Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun'dan Christmas Tepkisi
Alt 26.12.2008, 11:43   #31
Fatih Bayrak
Yiğido

Fatih Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fatih Bayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Uygun'dan Christmas Tepkisi

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAV OZAMAN SEN ŞUNA CEVAP VERR. NEDEN BAŞKA MİLLİYETTEN BAŞKA DİNDEN FUTBOLCULARI SİVASSPORUMUZDA OYNATIYORUZ. NEDEN MAÇ GÜNÜ AVAZIBN ÇIKTIĞI KADAR PETKOVİİİÇÇÇÇ,BİLİCAAA,BALİLİİ İİ SYHLAA VÇ.S DİYE YIRTINIP BAĞIRIYORSUN NEDEN ELLERİN PARÇALANANA KADAR ALKIŞLIYUORSUN. OZAMAN BUNLARI PRETESTO ET YUHALA. BUNA CEVAP VERİRMİSİN.
Serhatcan gardas hic alakasi yok.
Tesekkür ediyoruz verdikleri performansdan dolayi,ama ücretlerini yani performanslarinin karsiligini aliyorlar.
Kimse kimsenin babasinin hayrina oynamiyor.
Nedir anlasma yapar derki kardesim ben chrismas da oynanmam giderim ülkeme, yönetimde kabul ederse sorun yok.
Bizler yabanci ülkelerde yasayan vatandaslarimiz bunu daha iyi anlayabiliyoruz.
Buradada isci arkadaslar bayramda izin alabilenler oldugu gibi alamayanlarda cok.
Hatta cevap olarak beni ilgilendirmez senin bayramin ya ise gelirsin yada hic bir daha gelmene gerek yok cevabini alan binlerce insanimiz var.
Devamli anlayis bizlerden beklenmesi yanlis
.
Fatih Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2008, 11:46   #32
merithan58
Acemi Yiğido

merithan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 merithan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hadi gelin bi kampanya başlatalım. sizin için ilk imzayı ben atmazsamda namusssuzum.( sivassporumuzda başka dinden başka milliyetten futbolcu istemiyoruz) varmısınız. hepsi müslüman ve türk olmalı diye bir kampanya başlatalım. ne dersiniz.
olayları çarpıtmakta üzerinize yok. eğer bülent hoca böyle bir düşünce içerisinde olsa İsrail vatandaşı olan Balili'yi oynatmaz.Bülent hoca sadece adalet istiyor.yabancılar için fedakarlık yapılıyorsa türk ve müslümanlar içinde yapılabilir diyor.
merithan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2008, 11:46   #33
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
merithan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
37 insanın yakılması tabiki tasvip ettiğimiz bir durum değil öncelikle belirtiyim. ama bunun o olaylarla ne alakası var ya. adam demokratik bir ortamda yabancılar dini inaçlarını yaşasın diye ben neden fedakarlık yapıyorum diyor. ben neden ramazan bayramında kurban bayramında dini vecibelerimi yerine getiremiyorum diyor. bu sözlerden dolayı provoke olacak varsa doktora gitsin bence.
yav sen gene anlamadın)) ben verdiği demeç üzerine söyledim ( müslüman mahallesinde salyangoz satmak) bunu kullanmışmı kullanmamışmı.ya kardeşş gelin bu tür söylemlere yaklaşımlaraq pirim vermeyelim artık. uyanalım. neden her olumsuz olayda biz sivaslılar maşa olarak kullanılıyyoruzz.. bu kadarmı aciziz,bukadarmı zavallıyız. neden olumsuz olaylarda sivası kullanıyorlar. uyanın ya uyanınn. sivasın sivaslının geliişmesi için kafa yorun. başkaları şunlar bunlar diye çok acizlik olan konularda zavallı tavır takınmayalım artık.üzerine basa basa söylüyorum spor dostluk barış kardeşliktir..
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2008, 11:50   #34
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
olayları çarpıtmakta üzerinize yok. eğer bülent hoca böyle bir düşünce içerisinde olsa İsrail vatandaşı olan Balili'yi oynatmaz.Bülent hoca sadece adalet istiyor.yabancılar için fedakarlık yapılıyorsa türk ve müslümanlar içinde yapılabilir diyor.
yav kardeşş adaleti müslümanlar içlerinde sağlayamıyorlar sen gelmişsin kendi adaletini başkalarında arıyorsun )))). adamların nhe suçu var.demekki biz müslümanlarda suç. yani işimize geleni kendimize yontuyoruz işimize gelmeyenle kapışıyoruz.Bide bişeyler konuşmuş olmak için sözün nereye gideceğini bilmeden bişeyleri söylemek gerçekten trajedik bi olay.
Alt 26.12.2008, 11:54   #35
merithan58
Acemi Yiğido

Alıntı:
yav sen gene anlamadın)) ben verdiği demeç üzerine söyledim ( müslüman mahallesinde salyangoz satmak) bunu kullanmışmı kullanmamışmı.ya kardeşş gelin bu tür söylemlere yaklaşımlaraq pirim vermeyelim artık. uyanalım. neden her olumsuz olayda biz sivaslılar maşa olarak kullanılıyyoruzz.. bu kadarmı aciziz,bukadarmı zavallıyız. neden olumsuz olaylarda sivası kullanıyorlar. uyanın ya uyanınn. sivasın sivaslının geliişmesi için kafa yorun. başkaları şunlar bunlar diye çok acizlik olan konularda zavallı tavır takınmayalım artık.üzerine basa basa söylüyorum spor dostluk barış kardeşliktir..
seni anlamadığım doğru halada anlamıyorum. "Müslüman mahallesinde salyangoz satmak" cümlesi ne kadar etkiliymiş ya. hoca bir benzetme yapmış sen %99'u müslüman olan ülkede şükran günü için tatil ediyorsun ligi %99'luk kesim için kutsal günlerde neden tatil etmiyorsun. hoca bunları kendi düşüncesi olarak söylemiş. kimseyi kışkırtmak için söylememiş. bunu bu kadar büyütüp dini ayrımcılık ve çatışma ortamına nasıl getirdin anlamadım gerçektende.
Alt 26.12.2008, 11:58   #36
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
seni anlamadığım doğru halada anlamıyorum. "Müslüman mahallesinde salyangoz satmak" cümlesi ne kadar etkiliymiş ya. hoca bir benzetme yapmış sen %99'u müslüman olan ülkede şükran günü için tatil ediyorsun ligi %99'luk kesim için kutsal günlerde neden tatil etmiyorsun. hoca bunları kendi düşüncesi olarak söylemiş. kimseyi kışkırtmak için söylememiş. bunu bu kadar büyütüp dini ayrımcılık ve çatışma ortamına nasıl getirdin anlamadım gerçektende.
kardeşş. sivasta yüzkızartıcı ve kapanması imkansız bir yara açıldı. 37 insan yakıldı. bunun divasa verdiği zararın farkında değilsiniz. o olaydada aynı cümle kullanıldı.. şimdi o cümleyi kullananlar sivaslıkları kışkırtmış olmadımı. sadwece buna cevap ver.o cümleden dolayı çatışma ortamı doğmadımı. ama şuda bi gerçek sivaslıların %90 ı o olayı halaa savunuyor bu dahada acı.
Alt 26.12.2008, 11:58   #37
merithan58
Acemi Yiğido

Alıntı:
yav kardeşş adaleti müslümanlar içlerinde sağlayamıyorlar sen gelmişsin kendi adaletini başkalarında arıyorsun )))). adamların nhe suçu var.demekki biz müslümanlarda suç. yani işimize geleni kendimize yontuyoruz işimize gelmeyenle kapışıyoruz.Bide bişeyler konuşmuş olmak için sözün nereye gideceğini bilmeden bişeyleri söylemek gerçekten trajedik bi olay.
benim yabancıları suçladığım yok kardeşim. Bülent hocada zaten adeleti müslüman olarak bildiğimiz federasyon üyelerinden istiyor.zaten yabancılara bişey dediğide yok. suç müslümalardaysa bu adeletsizliği düzeltmekte bir adımdır.
Alt 26.12.2008, 12:02   #38
merithan58
Acemi Yiğido

