maç zevkli olacağa benziyor, messi, pele e bende zidane kim bilir ne cevherler vardır başka aramızda, bülent hocamıda çağıralımda top nasıl oynanırmış görsün biraz, belki sivasspora takviye yapar özellikle kırmızı takımdan
bu arada benden duymuş olmayın ama Furkan hocamdaki sol ayak bi carlosta varmış bide kendisinde
Abi benim öyle bir iddam olmadı olmazda... Hasbel kadar topa vurur oynarız maksat muhabbet olsun diye ordayım yoksa anlamam ben futbol oynamaktan...
yiğiterler bu öyle fantezi futbol oyununa benzemez. anladınız siz onu
keşke gelebilseydim. size iyi eğlenceler.
keşke gelseydin de yigiter-jakobieen şovu görebilseydin güner hocam...ama neyse akşam barçanın maçı var orda messi-henry şovu izle..bizi aratmayacaklarına eminim..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
yiğiterler bu öyle fantezi futbol oyununa benzemez. anladınız siz onu
keşke gelebilseydim. size iyi eğlenceler.
Hocam favori gösterilmemiz takımı olumsuz etkiliyor Şaka bir tarafa favorisi yok büyük derbinin ben onlar yener düşüncesindeyim... Ama bakalım kim kazanacak... Seni de seyirci olarak bekleriz hocam ...
keşke gelseydin de yigiter-jakobieen şovu görebilseydin güner hocam...ama neyse akşam barçanın maçı var orda messi-henry şovu izle..bizi aratmayacaklarına eminim..
Sen çok iddalısın ne olacak merak ediyorum... Siz şimdi kampa girmişsinizdir... Taktik antreman yaptınız mı??*
Hocam favori gösterilmemiz takımı olumsuz etkiliyor Şaka bir tarafa favorisi yok büyük derbinin ben onlar yener düşüncesindeyim... Ama bakalım kim kazanacak... Seni de seyirci olarak bekleriz hocam ...
site fotoğrafçılarına siz sakın soyunma odalrının kapılarını açmayın..hadi biz olsak altından kalkarız da siz kalkamazsınız..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.