Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
Alt 02.11.2007, 22:19   #41
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ

SAYIN SARİGÜL EMEKLERİNDEN DOLAYI ÇOK AMA ÇOK MİNNETTARIZ
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2007, 22:40   #42
İ_N_F_İ_A_L
Yiğido

İ_N_F_İ_A_L - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 İ_N_F_İ_A_L FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

geç oldu ama sonunda otobüsümüzü gönderdi yaklaşık 3 senedir bu otobüs gündemde idi ..ha otobüsün dış görünümü güzel değil sanayi ye çekelimde kafamıza göre bir otobüs oluşturalım.taraftar profilini otobüse yansıtalım
Alt 02.11.2007, 22:51   #43
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ

YENİ OTOBÜSÜMÜZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN.YÜCE ALLAHTAN KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR DİLERİM.
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2007, 22:51   #44
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

mustafa sarı gül sivassporumuza güzel bir ikramda bulunmuş sağ olsun var olsun diğer iş adamları veya belediye başkanları bu jesti görürde 46 kişilik 403 alır
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
Alt 02.11.2007, 23:48   #45
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ

Büyük filo otobüsü ticaret odası alacak bu minibüs haybeden gelen mustafa sarıgüle çok çok teşekkürler
sivasspora hizmet eden herkes başımızın tacıdır kim olursa olsun...
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2007, 23:53   #46
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sayın sarıgule sonsuz tşkler.su resımdekı mıtsubıshıyı alırız ınsallah super o otobus
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
Alt 03.11.2007, 00:39   #47
emresengul58
Yiğido

emresengul58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 emresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOKemresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ

SAYIN SARIGÜL YÜREĞİNİZE SAĞLIK FAKAT SİVASSPOR GİBİ BİR KLÜBE BU UFACIK OTOBÜSÜ YAKIŞTIRAMIYORUM..PAF TAKIMI İÇİN DAHA UYGUN..İNŞALLAH ŞU KAMPANYA BAŞLATILAN OTOBÜSÜ ALABİLİRİZ..
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

KAHROLSUN pkk
emresengul58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
Alt 03.11.2007, 10:07   #48
alisinan aslan
Acemi Yiğido

alisinan aslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 alisinan aslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şişli belediye başkanı sayın MUSTAFA SARIGÜL Size bir sivaslı olarak saygı duyuyorum hiç birimizin hiç bir sivaslının yapamadığını yaparak sivassporumuza o güzelim otobüsü hediye edip biz sivaslılara yapmış oldunuz jest için size çok teşekkür ederim Arkadaşlar aramızda ceşitli laflar dolanıyor sakın yanlış anlamayın biz aramızda tartışıp doğruyu buluruz bazılarımız beğenmeyiz bazılarımız teşekkür etmeyiz bazılarımız servis aracı olur deriz bazılarımız bunda yolculuk yapılmaz deriz sivassporumuza yakıştıramayız velhasıl iyi yöndede kötü yöndede eleştirilerimiz olsun ama lütfen başkan sarıgülü incitmeyelim adam kalkmış bize bir kaynak bulmuş otobüs hediye etmiş devletin memuru kacmıyor göcmüyor ne var bunda yapılan iyiliğe böylemi cevap vermemiz lazım hiç bir şey bilmiyorsak teşekkür edelim hediyenin büyüğü küçüğü olmaz şimdi bu laflar bize böyle bir yardımda bulunacak insanın kulağına gitse ne der para versem az derler hediye alsam beğenmezler en iyisi ben bu işe hiç girmiyim demezmi arkadaşlar içinden gelen 31 kişilik hediyeymiş onu almış bizim hemen kusur bulmamızmı lazım lütfen arkadaşlar bu konu hakkında sağ duyulu yaklaşalım bizde o yakışır
değerli kardrşim kesinlikle katılıyorum bu tür saçma söylentiler sivasa zarar verir.sivasa her destek verenler hakında böyle düşünürlerse asıl bizler bunu sorgulamalıyız.
alisinan aslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
Alt 03.11.2007, 12:46   #49
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1030 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: --->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN BEĞENMEDİM SİVASTA SERVİS İÇİN LAZIM OLUR LİDER TAKIMIN OTÜBÜSÜ BU OLMAMALI ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANINA YAKIŞMADI
Allah Allaaaah, şimdi adam zaten takıma şehirler arası otobüs olarak bunu gönderdim demiyor ki, ufak tefek işlerde taşıma için kullanılabilecek bir midibüsü almış takıma hediye etmiş. Bunda garipsenecek, anlaşılmayack bir taraf yok. Ayrıca bazı arkadaşların bu yardımdan dolayı bir teşekkürü eirgeyerek bir takım saçma sapan sorgulamalara girişmelerini anlayamadım. Bir bakarsınız Sivasspor'a neden kimse yardım etmiyor denir, birisi yardım eder bu defa nerden, nasıl, ne amaçla, vs vs sorular yöneltilir. Yani kendisi beş kuruş vermez, vereninde hangi hınzır(!) niyetle verdiğini tartışır. Bizim insanımızı anlamak zor iş be!

Ben tekrardan Sayın Mustafa SARIGÜL'e teşekkür ediyorum, sağolsun varolsun...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ
Alt 03.11.2007, 12:50   #50
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1030 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şişli belediye başkanı sayın MUSTAFA SARIGÜL Size bir sivaslı olarak saygı duyuyorum hiç birimizin hiç bir sivaslının yapamadığını yaparak sivassporumuza o güzelim otobüsü hediye edip biz sivaslılara yapmış oldunuz jest için size çok teşekkür ederim Arkadaşlar aramızda ceşitli laflar dolanıyor sakın yanlış anlamayın biz aramızda tartışıp doğruyu buluruz bazılarımız beğenmeyiz bazılarımız teşekkür etmeyiz bazılarımız servis aracı olur deriz bazılarımız bunda yolculuk yapılmaz deriz sivassporumuza yakıştıramayız velhasıl iyi yöndede kötü yöndede eleştirilerimiz olsun ama lütfen başkan sarıgülü incitmeyelim adam kalkmış bize bir kaynak bulmuş otobüs hediye etmiş devletin memuru kacmıyor göcmüyor ne var bunda yapılan iyiliğe böylemi cevap vermemiz lazım hiç bir şey bilmiyorsak teşekkür edelim hediyenin büyüğü küçüğü olmaz şimdi bu laflar bize böyle bir yardımda bulunacak insanın kulağına gitse ne der para versem az derler hediye alsam beğenmezler en iyisi ben bu işe hiç girmiyim demezmi arkadaşlar içinden gelen 31 kişilik hediyeymiş onu almış bizim hemen kusur bulmamızmı lazım lütfen arkadaşlar bu konu hakkında sağ duyulu yaklaşalım bizde o yakışır

Senin yorumunu yeni okudum abi, benim yukarda söylemek istediklerime daha açık bir şekilde tercüman olmuşsun. Teşekkür etmesini bilmeyenler bir de senin yorumunu okusun.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil