bu kadar yenilgiden sonra elbet utançlarından en az bir puan da olsa alırlar diye düşünüyorum dünyada hiç bir takım yok ki şampiyonlar liginden döüp kümeye düşe bir ilki gerçeklestirmek üzereyiz ha gayret.futbolcuları oynadıkları oyundan dolayı kutluyorum ele aleme millete rezil rüsva ettiler bakacak yüzümüz kalmadı gelene gecene yenilir olduk ama inanın dostlar buna ragmen bir ümit deyip bütün maçlarını takip ettim nede olsa yigidoyum bizim de diger taraftarlardan bir farkımız olmalıydı özellikle istanbuldaki sivaslılara sesleniyorum one öyle üçbinkişiye oynamak hani biz 20.000 kiye oynuyorduk gecen yıl buyıl ne oldu size sizde mi kötüsünüz hani biz istanbulda 2 milyonduk gidin işinize ayıp ettiniz sizde ama ben yeni seneye çok şeyin degisecegine inanıyorum sivasım şahlanacak biz de sadece sivasspor tutulur ikinci bir takım olmaz olamaz sadece yigido inadına yigidooo
HADI YİGİDOLAR ÖLÜM KALIM MACI ONCESI HERKES SIVASSPORA DUA ETSIN.ISIMIZ ALLAHA KALDI.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.UMARIM SANSTA BIZIM YANIMIZDA OLUR UC PUANI ALIR RAHATLARIZ
sivasta guzel bir hava var,insallah bu guzellik skorada yansiyacak
oyuncularimiz sahaya cikiyor,trubunler yer yer bosluklar varmis ama biletlerin tumu satilmis