Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

UYGUN YILDIZ ARIYOR..
Alt 14.06.2007, 23:05   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart UYGUN YILDIZ ARIYOR..

Teknik Direktör Bülent Uygun, yeni sezon kaliteli bir kadro kurmak için takıma bir yıldız futbolcu aradığını Futbolcu arayışlarını yurt içinde ve yurt dışında sürdürdüklerini n sinyalini verdi..

Uygun, "Benim mantalitem, futbol anlayışım, gençlerle savaşan, mücadele eden, futbolu bilen sporcuları kadroya dahil etmek. Bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yapıyoruz ve başarı için savaşacak futbolcuları arıyoruz" dedi. Maddi imkânlar doğrultusunda hareket etmek istediklerini belirterek, "Kulübümüz ün bütçesi belli. Bu bütçenin dışında hareket edemeyiz. Kulübümüzdeki bütün futbolcularımıza aynı dengede para vermek istiyoruz. Böyle olursa hiçbir futbolcumuza taahhüt ettiğimiz rakamı veremeyiz. Onun için şu anda arayışlarımız sürüyor" dedi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: UYGUN YILDIZ ARIYOR..
Alt 14.06.2007, 23:10   #2
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: UYGUN YILDIZ ARIYOR..

öncelikle yabancı stoper almalıyız.sağ kanat ve sol kanat bide orta sahaya aldık mı tamadır bu iş.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2007, 01:25   #3
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet yıldız için bjk yönetime sanırım bir istekte bulunmuş colin kazım ı elden kaçırınca. biz de mehmet sedef, aydın ve serdar özkan artı 1 milyon euro istemişiz. umarım bu üç genç oyuncu iyi oyunculardır. ama ben mehmet sedef i izlediğim kadarıyla cok beğenmiyorum, hele kupa yarı final maçında elle aldığı bir pozisyon var sarı kartı varken çok acemice yapılmış bir hareket, gençliğine verelim ama pişmesi gerek. umarım bu pişme sürecini sivasımızda yapar ve parlar türk futbolunda yeni bir değer ortaya cıkar. istanbul takımları genç oyuncuları oynayacak klüplere vermeli ve deneyim kazandırmalı kendilerini göstermelerine izin vermeli, bunun örnekleri arttı son yıllarda: can arat, arda turan, uğur uçar, gürhan gürsoy ilk akla gelenler.
son söz olarak bülent hocama sonsuz güveniyorum o kesinlikle çok doğru tercihler yapacaktır, bir cvetkov bir hilmi mıhcı bile takıma girdiğine hep olumlu katkılar yaptılar. mehmet yıldız silinip gidiyorken onu aldı gercekten yıldız yaptı, aynı şekilde servet ve gürhan da öyle. sana güveniyorum hocam sen büyüksün.......
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: UYGUN YILDIZ ARIYOR..
Alt 15.06.2007, 03:56   #4
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: UYGUN YILDIZ ARIYOR..

Insallah bize en çok yakisani alirlar !!!
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2007, 11:15   #5
ibrahimovic7
Tecrübeli Yiğido

ibrahimovic7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

431 Mesajına 669 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 ibrahimovic7 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

inşallah cok iyi bi oyuncu gelir adı önemli değil oynasın yeter. Sivassporda bülent hocamız kaldığı sürece oynamıyan adam kalmaz ama yerli ve güzel kadro istiyoruz ve genç kadro kuracağız biliyoruz. Yurtseven kardeşlerin yeni albümü hayırlı olsun stadımızda yapılıyor oda hayırlısıyla biterse. bişi daha dicektim unuttum
ibrahimovic7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: UYGUN YILDIZ ARIYOR..
Alt 15.06.2007, 11:47   #6
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: UYGUN YILDIZ ARIYOR..

Alıntı:
Thai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mehmet yıldız için bjk yönetime sanırım bir istekte bulunmuş colin kazım ı elden kaçırınca. biz de mehmet sedef, aydın ve serdar özkan artı 1 milyon euro istemişiz. umarım bu üç genç oyuncu iyi oyunculardır. ama ben mehmet sedef i izlediğim kadarıyla cok beğenmiyorum, hele kupa yarı final maçında elle aldığı bir pozisyon var sarı kartı varken çok acemice yapılmış bir hareket, gençliğine verelim ama pişmesi gerek. umarım bu pişme sürecini sivasımızda yapar ve parlar türk futbolunda yeni bir değer ortaya cıkar. istanbul takımları genç oyuncuları oynayacak klüplere vermeli ve deneyim kazandırmalı kendilerini göstermelerine izin vermeli, bunun örnekleri arttı son yıllarda: can arat, arda turan, uğur uçar, gürhan gürsoy ilk akla gelenler.
son söz olarak bülent hocama sonsuz güveniyorum o kesinlikle çok doğru tercihler yapacaktır, bir cvetkov bir hilmi mıhcı bile takıma girdiğine hep olumlu katkılar yaptılar. mehmet yıldız silinip gidiyorken onu aldı gercekten yıldız yaptı, aynı şekilde servet ve gürhan da öyle. sana güveniyorum hocam sen büyüksün.......

Colin Kazım hikayesi de ilginç gerçekten. İki kulübü birbirine düşürdü. Ben de transfer aşamasında colinkazim.com ve colinkazim.net sitelerini aldım. Ben aldıktan sonra adam Fb ile anlaştı. Şimdi sitelerin değeri de arttı.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2007, 12:18   #7
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1023 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Yıldız oyuncu değil takım oyuncusu olsun bize en katkısı en üst düzeyde olsun... Yıldız olarak Wooter'i aldık kaliyeli bir futbolcuydu ama elde tutamadık... Böyle olmasın gelecek futbolcularda...
Alt 15.06.2007, 12:34   #8
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

türkiyede yetenekli genç çok war gs den aydın mehmet güveni alalım.
Alt 15.06.2007, 12:45   #9
cesur sivas
Yiğido

cesur sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 cesur sivas FAZLA SÖZE GEREK YOKcesur sivas FAZLA SÖZE GEREK YOK

mohammed ali geri donerse iyi olur ,sizce??
cesur sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2007, 12:50   #10
cesur sivas
Yiğido

cesur sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 cesur sivas FAZLA SÖZE GEREK YOKcesur sivas FAZLA SÖZE GEREK YOK

kayseri erciyesde baya iyi oyuncular var mesela cenk isler bence o orta sahada oynar genc degil ama yetenekli
mehmet hacioglu yigido gibi nerede oynuyorsa , onu alirsak tam bir yigido takimimiz olacaktir bence iyi bir takimimiz olursa gelecek sene uefa yi garanti edebiliriz belki sampiyonlar ligi de oynayabiliriz insallah
bulent uygun iyi bir tedknik direktor sivasspor a iyi oyuncu getirirrrr
o zaman da iyi oynarsak iyi isler yapabilirik:)
cesur sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil