Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar kim olursa olsun kırıcı olmayalım bence bugün Lig tv de sokak röportajlarını dinledim her takımın taraftarı SİVASSPOR şampiyon olsun diyor.. BJK tarftarı bile SİVASSPOR şampiyon olsun dedi... Anlayacağınız kimsenin kalbini kırmaya hakkımız yok... Sevelim Sevilelim Şampiyon SİVASSPORU sevdirelim herkese.. Düşmana değil dosta ihtiyacımız var bugünlerde...
|
Üstadım sonuna kadar katılıyorum, bu yolda bütün Anadolu'nun duasıyla, Anadolu adına yürüyoruz, kimseyi kırmaya hakkımız yok. Ne demiş Yunus Emre:
Bir kez gönül kırdın ise,
Bu kıldığın namaz değil!
İnşallah sevenlerimizin sempatisiyle, duasıyla, desteğiyle bu kupayı alacağız. Şimdi düşman edinme vakti değildir.
Gaziantep maçına gelecek olursak, benim görüşüm şampiyonluk yolunda önümüzdeki en zorlu maç bu maç olacaktır diye düşünüyorum. Genelde pas yapan takımlara karşı zorlanıyoruz. Gençlerbirliği, Eskişehir maçlarını hatırlayın, benzer zorlukları yaşayacağımız bir maç olacak, ancak Allah'ın izni ile bu engeli de bir şekilde aşacağımıza inanıyorum, aşacağız, aşmak zorundayız! Gaziantep gerek şehir kültürü, sosyal yapısı ve insanıyla Türkiye'de sempatiyle baktığım güzel şehirlerimizden birisi. Bize şampiyonluk yolunda iyi dilek ve temennilerde bulunduklarını, Sivassporumuza sempatiyle baktıklarını biliyoruz. Herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağı, dostça bir maç olacağına eminim.
Skor tahminim 1-0 olsun bizim olsun diyeceğim ancak, gol averajına ihtiyacımız olabilir, bu yüzden Antep'i de fazla üzmeden 2-0 olsun bizim olsun!