Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: İstifa Etmeli mi ?
Evet İstifa Etmeli 306 30,97%
Hayır İstifa Etmemeli 682 69,03%
Katılımcı sayısı: 988. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: KİM GELECEK
Alt 27.09.2009, 11:42   #191
aerdogan
Acemi Yiğido

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 aerdogan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: KİM GELECEK

Alıntı:
tanju_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkes kendi fikrini söylemede özgürdür.bülent hocamızın istifasını isteyebilirsiniz ama bu demek olmuyorki herkes istiyor.herkes kızmakta haklı.bende kızıyorum takımla bir sene içerisinde bu derece oynamasına.ancak ben herzaman istikrarın önemli olduğunu düşünüyorum.takımlarımızın devamlı t.direktör değiştirmesinin bir işe yaramadığını geçmiş senelerde herkes gördü ve biliyorda.ama hala istifa istifa diye tutturmanıza anlam veremiyorum.takımımızı bu geçen senelerde şampiyonluğa oynatanda bülent hocamızdır bu duruma düşürende.bu durumdan çıkarabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum hocamızın.benim şahsen hocamıza desteğim devam etmekte...
6 yıldır bu takımlasın bence vakti geçiyor bile hollandaya kampa gidiyor hanımını baldızını kızını götürüyor sen oraya tatile mi gidiyon yoksa kampa mı
aerdogan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Alt 27.09.2009, 11:42   #192
caynina
Yiğido

caynina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 caynina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

ne istifası ya nerelere gittnizi sanki bundan sonra gelecek hoca çok iyi şeyler yapacak sanki.
caynina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 11:43   #193
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Madem Sivasli 5 TL lik adam.. Bunu yönetimi hocasi ve evaneleri israrla söylemiye devam ediyor.. Seneye artik kombineleri siz alirsiniz doldurursunuz. Statyumuda O stadyumda hocaniz calar siz oynarsiniz. Sen hic kendine sordunmu % 95 bittigi halde maraton ve ve seref türübünü % 50 si dolmuyor
sizin gibiler kombineli insanlari bile takimindan soguttunuz.. 15 bilet alinmis 5 tanesini zorla maca yolluyoruz.. sizin gibiler yüzünden Bu gidisle Hizla kombineli insanlari bile stadlardan uzaklastiracaksiniz.. Takim parcalandi simdi sira taraftara geldi onuda kacirirsaniz artik siz size kendim ettim kendim buldun deyip durursunuz...

Sivasli Tesis arsasi verir. tesis yapar.Takimin altina Otobüs alir.100 araclik Otapark gelirlerini bagislar.Geceler düzenleyip.Kombine satisi organize eder. Kombinesini alir SMS lerini yollar. Bunlari heralde senin Yönetimin yada Hocan Babasinin parasi ile yapmadi.. Sonrada cikip takimi koruma yerine kisileri koruyun ve gidisatdan rahatsiz olan taraftara yok seyirci yok 5 liralik adam yakistirmalari ve teraneleri atin.. Bunu yaptirtan Basda yönetimdir. Cünkü cikip bu tip söylevlerin önünü kesmedi.. Bilhassa hosuna gitti cünkü taraftari ile kavgayi sectiler hatalari tesbit edip ortadan kaldirma yerine..Bu tip yaklasimi sonra Hocalari söyledi sivasliya 5 liralöik seyirci dedi... önünü kesmedi simdide evaneleri ayni hakareti ediyor.. Bu isin seneside var!!!!!!!! 15 tane 20 tane 30 tane maraton kombinesi alan onlarca insan taniyorum biliyorum ayip ayip kocaman ayip bunlar kimsenin kasi gözü boyu posu icin bunlari alamdi veya yardimlarini Sehrinin takimi icin yapti..Takimin kimyasi bozuldu futbolcu futboldan sogutuldu... Bari Taraftari rahat birakin hakaret ettirmeyin
gecen sene takım şampiyonluga oynadıgındada stada anca bukadar taraftar gelıyodu. son 3 4 mac harıc hangı macta stad doldu. Sivasa son uefa sampıyonu geldı stad yarı yarıya bos. ne buyuk marıfet kombıne alınmıs. sen 1 oyuncuya nekadar para verılıyor bunların prımı yada aylık gelırı felan hıc dusunmuyosun sanırım. ayrıca bnım taraftarlıgıma laf etmek sana düşmez. bnım yasım 19 ögrencıyım ama asla mac kacırmam.1 hafta hesabımı yapar macımı kacırmam. bunu sana istersen ıspatlarım elımde gıttıgım macların bıletlerı hepsı var. ısterse bu takım 3. lige düşsün yine giyer formamı alır kaşkolumu giderim macıma. sen bundan 4 yıl oncekı yagmurlu cuma aksamındakı manısa macına gıttınmı yada 2.ligteyken 4.sırada girdigimiz son haftada 2. olup play ofa cıktıgımızdakı sevınc turlarına cıktınmı bn cıktım. 2. ligte şampiyonluga oynadıgımız kac deplasmana gittin. bnım Sivassporluyum ıyı gunde kotu gunde iyi günde sivaslı kotu gunde ıst. yalakalıgı yapmam. takım 7 macta kotu sonuc aldı dıe takımdan soguyacaksan hıc gelme maca daha ıyı.
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 11:45   #194
ercan_dpinar
Yiğido

ercan_dpinar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ercan_dpinar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kardeşim illada gitsin diyen yok eğer kalması sivasspora faydalı olacaksa kalsın ne yapacaksa biran önce yapsın takımı düzeltsin paf tan adam alsın ne bileyim ben teknik diretör değilim onu o düşünecek yarın çok geç olursa bunun altından kimse kalkamaz
Alt 27.09.2009, 11:45   #195
aerdogan
Acemi Yiğido

Alıntı:
caynina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne istifası ya nerelere gittnizi sanki bundan sonra gelecek hoca çok iyi şeyler yapacak sanki.
ozman bu takımla beraber ligin dibine demir atarsın neden gençlerbirliginin durumu ortada gecen sene son anda kurtuldu şimdi ise ilk 5 ler görün bunları lütfen bi tutturmusunuz bülent hoca die
Alt 27.09.2009, 11:46   #196
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KİMİN GELECEĞİ ÖNEMLİ DEĞİL BU KADROYLA BİZİM GÜCÜMÜZÜN YETECEĞİ BİR TAKIM YOK..DEVRE ARASINDA TARNSFER YAPILMAZSA BU LİG BİZE FAZLA..
Alt 27.09.2009, 11:48   #197
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KESİNLİKLE İSTİFAYA KARŞIYIM ..BEN KADRODAN ŞİKAYETÇİYİM SADECE HAYRETTİN MAÇLARIN KÖTÜ ADAMI AMA KAPTAN..BEN ANLAMIYORUM BENİM BİLDİĞİM EN İYİ KIDEMLİ KAPTAN OLUR KADRO BİTİK..
Alt 27.09.2009, 11:49   #198
aerdogan
Acemi Yiğido

gençlerbirligi gecen sene son anda kurtuldu bu sene getirdigi hoca takımı baştan yarattı adeta şimdi ilk 5 teler yorum sizindir
Alt 27.09.2009, 11:49   #199
ogz58
Yiğido

ogz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 ogz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hocam maçı birde tribünlerden izleyin hatalar ordan daha iyi görülüyor zaten yedek kulübünde durduğunuzdada bi faydanız olmuyor
ogz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 11:50   #200
ercan_dpinar
Yiğido

ercan_dpinar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ercan_dpinar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yani şurda görüşlerimi yazarken bile dişlerimi sıkıyorum sinirden yakında ağzımızda diş kalmayacak ts nin 6 attığı takımı yenemiyosun senki geçen sezonlarda ts yi hertürlü yeniyodun yani bir takımda düşüşlerde yaşanır ama bizim gibi tepe taklak olmaz herhalde

Etiketler
bulent uygun, bülent, etmeli, gelecek, istifa, kİm, sivasspor, uygun, İnadina

Seçenekler Arama
Stil