Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor Yönetimi Hakkında

Sivasspor Yönetimi Hakkında Sivasspor Yönetimi Hakkında Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Lütfen Yapmayın
Alt 28.10.2005, 09:38   #11
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Lütfen Yapmayın

Alıntı:
Orhan_Nilay Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspora bu kadar faydalı olan bir kişiye haksız eleştiriler yapılıyor.
Şu anki başarımızda çok büyük katkısı var. Ödüllendirileceği yerde eleştiriliyor olması çok yanlış. Bülent Uygun profosyonel bir insan, onun Fenerbahçeli olduğunu bizde biliyoruz, Türkiye de biliyor. Ondan yararlanmaya bakalım. Herşey yolunda giderken neden oılumsuz hava yaratılıyor anlamadım. Başarımızı çekemeyenler çoğunlukta, dikkatli olalım Lütfen!
Evet aynen öyle. Bülent UYGUN un yaptıkları ortada zaten senelerce top koşturduğu bir takım olan fenerbahçe hakkında yorum yapması çok doğal bence asıl yanlış olan gereksiz yere yapılan bu tepki... Bülent UYGUN neyin ne olduğunu işini nasıl yapacağını iyi biliyor... Herkesin bir sevdası vardır. Düşünsenize yıllar sonra Hayrettin 2. ligde bir takımın başında menajer olarak çalışıyor ve Sivasspor hakkında yorumlar yapıyor. Bunun kadar doğal birşey olabilir mi? Lütfen gereksiz ortamı germeyin... SAYGILAR
Alt 28.10.2005, 10:00   #12
süper sivas
Acemi Yiğido

süper sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 süper sivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch O PROFESYONEL

Alıntı:
BOSS_58 Nickli Üyeden Alıntı
BÜLENT UYGUN SİVASSPOR'DA TABİİ BABASININ HAYRINA MENEJERLİK YAPIYOR !!!!
ŞUNU KAFANIZA SOKUN BU CAMİADAN EKMEK YİYEN BİRİSİ RAKİP OLDUĞU BİR CAMİA ADINA BÖYLE BİRŞEY YAPAMAZ.SİZLERİ ANLIYORUM HALAA ÜZERİNİZDEN ÇIKARAMADIĞINIZ İSTANBUL FORMALARI SİZE BÖYLE İKİLEM YAŞATIYOR.
MERAK EDİYORUM SEN HANGİ AKLA SAHİP BU SAÇMA KONUYU AÇTIN BÜLENT UYGUN PROFESYONEL BİR MANEGER SENİN KADAR BUNU ODA DÜŞÜNMÜŞTÜR SEVGİLİ KARDEŞİM HİÇ SIKINTIN OLMASIN BEN NERDEN BİLEYİM SENİN ÜZERİNDE HANGİ FORMA VAR !!!!!!
süper sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.10.2005, 18:43   #13
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 939 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Orhan_Nilay Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspora bu kadar faydalı olan bir kişiye haksız eleştiriler yapılıyor.
Şu anki başarımızda çok büyük katkısı var. Ödüllendirileceği yerde eleştiriliyor olması çok yanlış. Bülent Uygun profosyonel bir insan, onun Fenerbahçeli olduğunu bizde biliyoruz, Türkiye de biliyor. Ondan yararlanmaya bakalım. Herşey yolunda giderken neden oılumsuz hava yaratılıyor anlamadım. Başarımızı çekemeyenler çoğunlukta, dikkatli olalım Lütfen!
katılıyorum size bu adam bize faydalı işler yapıyor veçoğu kanalda bülent uygun hakkında olumlu sözler ediliyor.
böyle gereksiz yazışmaları yapmamak lazım.
PROFESYONELLİKTE OLUR BÖYLE ŞEYLER
Alt 28.10.2005, 18:55   #14
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1005 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart PROFESYONELLİKTE OLUR BÖYLE ŞEYLER

Profesyonellik nedir bilirmisiniz? Eleştiren arkadaşlar. Bu kişiler nereden ekmek yiyorsa oraya ihanet etmezler korkmayın. Onlar işin bilincindeler.Bir takım hakkında yorum yapıyor diye adamı hemen idama kalkmayın lütfen.Başka takımlar hakkındada yorum yapabilir.Sonuçta süper lige çıkmamızda büyük emeği olan değilmi Bülent Uygun."Bir deli bir kuyuya taş atmış,40 akıllı çıkaramamış" Boş verin böyle gereksiz tartışma yaratmaları.Rize'de ne yaparız? ona bakalım.
Saygılar
Alt 28.10.2005, 22:10   #15
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı
Profesyonellik nedir bilirmisiniz? Eleştiren arkadaşlar. Bu kişiler nereden ekmek yiyorsa oraya ihanet etmezler korkmayın. Onlar işin bilincindeler.Bir takım hakkında yorum yapıyor diye adamı hemen idama kalkmayın lütfen.Başka takımlar hakkındada yorum yapabilir.Sonuçta süper lige çıkmamızda büyük emeği olan değilmi Bülent Uygun."Bir deli bir kuyuya taş atmış,40 akıllı çıkaramamış" Boş verin böyle gereksiz tartışma yaratmaları.Rize'de ne yaparız? ona bakalım.
Saygılar
bir gol bulursak ki muhammed var buluruz ve maçı koparırız...
Alt 28.10.2005, 22:19   #16
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
SEVGİLİ MENEJERİMİZ BÜLENT UYGUN'UN BİR GAZETEDE VE İNTERNET SİTESİNDE AYLARDIR FENERBAHÇE YAZARI OLARAK YORUMLARI ÇIKMAKTA , BANA GÖRE HİÇ ETİK OLMAYAN BU DURUM İÇİN KENDİSİNNE BİRKAÇ KERE MAİL GÖNDERDİM.BİZ ONU SAHİPLENDİK BAĞRIMIZA BASTIK ,ONUNDA BAŞARILARI ORTADA GEL GELELİM ARTIK RAKİBİMİZ OLAN BU TAKIM HAKKINDA YORUMCULUK YAPMASINI PROTESTO EDİYORUM.KENDİSİ AYNI YORUMLARI SİVASSPOR İÇİN YAZSA ENAZ O TAKIMIN TARAFTARI KADAR İLGİ GÖRÜR VE DAHA ETİK OLUR.
LÜTFEN BÜLENT HOCAYI KIRMADAN BURDAN PROTESTONUZU YAPIN ÇÜNKÜ BİZE SİVASSPOR FENERBAHÇEDEN BİNKAT DAHA DEĞERLİ.
SEVGİLİ BÜLENT HOCA BU YAZIM KESİNLİKLE SİZİ TARAFTARLA KARŞI KARŞIYA GETİRMEK DEĞİL ; BİZ SİZİ SAHİPLENDİK SENDE BİZİ SAHİPLEN. HERNEKADAR PROFESYONEL OLARAK ÇALIŞAN BİRİSİDE OLSAN ANADOLU İNSANI DUYGUSALDIR.İNANIYORUM BU SENİ SEVEN İNSANLARIN SANA KIRILMASINI İSTEMEZSİN...
BİTMEYECEK SEVGİLERLE

valla ben yaptıgı işe bakarım yıllardır sivasa ve sivasspora cok seyini verdi bülent abimiz o çok yönlü bir insan ona nasıl davranmsı gerektiğini bence biz öğretemeyiz o işini bilen bi insan onu çok seviyoruz
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.10.2005, 22:24   #17
ulkucu_58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 ulkucu_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bülen UYGUN a kimsenin birşey söylemeye hakkı yok bence....yıllarca top koşturduğu bir takıma yorum yapması normal.. sivasımıza bülent uygun değil diğer spor yazarları yorum yapmalı zaten....
ulkucu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.10.2005, 22:24   #18
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1362 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Bülent UYGUN ne kadar Fenerbahçelide olsa o kadarda Sivassporludur...Profesyonelli ği süper olan bir insandır..Ve Fenerbahçe maçındada Sivassporun kazanmasını istyeyecektir...Bundan kimsenin şüphesi olmasın..Ne kadarda Fenerbahçe yazarı olsada Sivasspor onun başının tacıdır...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
ÖZÜRSE DİLERİM BÜLENT HOCADAN
Alt 29.10.2005, 02:57   #19
BOSS_58
Yeni Yiğido

