Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 01.02.2010, 18:19   #121
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

ikinci yarıda çok kötü oynadık hele akın salak salak goller yedi seneye bank asyada görüşüyüz süper lige kattığın neşe için tşkür
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 18:21   #122
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

denizliden ve diyardandan yeriz merak etmeyelim
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 19:05   #123
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

maçı ve takımı degerlendirmeye ne lüzum var herşey ortada

bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee
allah yardımcımız olsun inşallah
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 19:39   #124
rmznshn
Acemi Yiğido

68 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 rmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISI

RIDVAN DİLMEN:
Sivas geçtiğimiz iki yıldan siyah ve beyaz kadar farklı. Hem teknik adam, hem de oyuncu kadrosu değişti. Bu değişimde savaşçı kimliğini kaybetmişler. Yumuşak bir takım durumuna gelmişler. Oysa bundan önce sert savunma ile rakiplerini yıldıran bir ekiplerdi. İşlerinin kolay olmadığını düşünüyorum.
SERGEN YALÇIN:
Ancak önemli bir faktör de Sivas’ın çok kötü oynamasıydı. Kırmızı-Beyazlı ekibin önceki maçlarını da göz önüne aldığımızda, Muhsin Ertuğral ile pek de uyumlu olmadığını görüyoruz. Ertuğral başarılı, iyi bir teknik adam olabilir ancak Sivasspor’a aşısı tutmadı. 5 kişi önde, 5 kişi geride ilginç bir oyun sistemi uyguluyorlar.
Sivasspor’un şu anki durumu gerçekten de çok kötü. Kırmızı-Beyazlılar, hem defansif hem de ofansif organizasyonlarda bekleneni veremiyorlar. Şu an için ‘Süper Lig’in en kötü takımı hangisi?’ diye sorarsanız, hiç düşünmeden ‘Sivasspor’ derim. Üzülerek şunu söylemeliyim ki, Sivasspor böyle giderse küme düşecek takımlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.
Fenerbahçe’nin karşısında kimliğini yitirmiş, ne yaptığını bilmeyen, organize olamayan bir Sivasspor vardı.
ÖMER ÜRÜNDÜL :
Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanında önemli eksikleri vardı. Ama Sivasspor cephesinden kaynaklanan o kadar büyük avantajı vardı ki, zaten bu avantaj önceden de tahmin ettiğim gibi farklı skora yansıdı. Çünkü Sivas çok kötü gidiyordu. 8 aydır ağır sakatlık yaşayan Mehmet Yıldız ilk 11'deydi. Ayrıca ocak ayı sonunda Sivas'ta güneşli hava ve iyi bir zemin vardı.
Fenerbahçe tam rahatlamışken olmayan bir pozisyonda Mehmet Yıldız mükemmel bir gole imza attı. Ama Sivasspor o kadar kötü bir durumda ki, bu golün morali bile kötü gidişe 'dur' diyemedi.
Sivasspor bu gidişle kümede kalamaz. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın mutlaka radikal kararlar alması gerekir.
SELÇUK YULA:
Sivas için söylenecek çok şey var. Bizi çok iyi ağırlayan Mecnun Başkan'ın işi bu sene cidden zor. Sivasspor'a mutlaka bir sihirli elin dokunması gerek.
ŞANSAL BÜYÜKA :
Sivas’ın yenilerine baktım, hepsi hikaye...
50 bin euroluk Kanfory Sylla’yı, Diallo’yu sattılar, çuvalla paralar sayıp neredeyse yeni bir takım kurdular, ama bir türlü takım olamadılar...
Sivas’ın biri kupa bir hafta içindeki üç maçta 12 gol yemesi, ne kadar perişan bir durumda olduğunu gösteriyor...
Başarı Sivas yönetiminin başını döndürdü.
Ayakları yerden kesildi...
Elli türlü yanlış yaptılar...
Şimdi faturayı ödüyorlar...
KEMAL BELGİN:
F.Bahçe’de 4 sarı kart cezalısı temel direk olmayacaktı ama buna karşılık Sivas’ın da aslına bakarsanız sahadaymış gibi yapan 4 komik yeni yabancısı vardı. Bir tanesi geri dörtlüde şişman mı şişman, iki tanesi ortalarda, rakibe en fazla iki metre yaklaşıp halı saha emeklisinden beter iki siyahi, daha bir de beyaz, üçüncü sınıf oyuncu.
Mehmet Yıldız‘ın müthiş füzesi Sivas adına sadece kısa bir sürelik umuttan başka bir şey değildi. Kaleci Volkan‘ın bu topa plonjon yapmasını bile alkışladım ben. Geride bıraktığı, biri kupa, biri lig maçında toplam 7 gol yiyip, 20 taneden kurtulan Sivas, ben yazıyı yazdırdığımda 4’lük olmuştu da, o dakikaya kadar 8’likten sıyırmıştı. F.Bahçe karşısında 11 gibi gözüküp, aslında 5 kişi olan rakibine kendisi de Alex‘siz 10 kişi oynadığından, ya da belki de kulüplerin en tepesindeki isimler dost diye, acıdı mı acaba?
ERDOĞAN ŞENAY:
Fenerbahçe zorlu bir deplasman oyunu kazandı Sivas’ta. Sivas ligin son sıralarında olabilir. Geçmiş sezonların zirve takımlarına korkulu rüyalar da yaşatmış olsa, şimdilerde üzüntülü bir sezon geçirmesi doğaldır. Çünkü futbol dünyanın her yerinde çok sevilmesine rağmen birçok ülkede dramatik yıllar yaşayan o kadar çok Sivas benzeri takım var ki...
ERMAN TOROĞLU:
ÖNCELİKLE bu kış şartlarında bu çok kötü zeminlerde maçlar yapılırken Sivas 4 Eylül Stadı’nın zeminini hazırlayanlara teşekkür etmek lazım. Önüne gelen tutturmuş gidiyor; “marka değeri” diye. Enteresandır, konuşanların hiçbirisinin sahaları iyi değil. Futbolun güzel oynanması için öncelikle zeminin güzel olması lazım.
Fenerbahçe’ye karşı bu kadar açık futbol oynarsan ve geriye yardım etmezsen Sivas açısından sonuç bu olur. Sivas’ın yediği ilk iki golü Fenerbahçe hazırlamadı, tamamen kendileri hazırladılar. Semih’in attığı ikinci gol ofsayt. Acemi bir yardımcı kaçırabilir ama FIFA kokartı takan bir yardımcının onu kaçırmaması gerekirdi. Yalnız şunu söyleyelim; ikinci gol ofsayt da olsa, bu Sivas’ın Fenerbahçe’yi yenecek gücü yoktu.
Sivasspor bu kafada oynarsa zor. Çünkü iyi futbol oynayalım diyorlar tamam da, bulundukları yer müsait değil. Önce puana oynayacaklar. İyi futbola puan verilmiyor.
MEHMET Yıldız iyi bir dönüş yaptı. Arkadaşlarına güzel duvar vazifesi gördü. Yaptığı gol vuruşu mükemmeldi. Golden sonra secdeye yattı. Aslında o vuruşa hatim bile indirilir.

