Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!
Alt 17.11.2007, 10:41   #11
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!

BURDA ŞAM.ZİRVEDEN BAHSDİYOZ AMA HOCNIN DEDİĞİ GİBİ BAŞARI İSTENİYORSA PAMUK ELLER CEBE
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!
Alt 17.11.2007, 10:42   #12
kangallı58
Yiğido

kangallı58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!

hangi sivaslı mehmet yıldız ve hayrettının satılmasını isterki arkadaslar sahip çıkmalıyız anlayın !!!! geç olmadan anlayın
kangallı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 10:47   #13
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1571 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

HAKİKATEN ŞAMPİONLAR LİGİNE NASIL GÖNDERECEZ BİZİMKİLERİ UÇAK PARASI YETMEZ YAW

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 10:47   #14
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1204 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

bir hesap olsaydı yardımlarımızı yapabiliriz sitede kaç bin kişiyiz...epeyi destek çıkar

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 11:02   #15
yiğitsan58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğitsan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EVET BÜLENT HOCAM ÇOK HAKLI BU TAKIMIN HER TÜRLÜ DESTĞE İHTİYACI VAR MALI YÖNDEN DESTEK VERMEMİZ GEREKİYOR 7 MİLYON SİVASLI VAR DİYİNCE MİLLET AFALLIYOR HADİ BUNU GÖSTEELİM. SİVASPOR TAKIMI GERÇEKTEN TÜRKİYEDEKİ EN İYİ TAKIMLARDA BİRİSİ ÖRNEK OLARAK BAKIYORUZ FENERBAHÇEYE TEK FUTBOLCUSU SİVASSPOR'UN FUTBOLCULARINA BEDEL FİYATTA BAŞARIYA BAKIYOSUN ORTA BİŞİ YOK
BEN İNANIYORUM SİVAS HALKININ DESTEK VERECEĞİNE VE BU TAKIMIN BAŞARILARINA SAMPİYON SİVASSPOR
yiğitsan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 11:08   #16
kangallı58
Yiğido

kangallı58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

evet yönetimi harekete geçirmeliyiz arkadaslar biz burdayız arkanızdayız demeliyiz sesimizi duyurmalıyız!!!!
kangallı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 11:08   #17
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence ilk iş olarak Kalın Belediyesi'ne verilen Sıcak Çermik kurtarılıp Sivasspor'a bağışlanmalı. Büyük bir gelir kapısı olabilir. Takım bazen kamp bile yapar orda.
HOCAM ZATEN KALIN BELEDIYESINDE DEGILKI SIVAS BELEDIYESINDE DEGILMI KALIN BENIM BILDIGIM KÖYYYY SICAK CERMIKK SIVAS BELEDIYESINDE
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 11:21   #18
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öneriler
1. SMS numarasına 10 ytl karşılığında bir destek kampanyası düzenlenmesi gerekir, bunu yönetimimiz acilen başlatmalıdır.
2. Sivasspor ürünlerinin herkesin bulabileceği yerlerde satışa sunmalı ve bunların reklamı yapılmalıdır
3. Bir arkadaşın dediği gibi sivas belediyesi ile kalın belediyesi arasındaki ihtilaf sona erdirilmeli, iki tarafta sivasspor çatısı altında buluşturulmalıdır. Sıcak çermik ' ten sabit bir gelirin olması takım için mükemmel olacaktır. Ayrıca takımın kamplarında da hava değişikliği etkisi de faydalı olacaktır.
4. Sivas merkezde mutlaka bir kapalı otopark planlanmlalı ve bu gelir sivasspora tahsis edilmelidir.
5. İstanbuldaki takımlara yapılan arazi tahsisleri karşısında biz de istanbulda yaşıyoruz ama sivassporluyuz kampanyası başlatılıp fulya,riva, seyrantepe gibi bir araziyi iş merkezi amacıyla başbakandan talep etmeliyiz.
6. sponsorluk anlaşmalarımızı gözden geçirmeli, yurt içi ve yurt dışından yeni ve güçlü sponsorlar bulmalıyız.
7. Ligtv nin acilen sivasa bir sabit muhabir bulundurması kampanyası başlatmalı ve istek yağmuruna tutmalıyız. Ayrıca ulusal basında, spor gazetelerinde daha fazla yer almamız ile ilgili bir komisyon kurup böylece 5. büyük olduğumuzu dosta düşmana ispat etmeliyiz. Kamuoyu baskısına ne kadar direnebilirler ki...
8. devre arasında mutlaka iyi bir organizasyonda iyi bir turnuvada oynayıp maximum geliri elde etmeliyiz. Bunun için de bir komisyon kurulmalı ve çalışmaları sıkı bir şekilde yapmalıyız.
9. sitemizde görülen bir yere sivasspor store- sivasa sms kampanyası- sponsorlarımız gibi linklerimizi koymalıyız, bunlara önem verdiğimizi göstermeliyiz...hatta sms kampanyası başlatılsın diye bir spot reklam ile başlamalıyız şimdi hemen..

ilk aklıma gelenler bunlar....ayrıca sitemizde bu konuları bir başlık altına almalıyız ve forumlarda kalmamalı sadece
haydi sivaslıyım diyen herkes....
haydi sivassporluyum diyen gardaşlar....
haydi sivassporlu olmanın gururunu paylaşan yiğidolar.....
benim şimdi bir anda aklıma gelen bunlar, ayrı
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 11:54   #19
thing58012
Acemi Yiğido

thing58012 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 thing58012 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bülent hocam güzel demiş kuru kuruya sevgi olmaz diye. Bizde taraftar olarak elimizden geleni yapmalıyız. Maçlara gitmeliyiz, forma vay fiğer ürünleri alırken lisanslısından amalıyız gibi. Ama burada karşımıza şöyle bir sorn çıkıyor. Ben Sivas Gemerek'liyim ama Muğla'da yaşıyorum. Forma almak istiyorum sezonun başından beri ama bir türlü kısmet olmadı. Memlekete gittiğim zaman forma almak için Sivas'a gittim ama formanın kalmadığını bir kac gun içinde gleceğini söyledirlerve ben alamadan Muğla'ya geri döndüm. Madem ordan alamadık bari internetten alayım dedim ama malesef Sivasspor ürünleri satan bir tek site var ordada 2 sezon önceki forma var. Onuda zaten önceden almıştım. Şimdi soruyorum neden internet üzerinden Sivasspor ürünlerinin satıldığı ve herkesin kolayca ulaşıp kulübe destek sağladığı bi site yok???
Alt 17.11.2007, 11:59   #20
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1280 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Demekki en büyük görev yonetime düşüyor. koskoca sivasta sivasspor forası bile bulamıyoruz az gayretle çok şeyler başaracağız yeterk teşvik edilelim sadece BİR KIVILCIM
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil