Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 20.10.2005, 16:16   #21
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Alıntı:
Orhan_Nilay Nickli Üyeden Alıntı
Gakgo, bu kadar üzülmene gerek yok. Sivasspor la ilgili birçok organizasyonu başarıyla gerçekleştirdin. Bu bence çok daha önemli.
teşekkür ederim... böyle düşünmeniz beni mutlu etti

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2005, 16:18   #22
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Alıntı:
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı
Fatima kardesim bayrak konusunda gecen bende garip ama hos bir olay yasadim. Yurt disindayim hollandada, is icin uzak bir sehre gitmistim (Deventer)
isim bitti tam gidecektim 10-11 yaslarinda bir cocuk onume durdu.
-Amca su bayragi bana verirmisin dedi.
sasirdim dedim ne bayragi bu biliyormusun?
-Bilmemmi bizim sivasspor'un dedi. Aynadan cikarttim verdim. Bir sevindi hic sorma. Aldigi gibi hizlandi ve anne...! anne...! diye sevincle annesine bagiriyordu.
Arkasindan bagirdim sivasin nereee diye.
Bana bile bakmiyordu Sarkisla, Sarkisla... diye bagirarak uzaklasti gitti.
Arkasindan baka kaldim ne kadar hasret kalmisiz bayragimiza. ellerin bayraklarina artik imrenerek bakmicagiz. Bizimde odamiza arabamiza gururla asacagimiz bir bayragimiz var.
Ha bu arada eger bende bir amcaya rastlarsam valla yolun ortasinda durdurup Sivasspor'un bayragini isteyecegim.

HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.
tüylerim diken diken oldu tuncay....sivas aşkı ne büyük ne tarif edilemez bir duygu ya...

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
militan sivassporlu olarak söyleyeceklerim var :)
Alt 20.10.2005, 16:53   #23
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart militan sivassporlu olarak söyleyeceklerim var :)

Eğer istanbulda arabasının arkasında sivasspor bayrağı gördüğüm sivaslıları el ele tutuştursam istanbul sivas arasında gidiş geliş 6 şerit yaparız abartmıyorum, artık tarfikte kesinlikle selam veriyorum, korna çalıyorum adam şaşırıyor belki içinden küfür eden vardır bah gavata diye ama niyesini anlamıyanlar yapar. maça götüremediğim dayım bana bayrak siparişi veriyor mecbur alıyoruz, eğer seyyar satıcılık yapsam varya en çok sivasspor çıkartması satılacağına eminim köşe dönülür, ama lisanslı ürünler satılsın diye asla prim vermem yapacaklara şimdiden söyliyeyim. korkunç bir sivaslılarda kendini sivaslı olduğunu ispat etme yarışı başladı anlatamam herkes bayrak flama, forma, atkı bulma telaşında, en çok araba arkasına ve ön cama küçük flama takma peşinde, istanbuldaki taksi, minübüz esnafında son dönemde iyice arttı artık flamalar boy gösteriyor hemde muteber hatlarda bile, trabzon maçından önce yaptığım gibi yolda gördüğüme her maç öncesinde yapacağım artık maça niye gelmiyosun bayrak asmayla yiğido olunmuyor, maça gelin maça serzenişinde bulunuyorum. kampanyayı destekliyorum zaten aylardırda uyguluyorum bunu
Alt 20.10.2005, 18:06   #24
S.Yildiz
Acemi Yiğido

S.Yildiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 S.Yildiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Bacı canın sağolsun sen bize adresini yolla biz sana dernek olarak bayrak yollayalım...
Dusunceniz icin cok tesekkur ederim serhan bey ama inanin gerek yok..
S.Yildiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2005, 18:47   #25
sedatkaya
Yeni Yiğido

sedatkaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sedatkaya ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden

gardaşlar bu bayrak işi çok güzel olur benim odamda bile 5 ayrı sivasspor bayrağı var arbamızın için dışına sivaspor keşke bütün sivaslıların arabasında bile olsa bile iyi olur
sedatkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2005, 19:01   #26
KEREM_58_34
Yiğido

KEREM_58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 KEREM_58_34 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

valla ehliytim yok onun için arabam da yok.bisim 2 arabanında 2sinde var.ben de napım elimden gelidiği kadar kırmızı giyiyorum.Millete madara olduk ama neyse.HERKES SANA KIRMIZI ÇOOK YAKIŞIOR DİYOR.
KEREM_58_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2005, 20:08   #27
1967_Dernek_Ayhan
Tecrübeli Yiğido

1967_Dernek_Ayhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Ayhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

TEBRİKLER FATIMA SENDEN DEBÖYLE BİR ETKİNLİK BEKLERDİM ZATEN SANA SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM
1967_Dernek_Ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Lisanslı ürünler için satış noktaları
Alt 20.10.2005, 20:15   #28
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Lisanslı ürünler için satış noktaları

İstanbul'daki bir maçta Üçgen Sivasspor flaması almıştım. İşyerine asmıştım. Fakat bir müşteri geldi aaa hemşeriymişiz dedi. Biraz Sivasspordon konuştukdan sonra tutturdu bunu bana ver arabama asacağım. Önce vermek istemdim ama çok ısrar edince peki dedim al as bakalım. Süperlige çıktığı zamandı.Baktım bir seyyar satıcı GS-FB-BJK-TS bayrakları satıyor. Yaklaştım dedim,Sivasspor bayrağı yokmu? Var dedi abi ortalara koymuş çıkardı.Dedim sen bunları neden üste çıkarmıyorsun? Bak burada Sivas'lı çok sen bunlarıda üste çıkar 20 milyon dedi ,pazarlıkla 5 milyona aldım. Fakat korsan ürün. Kumaşı çok kötüydü. Evde bizim çocuk dedi baba bunun loğosunu ters basmışlar.Geçekten de baktım logo ters basılmış. Yinede balkona astım ve uzun süre durdu öylece.
Bir yere giderken gelirken,dolmuşta taksilerde özel araçlarda bir bayrak bir flama görünce insanın içi bir hoş oluyor. Büyük bir sevgiyle ve onurla bakıyor insan. O an gidip konuşmak tanışmak geliyor insanın içinden. İçimizdeki memleket ve Sivasspor aşkı bir bambaşka. Ve bu lisanslı ürünler belli noktalarda satılsa çok iyi olacak.Anadolu yakasında Kadıköy' de satış noktası açmayı düşünmüyormu acaba yetkililer.Böyle bir şeye gereksinim var bence.
Herkese saygılar
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2005, 21:23   #29
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1312 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

OLMAYACAK DUAYA AMİN DEMEYİN...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2005, 09:58   #30
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkürler
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır