BU HAFTA OYNANACAK OLAN GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR PAF TAKIMLAR MAÇI İÇİN ANTEP'E GİDEN SİVASSPOR PAF TAKIMININ MASRAFLARINI BEŞİKTAŞIN BAŞARILI FUTBOLCUSU VE AYNI ZAMANDA HEMŞERİMİZ OLAN İBRAHİM TORAMAN ÜSTLENDİ...
BU HAFTA OYNANACAK OLAN GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR PAF TAKIMLAR MAÇI İÇİN ANTEP'E GİDEN SİVASSPOR PAF TAKIMININ MASRAFLARINI BEŞİKTAŞIN BAŞARILI FUTBOLCUSU VE AYNI ZAMANDA HEMŞERİMİZ OLAN İBRAHİM TORAMAN ÜSTLENDİ...
bir sivaslı olarak ibrahim kardeşimizi takdir ediyor bunu diğer sivaslılara örnek olamsını diliyorum
sevgili ibrahim toraman gibi bir insanla aynı havayı solumanın büyük hazzını yaşıyorum kendisine beşiktaştaki futboll yaşamında bizleri gururla temsil ettiği için kendisine sonsuz teşekürler
sevgili ibrahim toraman gibi bir insanla aynı havayı solumanın büyük hazzını yaşıyorum kendisine beşiktaştaki futboll yaşamında bizleri gururla temsil ettiği için kendisine sonsuz teşekürler
Evet Ibrahim G.antepte Oynarken Telefonla Konuşma Firsati Bulmuştum Benle Beraber Ayni Iş Yerinde çaliştiğim 4 Sivasli Gardaşimlada Konuşup Bize çok Sicak Davrandi Inanin Bana O Memleketini çok Seviyor Ailesi şu An Sivasta Yaşiyor Sezon Talininde Sivasa Gelip Memleket özleminide Dindirdi Ne Mutlu Bizlere Memleketimizi Hiç Unutmuyoruz
Evet Ibrahim Toramana Teşekkür Ediyorum Ayrica Hasan Kabzeyede Teşekürlerimi Sunuyorum Onlar Gururla Sirtinda 58 Numarali Formayi Tasiyorlar Fakat Nedense Fenerbahceli ümit özati Kiniyorum Yillardir Fenerbahcede Fakat Hiç 58 Numara Giymeyi Dusunmuyor Galiba O Yuzden şiddetle Kiniyorum
Evet Ibrahim Toramana Teşekkür Ediyorum Ayrica Hasan Kabzeyede Teşekürlerimi Sunuyorum Onlar Gururla Sirtinda 58 Numarali Formayi Tasiyorlar Fakat Nedense Fenerbahceli ümit özati Kiniyorum Yillardir Fenerbahcede Fakat Hiç 58 Numara Giymeyi Dusunmuyor Galiba O Yuzden şiddetle Kiniyorum
Sana katılıyorum kardeşim...Yıllardır Fener forması giyiyor ve halen 58 numaralı formayı giymedi...İbrahim Toraman,Hasan Kabze,kayseri erciyesde Aydın,Samsunsa Muhammed Şeker hepsini kutluyorum..İbrahim Toramanada bu jestinden dolayı teşekkür ediyoruz...
abi ben toraman ın hiç havaya girdiğini görmedim.. Sivas a geldiğinde Beraber Top bile oynuyoz... Bence Diğer Sivaslı Ünlüleri Kıskandıracak bir davranış Yaptı.. KISKANANLAR ÇATLASIN Helal Sana Toraman Abi