--->: SİVASLILAR NEREDE?
SPOR SERVİSİ - 26.12.2007
Sivassporla güzelleştik.
Turkcell Süper Ligi’nin ilk yarısını lider olarak kapatan Sivasspor da yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek, takımın geleceği için ciddi kararlar aldı.
Kulüp Sosyal Tesislerinde Vali Veysel Dalmaz’ın da katıldığı yönetim kurulu toplantısında kulübün maddi sıkıntıdan kurtarılması için kampanya başlatılması kararı alındı.
Yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte açıklamalarda bulunan Vali Veysel Dalmaz, öncelikle kente liderlik mutluluğunu yaşatan Sivasspor ekibine teşekkür etti.
Sivas’ın Sivasspor ile birlikte güzel günler yaşadığını dile getiren Vali Dalmaz, bu güzelliklerin devam etmesi için kulübe herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.
Vali Dalmaz, “Elde edilen başarıda yönetimden taraftarımıza, futbolcularımızdan işadamlarımıza kadar herkesin büyük emeği ve desteği oldu. Bu desteğin bundan sonrada artarak devam etmesi için Sivasspor yönetim kurulumuzla birlikte bazı kararları hayata geçireceğiz” dedi.
Sivasspor’un azimli ve kararlı bir takım olduğunu da vurgulayan Vali Dalmaz, Sivasspor’un her zaman yanında yer aldıklarını da dile getirerek, şöyle devam etti: “Anadolu’dan yükselen bir takım, mütevazi, kendinden emin ama hiçbir zaman çok fazla iddialı olmadan ancak en iddialı yerlere kadar yürüme yolunda azim gösteriyor, kararlılık gösteriyor. Bu başarıda şüphesiz yönetimin, teknik heyetin, futbolcularımızın, taraftarımızın, işadamlarımızın yoğun desteği var. Bu destek bundan sonrada artarak devam etsin istiyoruz. Bizler idareciler olarak yine takımımızla beraber, işadamlarımızla beraber bu yolda Sivasspor’un yanındayız. Yönetim kurulunun bu anlamda yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz, her zaman olduğu gibi. Özellikle birinci yarıyı lider bitiren, ikinci yarıda liderliğini sürdürmek isteyen bir takıma hangi anlamda destek olabiliriz, bunu konuşmak üzere yöneticilerimizle bir araya geldik. Yönetimimiz de bunun çıkış yollarını arayacak” dedi.
YAKIŞANI YAPMALIYIZ
Başlatılacak olan kampanyada herkesin üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmesini de isteyen Vali Dalmaz, “Yapmamız gereken Yiğido’ya yaraşır, Sivas’a yaraşır, Anadolu’nun bağrından ülkeye güzel mesajlar veren kente yaraşır bir şekilde bir kampanya yürütmek ve Sivasspor’a bu anlamda destek olmaktır. Önümüzdeki günlerde bu kampanyamızın öncelikleri, niteliği, kapsamı ortaya konacak ve Sivas’ta 7’den 70’e herkesi bu kampanyaya katılıma davet ediyoruz. Bundan sonra adım adım Sivas beklenen yere, azmedilen yere doğru yükselecektir. İnşallah güzel bir gelecek Sivas’ımız içindir. Kampanyamızda özellikle her kesime, her gruba büyük görevler düşecek. Bunların planlamasını da yapıyoruz. Medyamıza, televizyonlarımıza, gazetelerimize, İstanbul basınına, İstanbul’daki işadamlarımıza, belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza, kurum amirlerimize kadar herkese görev düşecek. Yine sivil toplum örgütlerimiz var. İstanbul’da Sivaslıların oluşturduğu benim bildiğim kadarıyla 800’e yakın dernek ve organizasyon var, bütün bunlara büyük görev düşüyor. Bunların planlamasını yapıyoruz. Kampanyamızda onlar var. Kampanyamız görsel basın yoluyla olacak, SMS yoluyla mesajlarla olacak, duyuru yoluyla olacak. Bunları kapsamlı bir şekilde bir kez daha yine kamuoyuna aktaracağız. Kampanyamızı önümüzdeki günlerde başlatacağız” dedi.
SIKINTILARIMIZDAN KURTULACAĞIZ
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz ise yönetim kurulu toplantısında ciddi kararlar alındığını dile getirerek, öncelikle kendilerine her anlamda destek veren Vali Veysel Dalmaz’a teşekkür etti.
Geniş kapsamlı bir kampanya organize edildiğini dile getiren Otyakmaz, “Yaptığımız toplantıda bir icra kurulu oluşturuldu. Herkes kendine düşen görevi yerine getirip, Sivasspor için neler yapabiliriz bunu toplantımızda tartıştık. Bundan sonra bu toplantımızda alınan kararları hayata geçirme zamanı geldi. Sayın Valimizin de destekleriyle inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan en kısa sürede kurtulacağız” dedi.
Kaynak. Yeniülke 26.12.2007
|