortalık gerdıgım felan yok.belki sana ters şeyler soyluyorsam senın açından geriliyor gibi gorulebılır ve ınan buda benı hıç ilgilendirmez. çünkü bak başkan ne demiş bir musluman ne olursa olsun kufur etmez demiş. bunun ustune sanmıyorumkı laf olsun. kayserili kufur etmışse ölen abimize amcamıza dayımıza o onun terbıyesızlıgı ve ahlaksızlıgı. bu ahlaksızlıga bızde ahlaksızca yaklaşmayalım. anlatılmak ıstenen bu. saygılar bızden

Bende küfür sevmeyen ve Elhamdülillah müslüman olan bir insanım.Ama insanı çileden çıkaran bu tür istisnasi durumlar olabiliyor.Ben o maçta küfür etmedim.Ama bu tezahürattan sonrada küfür eden insanlara bişey demek te istemiyorum.Kayseri olaylarının üzerinden 40 yıl geçmesine rağmen halen açısını yüreğimizde hissediyoruz..İnsanlarında buna tepki vermelerinin doğal olduğunu söylüyorum.Ama beni şahıs olarak herkes tanır ve küfüre kötü tezahürata karşı olduğunu herkes bilir...SAYGILARIMLA...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: --->: -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 10.04.2007, 10:28   #129
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: --->: -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bak Jakobisen hala ortalığı geriyorsun.İnsanlar konuşarak bu meseleyi hallettiler sen halen ortalığı geriyorsun.Sana tavsiyem biraz daha yazdıklarına artık dikkatli et.Ortalığı germe....
helal olsun, bu sözüde duydum ya...! ortamı gerecek, şu sitedeki insanları suçlayacak, kötü niyetli tek yazımı göster Allah aşkına ya... bak bu kadar sayfa yazı yazılmış, 130 tane ileti gönderilmiş konu hakkında, sadece konunun açıldığı gün tek bir ileti göndermiş, sonrasında konunun büyümemesi için hiç yorum yapmamış, sadece okuduğu hoş olmayan bi cevap sonrasında, yanlış anlama olmaması açısından kibarca bi soru soran ''jakobieen'' e ortamı geriyorsun dedin ya, helal olsun abiciğim.. o kadar gönderilmiş ileti varken üstelik..ne yalan söyleyeyim kırıldım, ben dediğin gibi konuşarak halledebileceğimizi düşünmüştüm, kalp kıracak bi şey yazdı isem özür dilerim, yazmamı istemiyorsanızda bundan sonra yazmayayım siz bilirsiniz...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
baŞkanliĞina, kulübü, sİvasspor, tff

Seçenekler Arama
Stil