arkadaşlar dolduralım tribünleri ne olur bu maç dönüm maçı olacak yenersek güzel günler bizim puan kaybetmemeliyiz haydi sivas son bir gayret sıkıntılara sünger çekeceğimiz hafta bu hafta
Burdan Sivas'ta olan taraftarlarımıza takıma maça giderek destek vermelerini bekliyoruz.
Bu bir spor yenmekte var yenilmekte stadı terk etmemeliler.
Aksi taktirde Sivasspor taraftarı sahadan ayrıldı yorumları duymak istemiyoruz.
Yenilmek morelimizi bozsa bile bu durum daha çok bozacaktır biz gurbetteki taraftarın morelini.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Maraton kombinelerinin satışı belli bir noktaya geldikten sonra arada bulunan özel alanın kombinelerini helde 400 lira gibi bir rakamla satışa çıkarmış olmaları çok ayıp oldu. Bilsek böyle olacağını oradan alırdık.
Karşı kapalı kombinelerinin satışı ne alemde bileniniz var mı?
herkese gösterelim nasıl taraftar old. anormal derecede düşük fiyatlar verilio stadyumun tasması gerek her macta
inş. 3 puanı alan taraf biz oluruz maç üst olarak biter inş. avaraj lazım bize
eger bu mactada saha BOOOOSS olursa rezillik yaaa fiyat bakyaaa 5 10 ytl hicc bisey sivas son haftalarda yenildi iyi oynamadi ama yinede tüm sivassporlular gitmesi lazim stad full dolduran bikerede yaaa diyarbakirspor bogulsun sivas fark atsin lige geri dönsün yaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ma d: