KARDEŞLERİM VALLA BİZ İZMİRDEN DENİZLİYE GİDİP MAÇI ALDIK.ŞİMDİ SIRA SİZDE CİMBOMA DAR EDİN O 4 EYLÜLÜ .TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR 90 DK.UYANIN ALLAH AŞKINA TÜRKİYE TARAFTAR GÖRSÜN.DAHA ÖNCEDEN ORGANİZASYON YAPIN.DENİZLİDE DALGA GEÇTİLER BİZİMLE.ŞAMPİYONLUĞA OYNAYANIN TARAFTARINI 4 EYLÜLDE GÖREMİYORLARMIŞ GÖSTERİN TÜM TÜRKİYEYE TARAFTAR NASIL OLUR ALLAHA EMANET OLUN
arkadaşlar gs maçınınhazırlıklarını yapmaya başlayalım maçtan sonra büyük bi konvoya hazırlanalım stattan başlayark şehir turu atalım ve takımımızı yalnız bırakmayalım tesislerimize konvoy eşliğinde götürelim lütfen btün arabalara bayraklarımızı asalım. sivası ayağa kaldıralım.
o en öndeki hundai bizim ortalığı çoşturanda biz oluyozruz genelde her maç sonunda kendi kendimize eğleniyok ama konvoy yapacak adam yokki doğru düzgün işallah haftaya galata maçından sonra ...
o en öndeki hundai bizim ortalığı çoşturanda biz oluyozruz genelde her maç sonunda kendi kendimize eğleniyok ama konvoy yapacak adam yokki doğru düzgün işallah haftaya galata maçından sonra ...
yazıklar olsun bızlere sıvaslılık kalmamıs sıvasta yok galatasaray taraftarı meydanda govde gösterisi yaptı kufretmeye baslıyca 20 30 sıvaslı toplanıpp sadece sıvas sıvas dıye bagırdıgı icin joplarla kovaldı emnıyet tarafından yazıklar olsun dıyorum sıvas formalıları göz altına aldılar yawww bura sıvasssss sıvasssss yeter uyanın artık sızlerde bu sıvaslılar yapılan hata affetılmez asayımidir ne müdürsüyle bı taraftarımızı tartaklamış ve bu sırada galatasary tarafına dokunan yok bura sıvas onları daıt gorseydınız o sıvas tarafıtnı joplarla nasıl kovaladılar ve galatsarlılarda dalga gecıyor bu konuya mecnun baskan vali kımse mudahele etsın orda futbolla alakası olmayan sadece sıvaslı bı beyfendi ayıp be kardesım bu kadar olmaz dedı dıye oo daha neler neler anlıycanız sıvasta sıvas formalı ve sıvas sıvas dıye emınıyet hasant etti sivaslıları sınırden aglıyanlar görmenız lazımdı bu konuya degınen lutfen ben konu acamadım ısız acın
uyuyun sakın ses cıkarmayın ole bı sındırderki bizi sıvaslı oldugumuz jop yıyoruz bask sehırde galatsarya formasıyla gezecen super ligde olmayan malatyaya gıtde uc buyuk formayla gez naparlar adamı rabzona gıt bıde konyaya gıt bursaya bura neya tamam gezsın bısey demıyoruzda bu kadarda ayıp ayıp sıvas formalıları joplulyolar ne kufur ettıle ne bısey sıvasta sıvaslılar joplanıyor. lutfen tepkınızı göstermeyın ole bı sındırlerki bizi hepimizi sehrın dısına atsalar agzımız acmayız
sıte yoınetıcıleri bu konuya sızde degınen bır medya mensbu ıle görüştüm bu konu hakkında ve sıkayet ıcın yarın valı bey ıle görusme yapacaklar