Alıntı:
kardeşş. sivasta yüzkızartıcı ve kapanması imkansız bir yara açıldı. 37 insan yakıldı. bunun divasa verdiği zararın farkında değilsiniz. o olaydada aynı cümle kullanıldı.. şimdi o cümleyi kullananlar sivaslıkları kışkırtmış olmadımı. sadwece buna cevap ver.o cümleden dolayı çatışma ortamı doğmadımı. ama şuda bi gerçek sivaslıların %90 ı o olayı halaa savunuyor bu dahada acı.
insanları kışkırtmak için tek bir cümle yetmez tamam mı olaylara bütün olarak bak. hem o olayları sivasın %90'nının desteklediğini nerden biliyorsun.bilimsel bir araştırmamı var afaki konuşmasak daha iyi olur.
Alt 26.12.2008, 12:07   #39
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Fatih Bayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Serhatcan gardas hic alakasi yok.
Tesekkür ediyoruz verdikleri performansdan dolayi,ama ücretlerini yani performanslarinin karsiligini aliyorlar.
Kimse kimsenin babasinin hayrina oynamiyor.
Nedir anlasma yapar derki kardesim ben chrismas da oynanmam giderim ülkeme, yönetimde kabul ederse sorun yok.
Bizler yabanci ülkelerde yasayan vatandaslarimiz bunu daha iyi anlayabiliyoruz.
Buradada isci arkadaslar bayramda izin alabilenler oldugu gibi alamayanlarda cok.
Hatta cevap olarak beni ilgilendirmez senin bayramin ya ise gelirsin yada hic bir daha gelmene gerek yok cevabini alan binlerce insanimiz var.
Devamli anlayis bizlerden beklenmesi yanlis
.
hocam benim anlatmak istediğim başka bişeydi ama neyse anlatamadım sanırım. yinede bizler bu söylemlerden dolayyı birbirimizi kırdık vurduk yaktık öldürdük. artık maşa olmayalım. artık boynumuza bir tasma geçirilip oraya buraya sürüklenmemize müsaade etmeyelim. kaybettik kaybettik kaybettikkkk. bakın şuna dikkat çekerim. türkiyede en çok göç edilen şehir sivas. yanii sivastan herkes kaçmış göçmüş. bunu iyi irdelemek lazım. bu tutarsızlıklarımızdan dolayı bizim sivasımıza ne yatırım yapılmış nede hiçbişey. bunu irdeleyelim.neden biliyormusunuz. çünküü sivaslılar kullanılmaya en müsait insanlatr. bunuda bildiklerinden vatan millet sakarya nidalarını bize enjekte ederek uyutup birbirimize düşürüyorlar.
Alt 26.12.2008, 12:14   #40
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

arkadaşlarrr. sivassporun her milliyetten her dinden taraftarı olmalı. ve açıkca söyleyeyim ben gayrimüslüm biriyim veee benim gibi sivasspor aşığı,sivasspor sevdalısı,sivas sevdalısı o kadar çok gayrimüslüm insan varki.işte benmim parmak bastığım olay buuuuu. sivasspor sadece müslümanlarınmııı. ben sivaslıyım ama gayrimüslümüm. evet böyle bir demece benim bakış açım nasıl olmalı. bunu lütfen cevaplayın. böyle bir demece gerek varmıydı.şimdi ben sivassporu sadece müslümanların takımı diye desteklememem mi lazım. geçen günlerde istanbulda yapılan geceye destek amaçlı gitmemem mi gerekirdi. ve benle beraber 6 tane gayrimüslüm o geceye gidip desteklememelerimi gerekirdi.

Etiketler
christmas, tepkisi, uygundan

Seçenekler Arama
Stil