Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ünsal ''Ortada Bir Yalancı Var!''
Alt 15.04.2009, 21:10   #41
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ünsal ''Ortada Bir Yalancı Var!''

Sivaslıymış ama Sivasspor'a antipatisi varmışta cartmış curtmuş..Sivasspor sizin gibi Sivaslıların eksikliğini hissetmez emin ol
Alt 15.04.2009, 21:26   #42
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yalancilarin mumu yatsiya kadar yanarmis
Alt 15.04.2009, 21:32   #43
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yalancilarin mumu yatsiya kadar yanarmis
Cıssss diemi ) ....................
Alt 15.04.2009, 22:44   #44
misafir61
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 misafir61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar kim için kime yalan söyleyecem...Ben üni de okuyorum ve yalan söylemek teki amacım ne olabilir özelden pm atan kişiye de mahallemi ve istediği bilgileri yazarım...Sadece anlatmak isteğidim şu belki kelime eksikliği olabilir ama antipatim sivasspora değil bülent uygun ve değişen tavırlarına yoksa Trabzon hariç her maçta destekçinizim ve sivassporumun başarılı olması beni mutlu eder ..Ama trabzonspor dikkat edin trabzon değil trabzonspor benim için herşeyden önemli....Saygılarımla....Bakı n daha önceki sayfalara ts sitesine giren kişilere...) ...SİVASI savundu diye provakatör yapmış demişsiniz...EEE sizde beni yalancı yaptınız keşke provakatör yapsa idiniz...Bilmiyorum belki okulu hep yatılı olarak dışarda okuduğumdandır belki başka birşey ama benim için bu böyle beni ikna edecek ve güzelce tartışmak isteyen kişilerle msnde de muhabbet edebiliriz ancak iftira etmeden lütfen...
misafir61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.04.2009, 23:18   #45
club7house
Yiğido

Alıntı:
misafir61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar kim için kime yalan söyleyecem...Ben üni de okuyorum ve yalan söylemek teki amacım ne olabilir özelden pm atan kişiye de mahallemi ve istediği bilgileri yazarım...Sadece anlatmak isteğidim şu belki kelime eksikliği olabilir ama antipatim sivasspora değil bülent uygun ve değişen tavırlarına yoksa Trabzon hariç her maçta destekçinizim ve sivassporumun başarılı olması beni mutlu eder ..Ama trabzonspor dikkat edin trabzon değil trabzonspor benim için herşeyden önemli....Saygılarımla....Bakı n daha önceki sayfalara ts sitesine giren kişilere...) ...SİVASI savundu diye provakatör yapmış demişsiniz...EEE sizde beni yalancı yaptınız keşke provakatör yapsa idiniz...Bilmiyorum belki okulu hep yatılı olarak dışarda okuduğumdandır belki başka birşey ama benim için bu böyle beni ikna edecek ve güzelce tartışmak isteyen kişilerle msnde de muhabbet edebiliriz ancak iftira etmeden lütfen...
Bülent UYGUN'un olan antipatikliğinden ötürü Sivasspor'u eleştirme cesareti bulmuşsun tmm aferin ben sana sorarım fatih tekke gökdeniz karadenizin iddaa oyunlarında adlarının baş sayfalarında yer almasını ve silahla adam vurup bir gün ceza almamalarını, gökdeniz karadenizin 1 sezon futboldan men edildiğini , bir taraftarın sahaya girip Mehmet YILDIZ'a vurmak isteyipte sonrasında yediği dayağı sana hatırlatmazmıyım. Sen nasıl bir üni. öğrencisisin diye sormazlarmı adama ? bu nasıl bir tezat bunasıl bir çelişkidir.. Dinime küfür eden müslüman olsa.....
Alt 16.04.2009, 00:09   #46
misafir61
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent UYGUN'un olan antipatikliğinden ötürü Sivasspor'u eleştirme cesareti bulmuşsun tmm aferin ben sana sorarım fatih tekke gökdeniz karadenizin iddaa oyunlarında adlarının baş sayfalarında yer almasını ve silahla adam vurup bir gün ceza almamalarını, gökdeniz karadenizin 1 sezon futboldan men edildiğini , bir taraftarın sahaya girip Mehmet YILDIZ'a vurmak isteyipte sonrasında yediği dayağı sana hatırlatmazmıyım. Sen nasıl bir üni. öğrencisisin diye sormazlarmı adama ? bu nasıl bir tezat bunasıl bir çelişkidir.. Dinime küfür eden müslüman olsa.....

yazdıklarımı tekrar okursanız asıl çelişenin siz olduğunu göreceksiniz...Yaşınızı bilmiyorum ondan dolayı bunu bir terbiyesizlik olarak algılamayın..Ben sivassporu eleştirmedim önceki sayfalara bakarsanız çoğu yerde de sivassporumuz dedim çünkü memleketimim takımı..Trabzonspor hariç her maçtada destekçisiyim sadece antipatik geliyo bülent uygun yüzünden dedim bana karşı ve bu gayet doğaldır size gökdeniz fatih veya bir başkası yüzünden trabzonsporun antipatik gelmesi kadar ancak kimse kimseye antipatik diye hakaret etmesin kendi sitemde de sizin sitenizde de Çünkü ben lise hayatımı trabzonda geçirdim ve sivaslılar orda çok ayrı görülür..sadece bunu söyledim ve büyük olmamız için biraz sabretmeniz gerektiğini söyledim..Ve yükselmek için bazılarını düşürmeye mazisini yok saymaya gerek olmadığını böyle bir yarışa girerse sivas trabzonun altında ezileceğini söyledim(Başarı ) olarak o gün bende sivasta olacam hem aile ziyareti hemde maç için bu yüzden dostça bir maç olsun dedim ...Ondan doalyı söze ortamı germeyin arkadaşlar diyerek girdim hatam oldu ise affola..
Alt 16.04.2009, 00:23   #47
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ben şahsen trabzona degıl ama trabzonsporlulara karsı fazlasıyla antıpatı duymaya basladım( ıkı takım taraftarları arasında dostca,kardesce dusunenlerde var hakkını yemeyelım) malesef son olaylı macdan sonra bu nefret tohumlarını trabzonlu arkadaslar ektı.madem baskanımıza cok kızdınız o zaman,pekı sız bu münferit durumu neden bütün şehire mal ettınız?neden asagaladınız bızlerı? kufurlerı yıyen bız,kucumsenen bız, bıde kalkmıs bıze ortamı germeyın dıyosunuz trabzonlu arkadaslar.. kalkıp sıvasa 6000 kısı gelıyoz sokaklarda cırıt atacaz dıyen sızler ortamı germıyosunuz,yalan beyanlarla yonetıcılerınız ortamı germıyo su forumdakı bı kac olumsuz mesajla ortamı bız sıvaslılar mı gerıyoruz?!!? yapmayın allahaskına trabzonlu kardesler.. bız neden ortamı gerelım mac bızım sahamızda sızden cok bız ısterız olay cıkmasın efendı gıbı gelın takımınızı destekleyın,kazasız belasız gıdın.. bu sekılde gelırsenız hıc bı sıkıntı yasanmadan her ıkı takımda onune bakar.. trabzonsporu tutan ve sıvaslı oldugunu ıddaa eden arkadas gercekten burda yasıyosan dedıklerımı sende gayet ıyı bılırsın!! siz bi bıtırın su dusmanlıgı biz zaten dostluk kardeslık taraftarı ınsanlarız.. kın nefret nedır bılsek kayserıde olen hemserılerımız yuzunden kayseri kanlı bıcaklı olurduk!! ama bugun ufak tefek atısmalar dısında onlarlada cok buyuk dusmanlıgımız yok. sız bı bıze bı adım gelın sonra kalkıp bızden sıze bır adım gelmemızı bekleyın..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2009, 00:52   #48
misafir61
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben şahsen trabzona degıl ama trabzonsporlulara karsı fazlasıyla antıpatı duymaya basladım( ıkı takım taraftarları arasında dostca,kardesce dusunenlerde var hakkını yemeyelım) malesef son olaylı macdan sonra bu nefret tohumlarını trabzonlu arkadaslar ektı.madem baskanımıza cok kızdınız o zaman,pekı sız bu münferit durumu neden bütün şehire mal ettınız?neden asagaladınız bızlerı? kufurlerı yıyen bız,kucumsenen bız, bıde kalkmıs bıze ortamı germeyın dıyosunuz trabzonlu arkadaslar.. kalkıp sıvasa 6000 kısı gelıyoz sokaklarda cırıt atacaz dıyen sızler ortamı germıyosunuz,yalan beyanlarla yonetıcılerınız ortamı germıyo su forumdakı bı kac olumsuz mesajla ortamı bız sıvaslılar mı gerıyoruz?!!? yapmayın allahaskına trabzonlu kardesler.. bız neden ortamı gerelım mac bızım sahamızda sızden cok bız ısterız olay cıkmasın efendı gıbı gelın takımınızı destekleyın,kazasız belasız gıdın.. bu sekılde gelırsenız hıc bı sıkıntı yasanmadan her ıkı takımda onune bakar.. trabzonsporu tutan ve sıvaslı oldugunu ıddaa eden arkadas gercekten burda yasıyosan dedıklerımı sende gayet ıyı bılırsın!! siz bi bıtırın su dusmanlıgı biz zaten dostluk kardeslık taraftarı ınsanlarız.. kın nefret nedır bılsek kayserıde olen hemserılerımız yuzunden kayseri kanlı bıcaklı olurduk!! ama bugun ufak tefek atısmalar dısında onlarlada cok buyuk dusmanlıgımız yok. sız bı bıze bı adım gelın sonra kalkıp bızden sıze bır adım gelmemızı bekleyın..
Bak ne güzel şeyler yazmışsın kardeşim .....Hepisne katılıyorum...Zaten ortamı germeyin derken o anki yorumlara dedim yoksa siz ortamı geriyorsunuz diye bir suçlamada bulunmadım....Spor kardeşliktir...Ondan dolayı yok laz hamsiler falan demeye gerek yok çünkü onlar da bize kangallar falan derse çok kötü şeyler olur...Dİyorlarsa onları diyene yazık siz diyorsanız sizden diyenlere yazık tek amacım bunu azaltmak....
Alt 16.04.2009, 01:12   #49
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Ya arkadaşlar lütfen germeyelim ortalığı ya...Ben sivaslıyım ve kaç senedir sivasta oturuyorum ve sivası çok seviyorum ancak sapına kadar trabzonsporluyum...Sivası DESTEKLERİM ANCAK maçımız olsa Yine bordo mavi akar kanım ...Büyüklük budur işte...Daha sivassporumuzun büyük olması için biraz yol alması lazım...hatta biraz fazla...Sivaslı ve sivassporun maçlarına giden biri olarak bunları görüyorum..18 yaşındayım ve TRABZONSPORA SEVGİM Bİ GÜN AZALMADI büyüklük budur işte...burda ts ile sivası karşılaştırmak bile komik fakat..Sizden bunu duymak rahatsız etti ne zamandır misafir takıldğım sitede dayanamadım...Trabzonumun sitesindede böyle şeyler yazılmıştır belki size karşı bunu tüm trabzonspor camiasına yaymak yanlış olur bende de sivasspor antipatisi var ancak sivasa veya sivasspora küfretmem bu soyumu inkar etmek gibi birşey olur çünkü bir sivaslı olarak..Sivas benim için çok önemli fakat 2 hafta sonra Ben rahat maç izlemek istiyorum gergin olmasın ortam ...

Kusura bakma ama gerçekten çok iyi yalancısın...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2009, 02:18   #50
club7house
Yiğido

Alıntı:
yazdıklarımı tekrar okursanız asıl çelişenin siz olduğunu göreceksiniz...Yaşınızı bilmiyorum ondan dolayı bunu bir terbiyesizlik olarak algılamayın..Ben sivassporu eleştirmedim önceki sayfalara bakarsanız çoğu yerde de sivassporumuz dedim çünkü memleketimim takımı..Trabzonspor hariç her maçtada destekçisiyim sadece antipatik geliyo bülent uygun yüzünden dedim bana karşı ve bu gayet doğaldır size gökdeniz fatih veya bir başkası yüzünden trabzonsporun antipatik gelmesi kadar ancak kimse kimseye antipatik diye hakaret etmesin kendi sitemde de sizin sitenizde de Çünkü ben lise hayatımı trabzonda geçirdim ve sivaslılar orda çok ayrı görülür..sadece bunu söyledim ve büyük olmamız için biraz sabretmeniz gerektiğini söyledim..Ve yükselmek için bazılarını düşürmeye mazisini yok saymaya gerek olmadığını böyle bir yarışa girerse sivas trabzonun altında ezileceğini söyledim(Başarı ) olarak o gün bende sivasta olacam hem aile ziyareti hemde maç için bu yüzden dostça bir maç olsun dedim ...Ondan doalyı söze ortamı germeyin arkadaşlar diyerek girdim hatam oldu ise affola..
Tezi oluşturan sensin tezatı bende arayan sensin çelişki golu bir. İkili frekanslar ezelden beri hep uyus olurum ( iki takım tutanlara ) Trabzonluları bana öğretmeye boşuna uğraşma senden iyi tanırım, benim problemim trabzonlularla değil trabzonsporlularla , ama edebi efendice yorumlarada saygılıyım. Sen kendi doğrunu savunuyorsun ben doğrumu , ben bir doğru arayışı içinde değilim. Ama senin doğrunda bana göre doğru değil ....

Etiketler
ortada, otel, sivastan, tepkisi, trabzona, var, yalancı, Ünsal

Seçenekler Arama
Stil