BOSS_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 BOSS_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart ÖZÜRSE DİLERİM BÜLENT HOCADAN

1. SEVGİLİ SİVASSPOR.COM ÜYESİ ARKADAŞLAR YAZIMDAKİ AMACIMI MAALESEF ANLATAMAMIŞIM.BEN EN AZ BURDAKİ İNSANLAR KADAR BÜLENT HOCAYI SEVERİM VE YAPTIKLARINA SAYGI DUYUYORUM.BENİM Kİ SADECE SERZENİŞTİ BU DA BÜLENT HOCAYI SAHİPLENMEKTEN GELİYOR.
    GÖRÜYORUM Kİ HERKES DE ENAZ BENİM KADAR ONU SEVİYOR HOŞGÖRÜYLE BAKIYOR.YAZIM İYİ OKUNURSA ONU KIRMAK İÇİN DEĞİL ,ONUN SADECE SİVASLA ÖZDEŞLEŞMESİNİ İSTEMEMDENDİR.EĞER BURDA YANLIŞ ANLAŞILAN BİR ŞEY VARSA ÖNCE BÜLENT HOCADAN SONRADA SEVGİLİ SİVASSPOR.COM AİLESİNDEN ÖZÜR DİLERİM.
    BİZİM YÜREĞİMİZ SEVGİ DOLUDUR, MEMLEKETİMİZE FAYDASI OLAN HER KİŞİYİ BAŞIMIZDA TAŞIRIZ...
    SAYGILAR
BOSS_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.10.2005, 05:21   #20
GuNaY
Gast

Alıntı:
  1. SEVGİLİ SİVASSPOR.COM ÜYESİ ARKADAŞLAR YAZIMDAKİ AMACIMI MAALESEF ANLATAMAMIŞIM.BEN EN AZ BURDAKİ İNSANLAR KADAR BÜLENT HOCAYI SEVERİM VE YAPTIKLARINA SAYGI DUYUYORUM.BENİM Kİ SADECE SERZENİŞTİ BU DA BÜLENT HOCAYI SAHİPLENMEKTEN GELİYOR.
    GÖRÜYORUM Kİ HERKES DE ENAZ BENİM KADAR ONU SEVİYOR HOŞGÖRÜYLE BAKIYOR.YAZIM İYİ OKUNURSA ONU KIRMAK İÇİN DEĞİL ,ONUN SADECE SİVASLA ÖZDEŞLEŞMESİNİ İSTEMEMDENDİR.EĞER BURDA YANLIŞ ANLAŞILAN BİR ŞEY VARSA ÖNCE BÜLENT HOCADAN SONRADA SEVGİLİ SİVASSPOR.COM AİLESİNDEN ÖZÜR DİLERİM.
    BİZİM YÜREĞİMİZ SEVGİ DOLUDUR, MEMLEKETİMİZE FAYDASI OLAN HER KİŞİYİ BAŞIMIZDA TAŞIRIZ...
    SAYGILAR
Tüm yönetim kadrosunu olduğu gibi bülent hocamızıda seviyoruz.... Arkadaşın sözleri biraz farklı yorumlanmış, kendisinin belirttiği gibi... Bizler medyaya neden bize yer vermiyoruz derken tevafuk oldu bu konu heralde biraz? önce kendi menejerimiz yorumlarında kendi takımına ağırlık vermeli gibi yorumda yapılabilir???

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil