Cevap: Ünsal ''Ortada Bir Yalancı Var!''
ben şahsen trabzona degıl ama trabzonsporlulara karsı fazlasıyla antıpatı duymaya basladım( ıkı takım taraftarları arasında dostca,kardesce dusunenlerde var hakkını yemeyelım) malesef son olaylı macdan sonra bu nefret tohumlarını trabzonlu arkadaslar ektı.madem baskanımıza cok kızdınız o zaman,pekı sız bu münferit durumu neden bütün şehire mal ettınız?neden asagaladınız bızlerı? kufurlerı yıyen bız,kucumsenen bız, bıde kalkmıs bıze ortamı germeyın dıyosunuz trabzonlu arkadaslar.. kalkıp sıvasa 6000 kısı gelıyoz sokaklarda cırıt atacaz dıyen sızler ortamı germıyosunuz,yalan beyanlarla yonetıcılerınız ortamı germıyo su forumdakı bı kac olumsuz mesajla ortamı bız sıvaslılar mı gerıyoruz?!!? yapmayın allahaskına trabzonlu kardesler.. bız neden ortamı gerelım mac bızım sahamızda sızden cok bız ısterız olay cıkmasın efendı gıbı gelın takımınızı destekleyın,kazasız belasız gıdın.. bu sekılde gelırsenız hıc bı sıkıntı yasanmadan her ıkı takımda onune bakar.. trabzonsporu tutan ve sıvaslı oldugunu ıddaa eden arkadas gercekten burda yasıyosan dedıklerımı sende gayet ıyı bılırsın!! siz bi bıtırın su dusmanlıgı biz zaten dostluk kardeslık taraftarı ınsanlarız.. kın nefret nedır bılsek kayserıde olen hemserılerımız yuzunden kayseri kanlı bıcaklı olurduk!! ama bugun ufak tefek atısmalar dısında onlarlada cok buyuk dusmanlıgımız yok. sız bı bıze bı adım gelın sonra kalkıp bızden sıze bır adım gelmemızı bekleyın..
|