Eğer istanbulda arabasının arkasında sivasspor bayrağı gördüğüm sivaslıları el ele tutuştursam istanbul sivas arasında gidiş geliş 6 şerit yaparız

abartmıyorum, artık tarfikte kesinlikle selam veriyorum, korna çalıyorum adam şaşırıyor belki içinden küfür eden vardır bah gavata diye

ama niyesini anlamıyanlar yapar. maça götüremediğim dayım bana bayrak siparişi veriyor mecbur alıyoruz, eğer seyyar satıcılık yapsam varya en çok sivasspor çıkartması satılacağına eminim köşe dönülür, ama lisanslı ürünler satılsın diye asla prim vermem yapacaklara şimdiden söyliyeyim. korkunç bir sivaslılarda kendini sivaslı olduğunu ispat etme yarışı başladı anlatamam herkes bayrak flama, forma, atkı bulma telaşında, en çok araba arkasına ve ön cama küçük flama takma peşinde, istanbuldaki taksi, minübüz esnafında son dönemde iyice arttı artık flamalar boy gösteriyor hemde muteber hatlarda bile, trabzon maçından önce yaptığım gibi yolda gördüğüme her maç öncesinde yapacağım artık maça niye gelmiyosun bayrak asmayla yiğido olunmuyor, maça gelin maça serzenişinde bulunuyorum. kampanyayı destekliyorum zaten aylardırda uyguluyorum bunu