Alıntı:
own3dripy Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada sivassporlu kardeşler, bu teknik direktörle siz asla büyük takım olamazsınz. Büyük takım olma yolunda kayserispor ilerliyo sivasspor değil! Geçen sene siz şampiyonluğa oynarken teknik direktorunuz televizyona baglanip gs-fb maçı için gönlüm fb nin kazanmasından yana diye açıklama yapiyor. Halbüki sivasspor un menfaatlarına göre o puan cetvelinde bizim kazanmamız sizin şampiyonluk şansını devam ettircekti. bu 1.
2. Takımda gol yükünü çeken adamı başkanınız kapı kapı dolaşıp 3 büyüklere pazarlamaya çalışıyo. büyük takım oyuncusunu takımda tutmaya çalışır(kayseri gibi) Sen şampiyonluğa oynıyosan en büyük adamını sen niye rakip takıma satmaya çalışırsın? Ha para mı lazım? Avrupaya göndermeye çalış (trabzonspor gibi)
3. Beni provokotor ilan etceksiniz benim sivassporlu taraftarlara saygım sonsuz ama yönetiminize ve teknik adamınıza saygım 0. Büyük takım mentalitesi değil bu
|
bülent hocayla olmaz tolunayla olur komik bile değil , kayseri yatırım yaptı bu sene ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar görelim bakalım seneye.
Bülent hoca fb nin ekmeğini yemiş ve orada asker bülent olmuştur insanların işleriyle , sosyal yaşamları bir birine karıştırılmamalı.
Tolunayın,güvenç kurtarın yaptığı açıklamalarıda kamuoyu unutmadı daha,lahanın yapraklarını yerken şapur şupur saplarına geldinizmi meelemeye başlıyorsunuz.
2. maddene katılıyorum özellik basın organlarına röportaj verme,her gün tv lere çıkıp bir biriyle çelişen şeyler klubun imajına zarar veriyor.