Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar > Yiğidoların Dayanışma Formu

Yiğidoların Dayanışma Formu Bu Bölümü Yiğidolar Olarak Tanişma Ve Dayanişma Gücümüzü Geliştirmek Için Kullanalim.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2009, 22:41   #31
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1187 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şmdi ben utanıyorum diye konu açında bir kısım arkadaşımız bana saldırdı yorumlarım silindi doğal olarak ama ben sivasla sivassporla hemşehrilerimle gurur duyuyorum ben şu son 2 fener maçında ortaya çıkan skordan bülent uygunun kadıköyde sessiz bir kuzu gibi duruşundan 21 maçta 13 gol yiyen bir takımın 2 maçta 7 gol yemesinden maç sonun sivasın yollarına türküsünün çalınıp eğlenilmesinden, ben işte bunlardan utanıyorum, utanmayan mutlu olan varsa buyursun olsun ama ben bu 2 maçta alınan sonuçtan utanıyorum..
Öncelikle konunu görmedim..Ama görseydim ben de silerdim..

Maçın değerlendirilmesini "maçı değerlendirelim "konusunda yapıyoruz..Herkes kendi görüşü için konu açacaksa forumun ne hale geleceğini sen düşün!!
Alt 04.03.2009, 22:41   #32
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maçın yıldızı Abdurranmandı.Koştu,presini yaptı,top çaldı,her zamanki oyununu ortaya koydu.
Maçta birden fazla kötü var.Takımın nerdeyse yarısı sarı kart gördü.Kesin birisi atılacak diye korktum ama korktuğum başıma gelmedi.Sedat her zamanki gibi çok sert oynadı.Sedatta sarı kart görme hastalığı var.Daha dikkatli olması lazım.Mehmet Yıldız kayıplardaydı.Hakemle olur olmaz diyaloglara girdi.Hakem,şimdi hatırlamıyorum ama sanırım İ.Dağaşandı bizim futbolcuya sarı kart gösterecek ama Mehmet hakemin elini tutuyor.Olacak iş mi bu şimdi!Belki başka hakem olsa Mehmet'e de sarı kart gösterir.Mehmetin Kaçırdığı yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu vardı.Gerçi her golcü kaçırabilir ama özellikle bu gibi maçlarda fırsatını bulduğunda acımayacaksın.Mohammed hakkında yazmaya gerek duymuyorum bile.
Bülent Hoca,Mehmet Yıldız'ı almakla çok geç kaldı.Neden her maçta aynı senaryoyu izliyoruz?Balili hep son 10 dk oyuna giriyor.Bir de ilk yarı oyuna girsin,ikinci yarı çıksın. Faruk'un sayesinde Fenerbahçe korner kazandı ve gol de beraberinde geldi.Ne gereği vardı Faruk,pas hatası yapmanın?
Fenerbahçe önceki maçtaki gibi oynasaydı ve birsürü basit hatalar yapmasaydı skor daha da farklı olurdu.Yine havadan toplarla kaleye gitmeyi denedik ama yine beceremedik.Kimse Mohammed'in vuruşu gol olsaydı maçın skoru farklı olurdu demesin çünkü Fenerbahçenin bizden daha çok net pozisyonu vardı.
Bülent Uygun iddialı açıklamalarda bulundu.Hepimizi umutlandırdı ama değişen birşey olmadı.Osmanlı İmparatorluğu gibi kurulduk,yükseldik,duraklama dönemine girdik.Bu maç bizim gerileme dönemine girdiğimizin belgesidir.Kimse kusura bakmasın.Maçtan önce skor tahmininde bulunurken şöyle yazmıştım:
Gönlümün skoru Fb:1 Sivas:2
Mantığımın skoru Fb:2 Sivas:1
Ama mantığım bile skorun yanında çok iyimser kaldı.Ve şu da bir gerçekki Sivas bu futbolla her hafta Kadıköyde 10 maç yapsın 9'unda mağlup olur.Görünen köy kılavuz istemez.Artık yanımdaki Fenerlilerle maç izlerken bu Sivas şampiyon olamaz yorumlarından bıktım.
Mecnun Odyakmaz'a kızmaya gerek yok.Belliki sinirden gülüyor.Avrupaya giden kestirme yola maalesef veda ediyoruz.Bunun 4 eylül'ü de var ama bu futbolla çok zor!
Maçın bitiminde stadyumda Sivasın yollarına çalınmış.Çalsınlar...Birsürü sitede bizi yine kötüleyecekler,küçümseyecekler .Küçümsesinler...Artık kimseye kızmıyorum.Hatta Esat'a da kızmıyorum.Çünkü elalemin dilinize düşüyorsak bunu biz kendimiz yapıyoruz.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.03.2009, 22:42   #33
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

SİVASSPOR GERÇEK SİVASLILARINDIR HİÇ BİR TAKIMIN HİÇ BİR ŞAHSIN KENDİ MALI DEĞİLİDR SİVASSPOR SİVASLILARINDIR ÖYLE KALACAKTIR.
Alt 04.03.2009, 22:43   #34
lutfiakarcay
Yeni Yiğido

lutfiakarcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lutfiakarcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
akıllı ol adam gibi konuş şurdan gitmesi gerekn birileri varsa fener yalakalarıdır..

senin ne yalakası olduğun bir önceki mesajından belli oldu zaten..

senin derdin sivas değil başka şey!!

burada yorum yaparken de adam gibi yorum yap,bülent uygun ve mecnun odyakmaz senden öğrenmedi adamlığı ve de fener i sivas ta yenerken de gösterdiler adamlıklarını!

istersen sivas ın başına senin talebin üzerine gönlündeki renklerden bi başkan ve td transfer edelim,olur mu??
.....
elbeylili...
lutfiakarcay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.03.2009, 22:43   #35
sivaslı1980
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslı1980 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

garipti.. kötüydü... lig maçında 4-2, sonra 3-1. yorumlarda hep musaya yüklenilmişti. musalı da musasız da yenildikkk... tek adama yüklenmemek gerekmişşş gördükkk... balili ne kadar da erken girdi oyuna değil mi??? elinde sihirli değnek mi var adamın? 40 dk.lık adamlar 90 dk. oynadı. 90 dk.lıklar kulübede... sağlık olsun. inşallah bir dahaki sefere.. en ii en kötü seçmeye değer mi artık? son zamanlarda düşüşteyiz; iki maçta da iyi değildik işte bütün mesele bu.
sivaslı1980 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.03.2009, 22:45   #36
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
zaralı ulkucu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BASKANIN HOCAM SIVASSPOR COK EMEGİNİZ VAR AMA ARTIK FB ANILMAK İSTEMIYORUZ BİRAN ÖNCE İSTİFA EDIN .............................. .............................. .............................. .............................. ......ARTIK FB ARKA BAHCESI OLMAYALIM BİZ SIVASLIYIZ SIVASSPORLUYUZ ANTI ISTANBUL FORZA ANADOLU ARTIK ANADOLUNUN YOLUNU ACIN VE EN KISA ZAMANDA İSTİFA EDIN İSTİFANIZI BEKLIYORUZ SAYGILARLA
Delikanlı biraz ağır ol bakalım. Ne istifası? Ne ayrılması? Takım kaçıncı sırada? Bu takım nerelerden nerelere nasıl geldi? Bir düşün sonra bunları yaz. Ortalığı karıştırmayın.

AYK

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2009, 22:45   #37
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BÜLEN HOCA KUPAYA COK ERKEN HAVLU ATTI, DAHA MACIN IKINCI DEVRESINDE YEDIGIMIZ ILK GOLDEN SONRA ; KAMANANI MUSAYI ANKARA SPOR MACINA SAKLIYOR BU YÜZDEN MEHMET YILDIZI DA ERKEN CIKARDI
ve anlasilan bülent uygun internete giripte bunca taraftarin yorumlarini hic kalee alip ta okumadigi besbelli , demekki biz bos yere yaorumlarimizi yaziyoruz
benim kupadan hic ama hic umudum yok bülen hoca fenere en büyük kiyagini gecmistir , fenere cok büyük hizmet etmistir bilerek sistemi bozdu 21 haftadir ayni sistemle oyna fenere gelince degisik sistem yap takimi elendir yemezler yemezler
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.03.2009, 22:46   #38
zaralı ulkucu
YASAKLI ÜYE

115 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zaralı ulkucu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Delikanlı biraz ağır ol bakalım. Ne istifası? Ne ayrılması? Takım kaçıncı sırada? Bu takım nerelerden nerelere nasıl geldi? Bir düşün sonra bunları yaz. Ortalığı karıştırmayın.

AYK
ben agırım ama hocam ve baskanın ck hızlı :...............-- takımı neden oynamadı bulent hoca baskan neden balılı hep 80 lerde gırdı
zaralı ulkucu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.03.2009, 22:48   #39
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
lutfiakarcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin ne yalakası olduğun bir önceki mesajından belli oldu zaten..

senin derdin sivas değil başka şey!!

burada yorum yaparken de adam gibi yorum yap,bülent uygun ve mecnun odyakmaz senden öğrenmedi adamlığı ve de fener i sivas ta yenerken de gösterdiler adamlıklarını!

istersen sivas ın başına senin talebin üzerine gönlündeki renklerden bi başkan ve td transfer edelim,olur mu??
.....
elbeylili...
ben seni muatap almayacam beni bilenler bilir bu siteye yıllardır üyeyim önce üzerindeki fener formanı çıkar sonra yorum yap..
Alt 04.03.2009, 22:48   #40
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

------------petkovic----------

abdur-----bilica---murat s---hayro

musa---muhammet---sezer----balili

---------kamanan---yildiz---------

ne zaman bülent hoca bu kadro ile oyuna baslarsa bize rakip kimse olamaz

balili, kamanan ve yildiz üc beraber öyle bir oynarlarki hemide bal gibi oynarlar

beli ki balili nin morali yavas yavas bozuluyor (bence hakli), adam ne zaman oyuna girse harketlilik gerliyor ama yinede yeterince sans bulymiyor, bence sivasspor un oyunu icin balili cok önemli, hem gol atiyor hem attiriyor ve rakibi her zaman 10 kisi birakabilecek bir oyuncu
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirelim, hanİ, kadikÖyde, kardeŞtİ, küfür, maçı, yoktu

Seçenekler Arama
Stil