Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
Fenere Rum Diyen Bu ülkenin Tarihini Bilmiyor, Spor Tarihini, Kurtuluş Tarhini, Yarasi Olan Gs Eskisi Olduğunuzu Heryerde Belli Ediyorsunuz Kirmizi Görmüş Boğa Gibi Hemen Saldiriyorsunuz Fenere, Lütfen Ortaliği Bulandirmayin Gidin Hesabiniz Varsa Oralarda Görün Ama Sivassporun Sitesini Kisir çekişmelerinize Alet Etmeyin, Ticaretin Kurallarini Değiştiremezsiniz şuanki Gerçeklik Bu Varmi önerin , önerin Derken Boş Akil Satma Bize Somutun Varsa Getir Elle Tutulur Bişey Yoksa Boşvr Arkadaşim Git Başka Yerde Tatmin Ol, Senin Esprini Anlamayan Senden Kisir Olsun, Cem Yilmaz çirağim Olur
|
başımıza tarih profesörü kesildin neymiş fenerbahçe nin kurtuluş savaşındaki tarihi millet cepede savaşırken yendiği takımlar mı????
beni ne fener ne cimbom ne kartal ilgilendirmiyor benim için tek takım sivas
önce savunduğun fener rum u bi düşün dünyanın her hangi bir yerinden bana emsali bir örnek ver ondan sonra savun.
bana bir sivas taraftarı olarak fener rum yazan hiç bir ürünü kimse kullandıramaz.
bugün gine giyer 8 numaralı diadoramı giderim maçıma
kendilerine gerçek yiğido diyenler acaba maça gelecekler mi???
bide espiriden çok iyi anlayan arkadaşım bu yazıda bir espiri yaptım bakalım anladın mı!!!!
OLİMPİYAT TA BULŞMAK ÜZERE HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!!