Öncelikle bu maç için seviyeli bir tartışma ortamı kuran arkadaşlara teşekkür ediyorum.Abircan gibi Trabzonspor'un büyüklüğüne laf etme cüreti gösteren arkadaşların da içlerindeki Trabzonspor düşmanlığını bir kenara bırakmalarını,İst. takımlarını değil de artık Sivasspor'u desteklemelerini rica ediyorum.
Bizler yıllardır takip ettiğimiz Sivasspor'un süper lige çıkması ile mutlu olmuşken 4. büyük falan muhabbetleri gerçekten çok komik oluyor.5. büyük olmak için uğraşın,bu ünvan için bugüne kadar Samsunspor,Kocaelispor,Eskişeh irsppr,Göztepe,Gaziantepspor,G .Birliği çok çalıştı ama başaramadı,siz daha lige çıkalı iki ay olmadan büyüklük göstermekten bahsediyorsunuz.Bizler yıllardır Türk futbolunu üzerine çöken büyük rant takımlarına karşı mücadele veriyoruz ve diğer Anadolu takımları gibi İstanbul'a futbolcu paarlamaya çalışmıyoruz.Siz de öyle yapın,en az altı defa şampiyon olun,yedi defa Türkiye Kupasını alın,Avrupa'da Türkiye adına Gs'den sonra en fazla puan kazandıran takım olun.
Bir de taraftar saysı hakkında bir açıklama yapmak isterim.Şahsen ben ne kadar Sivasspor taraftarı var bilmiyorum ama müsade ederse Abircan Trabzonspor taraftarının saysını aşağı yukarı biz söyleyelim.Bir milyon lütfetmiş arkadaş bizim sayımız da sadece İstanbul'daki taraftar sayımız iki milyonun üzerinde.Avrupa'da en fazla seyirci toplayan takım da biziz elhamdülillah.Olimpiyat stadında da açık kanaldan verilen bir maça bile elli bin taraftar topladı bu takım.Ve bir rekor.
Lütfen birbirimizi üzmeyelim,ben şahsım adına tüm Anadolu takımlarının başarılı olmasını canı gönülden istiyorum.En büyük arzum da Trabzonspor'un 7. şampiyonluğu yanında artık beşinci bir takımın şampiyon olması.
Cuma günkü maç için içimden geçen maçın centilmence geçmesi,skor ikinci planda.Müsadenizle maçla ilgili bir kaç satır da yazmak isterim.Trabzonsppor oyuncu yapısı itibariyle üzerine gelen takımlara karşı çok iyi kontra atak çıkıyor ve gerçekten çok sayıda gol pozisyonu üretebiliyor.Bunu Lorant'ın değerlendireceğeni düşünüyorum.Sivasspor ilk golü bulursa maçı koparabilir.Ancak ilk golü biz bulursak maç çok daha zevkli geçer.Çünkü gol için Sivasspor daha ofansif bir istekle oynayacaktır ki iki kalede de güzel görüntüler izleyebiliriz.Petkoviç oynarmı bilmiyorum sizde ama oynarsa yan top zaafından yaralanmamız gerekir.Gökdeniz ve Simko'nun eksikliği bizim için bir dezavantaj.Ancak Gökdeniz olsa bile bir şey veremiyordu ve yerine oynayacak adam da var,esas handikap bizim için simko.Çünkü yerini dolduracak oyuncumuz yok.
Umarım her şey her iki takım için de güzel olur diyorum.Sağılacakla kalın.