Bunlar Türk medyasından seçmeler....

Bu yorumların hiçbiri benim kulağıma girmez.

Çünkü ben dün 4 eylül stadında skor 2-1 olana kadar oynayabileceği en iyi oyunu oynayan bir Sivasspor vardı.

Yenilen 5 golde de bireysel hataların olması gerçekten düşündürücü.

Eğer Son maçtaki ilk 55 dakikalık oyunu denizli maçında da sergilersek ilk yarı bitmeden skoru 2-3 farklı hale getirebiliriz.

Hep detek tam destek....
rmznshn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rmznshn'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.02.2010, 19:47   #125
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1156 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Mehmetin Golune Ciglik Attim,ikinci Yari Resmen Kahroldum.
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 21:51   #126
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Böse Cevap: Maçı Değerlendirelim

arkadaşlar 1-bülent uygun bu takımın başına gelemez 2-muhsin hoca gitmeli 3-hikmet karaman gelmeli.sanki bu takımı sadece bülent bu hale getirdi hadi BİLİCA nın satılması hariç TUM, SYLLA, MURAT ERDOĞAN,BALİLİ,DİALLO satılırken başkandan gizli mi satıldı başkanın haberi yokmuydu.bir de şu timsah gözyaşlarını bırakalım.YA SİVASSPORLU OLUN YADA BAŞKA TAKIM TUTUN.ben istanbulda oturuyorum adam önce fenerli gsli bjkli sonra SİVASSPORLU etrafımdaki herkes 2 takım tutuyor ama hep 2. takım SİVASSPOR böyle şey olmaz inanın 3 büyükleri biz ayakta tutuyoruz.benim 6 yaşında oğlum var şimdiden sadece SİVASSPOR u tutmasını sağlıyorum.arabamın plakası 58 olsun diye SİVASTAN aldım istanbulda biniyorum.58 HD 340.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 22:10   #127
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1156 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

okadarda kotu oynamadik be yorumlar cok insafsiz heleki elestirmenler varya eski futbolcular otoriteler kimse sivasin iyi olmasini istemiyor..;
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 22:13   #128
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

BALMANDOL.. Eğer BÜLENT UYGUN olmasaydı biz zaten 3 sene önce 2.LİG deydik...
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2010, 23:37   #129
danote
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 danote FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maca önce sezon başındaki transferlerden başlayalım uğur kavuk sağa alındı ortalıkta yok orta sahaya kadir bekmezci alındı.ortalıkta yok forvete,ibrahim şahin alındı ortalıkta yok sol açığa erman kılıc alındı ortalıkta yok ,ozaman sezon başında transfer yanlışlığı var orat sahayı yabancı futbolculara teslim edilmiş önde oyun kuran yok ara pası atan yok fenerbahce orta sahada ağırlığını koymuş bizim hoca sinama seyreder gibi maçı seyrediyor buhocayla bu takım ligde zor tutunur uğur boral sağ tarafı çökertiyor hoca bir önlem almıyor başkan bu işe el atmalı futbolcu hoca ile görüşüp bir toplantı yapmalı .
danote isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2010, 00:31   #130
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MAÇI KATLEDEN MURAT SÖZGELMEZDİ VE BUNU GÖREMEYEN HOCA VE TEKNİK HEYETTİR...***
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı