Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Zirveye Yerleşti!
Alt 14.12.2008, 00:36   #41
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivasspor Zirveye Yerleşti!

Ben bir yiğidoyum,ben yenilmezim,ben Anadolunun sesiyim,gururuyum,başım diktir eğilmez,liderim ama mütevaziyim,haksızlığa gelemem...ben bir yiğidoyum...
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 01:31   #42
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Büyüksün61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Averajla liderlik koltuguna idareten oturdunuz sizleri tebrik ediyorum ama şunu belirtmek isterim forumunuzda gezerken Trabzona iyi oldu hamsicikler tarzı şeyler söylemişsiniz ilkin buna çok üzüldüm Trabzona gelen arkadaslarınız beni de tanır sizin forumunuz adresini onlardan aldım duyunca üzüldüm yazık biz hakemlerle yenildik golümüz verilmedi ofsayttan gol yedik 80 dk mücadele ettik iyi oynadık gerçi iyi oynayana puan vermiyorlar ama anadolu konusunda biz çok hassasız aynı hassasıyeti sizlerden beklerdik ama eskişehirsporlular ve kocaelisporlular haricinde üzülen görmedik demek ki herşey bize karşıymış ama gün olur devran döner bir gün ''Adalet'' size de lazım olur aynı geçen sene başınıza gelenler gibi........

Saygılar
kardesim sizi asagilayanlar varsa ayip tabi ki liderlik koltuguna idareten oturdunuz demekle inceden sen de ayip etmiyor musun? tebrik etmekle de o kabaligi hafiften örtme uyanikligi var gibi. neyse.
trabzon macini izlemedim, eger hakem mac boyu ters kararlarla maci katletti veya trabzonlu futbolculari gerdiyse bilemem ama kastettigin 2 pozisyonsa yaniliyorsun. sercan cok akilli koso yapti, girdi cikti, yanlis görmediysem ofsayt degildi. umut'unki bal gibi ofsaytti, yani onu da hakem hatasi diye tartismaya acmak ayip bence.
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MOS-BY-58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.12.2008, 01:44   #43
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 972 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Sıvassporlu kardeslerım trabzonlu arkadaslar sole bole yazıyorlar hakkımızla geldık gorecegız ..
Alt 14.12.2008, 08:43   #44
lazvegas61
Yeni Yiğido

lazvegas61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 lazvegas61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivassporu tebrik ederiz...
Yalnız sivassporun basarısın devam ettırmesını zor görüyorum neden birncisi devre arası geliyor elindeki yıldız oyuncuları özellikle mehmet yıldız istanbul finolarına kaptırılırsa işiniz harbiden zor..
Farzedelimki hiç bir oyuncuyu elinizden çıkarmadınız bu sefer araya nasıl trabzonu katlettıkleri gibi federasyon girecektir ve bu sampıyonlugu anadoluya yedırtmemeye yeminli bunlar.
3 büyük takımlar her nekadar birbirlerini sevmiyorlar gibi görünsede bu takımlar birbiryle anlasmalıdır unutulmasın istanbulun dısına bu şampiyonluk çıkarsa gelir açısından büyük bır kayıp yasacaklardır 2004-2005 yılında en canlı örnegını trabzonspor yasamıstır fenerbahce ile şampıyonluk potasında idik ve trabzonda gs ile maçımız vardı gs nın hic iddiası yoktu ve gs olaganüstu bır maç oynayarak bizi 4 -2 mağlup etmiştir.
Alt 14.12.2008, 09:07   #45
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

HANI NERDE FENER HANI NERDE CIMBOM HANI NERDE KARTAL HANI NERDE TRABZON ISTE VAR SIVASSPORUM!!!!!!
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 09:18   #46
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hacettepe galibiyetinden sonra Bursa'dan gelen haberlede morallerimiz tamamen yerine geldi. LİDER OLDUK, takımımızla ne kadar övünsek azdır, hepsine çok teşekkür ediyoruz inşallah sezon sonunuda bu şekilde lider bitirir Anadolu'da bir devrimi gerçekleştirmiş oluruz...
Alt 14.12.2008, 09:34   #47
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Şu an sadece ligde olmamız gereken yerdeyiz bence.. Darısı şampiyonluğa inşallah..

Sivas bi de küresel ısınmadan payını alırsa değmeyin keyfimize..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 09:36   #48
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya aslında biz daima zirvedeyiz ama nedense birileri bizi göremiyo
Alt 14.12.2008, 09:38   #49
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
lazvegas61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yalnız sivassporun basarısın devam ettırmesını zor görüyorum neden birncisi devre arası geliyor elindeki yıldız oyuncuları özellikle mehmet yıldız istanbul finolarına kaptırılırsa işiniz harbiden zor..
Farzedelimki hiç bir oyuncuyu elinizden çıkarmadınız bu sefer araya nasıl trabzonu katlettıkleri gibi federasyon girecektir ve bu sampıyonlugu anadoluya yedırtmemeye yeminli bunlar.
3 büyük takımlar her nekadar birbirlerini sevmiyorlar gibi görünsede bu takımlar birbiryle anlasmalıdır unutulmasın istanbulun dısına bu şampiyonluk çıkarsa gelir açısından büyük bır kayıp yasacaklardır 2004-2005 yılında en canlı örnegını trabzonspor yasamıstır fenerbahce ile şampıyonluk potasında idik ve trabzonda gs ile maçımız vardı gs nın hic iddiası yoktu ve gs olaganüstu bır maç oynayarak bizi 4 -2 mağlup etmiştir.
hocam ben lig başlamadanda söyledim trabzonspor büyük maçlardan puan alamaz bunun örneğini yaşasık ve yaşamayada devam edeceğiz
Alt 14.12.2008, 09:55   #50
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
lazvegas61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili kardeşim...aramızda olmanız ve görüşlerinizi yazmanız bizi mutlu ediyor...elbetteki trabzonsporun şampiyon olmasını isteyeceksin...budan doğal ne olabilir ki...biz de sivassporun şampiyonluğunu istiyoruz...bak ne güzel burada yorum yapıyorsunuz istediğiniz gibi..yeri geliyor bizleri de eleştiriyorsunuz...hani şu imzanın yer aldığı site var ya trabzonsports...geçen bu sitenize girdim...önceleri seviyeli düzgün bir site gibi göründü ve üye olmayı düşündüm ama forum yöneticisinin bir notu dikkatimi çekti...şöyle diyordu hazret "forumlardaki yiğido kirliliği temizlenmiştir" ardından da onlarca küfür...konu sivasspora gelince hakkaten dengeniz ve ağzınız bozuluyor...bunu anlayamıyorum...küfür ve kavga sizin tarzınız mı arkadaşım? sen o yazılanları çok iyi biliyorsun, burada rahat rahat istediğini yazarken eminim ki kendi sitendeki küfürleri görüp mahçup oluyorsundur...sizi ayıplıyorum...bu kafayla kimsenin sempatisini kazanamazsınız...diğer anadolu takımlarına söverek elinize bir şey geçmez...sivasa düşmanlık yapmak size hiç bir şey kazandırmaz...hele de tamamen haksız olduğunuz geçen seneki hadiselere dayandırıyorsanız düşmanlığınızı...1980 lerde sivasta çok büyük bir trabzonspor sevgisi vardı...geçen sene büyük oranda yok ettiniz bunu...elinize sağlık....
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sivasspor, yerleşti, zirveye

Seçenekler Arama
Stil