ne ön liberosu arkadaş bilmiyosunuz bari yanlıs yönlendirmeyin defansın göbegi adam. ayrıca Sivasspora zerre katkısı olmayacak bi transfer daha... bu yılki iki yabancı dışında transferler fiyasko.. biraz mehmet nas'dan umutluyum. Bu ne be nerde pili bitmiş topcu var dolduruyoruz takıma..
Nostalji:Yıl 1994..Sivasspor yeni bir yapılanmanın eşiğinde....Sivas'taki Belediye Düğün Salonunun önünde bekleyen çok sayıda taraftar var..Çünkü bugün Belediye Düğün Salonunda Sivassporun Kongresi var...Üyeler içeriye girip çıkıyorlar...O zamanki sivasspor başkanı ve yönetim de tatlı bir telaş içerisinde...Çünkü o yıl Sivasspora talip olan başka bir grup daha var..Eğer bu grup yönetime gelirse tarftara birtakım vaatlerde bulunmakta..Bu vaaatler yeni bir hoca ve takımı 3. ligde şampiyonluğa koşturacak yeni oyuncular...İşin ilginç yanı yönetime aday olan Turgut Kafkas ve transfer edilmesi düşünülen oyuncularda Madımak Oteline yakın bir yerde bekleyen otobüsün içinde Sivasspor kongresinin sonucunu bekliyorlar...Sonunda beklenen an geliyor..İçerden çıkan birileri otobüse doğru gidiyorlar içerde bekleyen hoca ve yeni futbolculara müjdeli haberi veriyorlar..Çünkü sivasspor kongresini tarftarın ve yeni gelmesi düşünülen hocanın adayı olan başkan kazandı..İşte o bekleyen otobüsün içinde bekleyen oyunculardan biri de TOLGA SEYHAN'dı..Tolga 1994 yılında henüz 17 yaşındayken Giresun'dan sivasspora Turgut Kafkas tarafından getirilen gencecik amatör bir oyuncuydu...Tolga sivasspora işte bu şekilde transfer olmuştu..Kendisini sivasspoara kazandıran Trabzon kökenli altyapı hocalarından Turgut Kafkas'tır..Tolga yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl sivassporda forma giydi...İlk yıl fazla oynamazken 2. yıl ilk 11 de oynadı..O yıllarda Tolga şimdiki gibi stoper değil Santrafor oynuyordu...O yıl sivassporun en çok göze batan oyuncusuydu...İşin ilginç yanı sivasspor bu oyuncuyla profesyonel sözleşme imzalamıştı..Tolga yöneticilerin bu hatasından faydalanarak o zamanki adı Kervan Doğsan olan daha sonra Düzce Doğsan olan takıma gitti..Ben bu konuda yanlış bilgi veriyorsam lütfen o zamanki yöneticilerden ve gazeteci arkadaşlardan doğrusunu siteye yazmalarınıda bekliyorum...Tolga daha sonraki yıllar başta Malatyaspor ve Trbzon ve G.S. olmak üzere S. Donesk de dahil 10 tane takımın formasını giydi..Ayrıca 18 defa da milli olmuş bir oyuncu.......Gelelim Bugüne:Şimdi bir arkadaşın verdiği bilgilere göre Tolga ile Sivasspor gizli bir görüşme yapmış..Niye gizli görüşüyorlar anlayamadım;Tolga son Dünya Kupasında oynadı da bizim haberimiz mi olmadı...Tolga bonservisi elinde bir oyuncu;istenen her kulübe de gidebilir..Sivassporda Diallo,Sedat,Murat eğer alınırsa Letonyalı stoper varken Tolga'nın alınmak istenmesine çok şaşırmış durumdayım..Tolga ununu elemiş eleğini asmış son demlerini yaşayan bir oyuncu;son yıllarda geçirdiği sakatlıklar sonucunda çok da ağırlaşmış durumda...Ben yönetimin yerinde olsam Tolga'yı alacağıma ondan 8 yaş daha genç olan Lucien'i takımda tutarak ondan yararlanırım..Bu saatten sonra Tolga'dan bize hiçbir cacıl olmaz..Zaten aynı özelliklere sahip ondan daha genç Sedat diye takım kaptanımız var..Durum böyleyken Tolga gibi son dönemini yaşayan bir oyuncuya niye talip oluruz analayana aşkolsun!İnşallah bu haber yanlıştır veya bu transferde olmaz...Anlaşılan Bu Yıl Sivasspor İçin Çok Daha Zor Geçecek;Allah Tribünde tv. başında maçları izleyecek Taraftar Sabır Versin...
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bazı arkadaşlar yabancı transferimiz Denniss İvanovs transferi olmamış ki Tolga ile görüşme yapılmış şeklinde görüş belirmişler...Biraz önce G.Afrika Futbol Sitesi KİCK OFF da bu konuda haber gördüm..Haberin tarihi: 12. 07.2010 ..Haberde Deniss İvanovs tan bahsediliyor ..Denniss İvanovs un Sivasspor ile 2 yıllık anlaşma imzaladığını için aramızadan ayrıldı deniyor ve Deniss gibi başarılı bir oyuncuyu kaybettiğimiz için çok üzgünüz diye görüş belirtiyorlar...Bu açıklamayı yapan Ajax Cape Town Kulübünün Basın sözcüsü...Bu habere göre Deniss İvanovs Sivasspor ile kesin olarak anlaşma imzalamış durumda...Denisi haberi doğruysa Tolga haberi ile ne yapılmak isteniyor acaba;bu haberin kaynağı nedir çok merak ediyorum...Bu satten sonra Tolga sivasspora ne verebilir ki bunu da çok merak ediyorum...
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
görünen köy kılavuz istmez.sivas ligde kalırsa razıyım başka bişey istemiyorum.artık sivas farklı takım değil sıradan takım hatta sıradan olanlardan da kötü.
Aman abi allah korusun ya :( yeter bu adamlardan çektiğimiz Yasin gitti kurtulduk dedik Tolga geliyo diyonuz. İşallah olumlu sonuçlanmaz transfer görüşmesi
Burası SİVASSPOR taraftar sitesi.fenerlist-34 fb 58 gibi yazıların bu sitede yeri olmamalı.Arkadaş bir karar ver SİVASSPOR lumusun fb limisin.Esas konuya gelince yönetim yine formunda- bonservisi elinde beleş oyuncularla ilgilenmeye devam ediyor.Bunda şaşılacak birşey yok.Birkez daha yazıyorum Ank.Gücü Aydın Karabulutu serbest bıraktı başarılı bir sol kanat adamı
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...