Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 13.09.2010, 21:46   #21
Sivas
Yeni Yiğido

Sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Maçın ardından

Mesut BAKKALIN SUCU YOK....Trabzonspor $u an Türkiyenin en iyi takimi. Adamlarin yedek kulübesi bize yeter.Sivasspor bu Futbolnan Bank Asyada ilk üce giremez. Ceyhun diline sahip olmasi lazim. Forvet yok .
YA SIVASLILAR PARA TOPLAYIP 3 ADAM AKILLI OYUNCU ALALIM.
EGLENCELER ORGANISE EDILSIN ALMANYA, HOLLANDA, DANIMARKA VE TÜRKIYEDE 4 MILYON SIVASLI VAR.
4.000.000 Sivasli carpi ortalama 10 Euro -> 40 Milyon Euro.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2010, 21:52   #22
merekum
Yeni Yiğido

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merekum FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın ardından

II.TİMUR VAKAASI ÜZERİNE;

Çok özür dilerim arkadaşlar, ama yukarıdaki başlık bu Kara formanın giydiği isli, iğrenç gecenin başlığı olarak atıldı...

Sivaslı olmaktan hayatım boyunca hiç utanmadım hep gurur duydum, lakin bu gece M.bakkal efendi? denen arkadaş ve onun kukla ekibi bu acıyı bize yaşattı...

Sayın bakkal, bu Trabzon denen kültürsüz kentin öfke dolu spor severleri!!! ne öyle bir şenlik seyrettirdin ki, bu kara lekemiz, bu zavallılar ordusunun dil torbalarında turşuluğa çıktı....

Bugün fanatik gazetesinin sayfasına girdiğim de Sivasspor düşmanı bir psikopat aunen şöyle diyordu: """Şenol Hoca, bu maş 5 ten az olamamalı hatta 7 tane atarlarsa çok iyi olur""", bu ürpertici ifadelerin geçekleşeceğini pek sanmıyordum, ama sayın Bakkal sana da pek güvenmiyordum doğrusu: Niye mi?, sen Cihan ı, Ceyhun u ilk onbirde oynatacak kadar, Keita yı Sivas sanayisinin deposuna kilitleyip hapsedecek kadr bilinçsiz bir teknik adamsın, oyunu iyi okuyamıyorsun ki, M.Sözgelmez i sol bek e alıp 6 ya doğru giden otobanın temellerini bizzat attın, Sayın bakkal bu gece var ya, bu gece değil Sivasspor Teknik direktörlüğünden, Teknik direktörlükten istifa etmelisin... Ha diyeceksin ki, Ferhat Sakatlandı, ya adam bende sana bir şey söyleyim mi; Bu akşam maç sonrası gözyaşlarıyla konuşan benim değerli abim Sivasspor aşığı "MAHMUT TANIŞMAN" ABİM ne diyor bak Faruk neredeydi? Hocam, ben bilmiyorum nerede bu adam..., Keita, Taider i biliyoruz rafa kaldırdın,,,,

Hoca, u.kavuk, cihan, erman, m.sözgelmez gibi futbolcular bu takımın oyuncuları değil, değil, değil,,,
yorgun bitmiş ceyhun ve sen hoca; Trabzonlu a.dereli, i.şahin, sedat ve hepiniz ve diğerleri bu utanç gecesini hatırlarmısınız bilmem, bize yangın yaşattınız, yaktınız Sivas ı, Timur gibi acı yaşattınız bize, herkesten altı yeseydiniz de ŞU GERÇEK SİVASSPOR TARAFATARININ NEFRET ETTİĞİ TAKIMDAN YEMESEYDİNİZ...Bordo ve Mavi bizim en sevmediğimiz renkler...

Sivas ın denizi de yok Mavisi de... onurlu Kırmızısı ve beyazı var kıvrım kıvrım akan Kızılrmağı var çorak dağları var, onuru var....Yaktınız bizi...

BU SİYAH FORMAYI BURADAN GİDENE KADAR, O TRABZON A SİVASTA BEŞ-ALTI TANE ATMADAN ÇIKARMAYIN BUNU YAPAMIYORSANIZ, GİDİN, GİDİN, GİDİN...

bu akşam bu şakşakçı takım trabzon 4eylül belediyeyle oynasa ancak bu kadar gol atabilirdi....gerisi laf
merekum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı merekum'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2010, 21:54   #23
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Mesut hocam size güveniyoruz maci canli izledim. Cok üzgünüz yani m. Yildiz ne yapiyor toplari öldürdü ceyhun yavas kosamiyorlar. Sedat yesilkaya kadir abdurrahman cok cabaladi cihan beni cok sasirtti yazik oldu bu derin yarayi atlatabilecegimize hic inancim kalmadi takim caresizlik icinde kivraniyor cihaanla bu is olmiyor. Size olan güvenimiz cok büyük yara aldi bi trabzonspora karsi bukadar caresiz oynamamaliydik. Acziyetimiz skora net bir sekilde yansidi afiyet olsun sayin mesut bakkal dan taraftara 6 taneli bayram hediyesi. M. Yildiz ve ceyhunda israrli olursaniz, kendi sonunuzu hazirlarsiniz. Ama bundan sonra daha canli izlemeyecegim size cok kirginiz.... Yaiz verilen emege
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Elbeyliliyiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2010, 21:55   #24
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bakkal;Bugün hakemi hiç sevmedim.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal böyle bir sonucun bir takımın başına birkaç yılda bir gelebileceğini söylerken, hakem Bülent Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal böyle bir sonucun bir takımın başına birkaç yılda bir gelebilecek bir skor olduğunu belirterek, "14 yıldır bu işin içindeyim. 6 yıldır da tek başıma çalışıyorum. Mazeret olarak bunun arkasına sığınmıyoruz ama bugün hakemi hiç sevmedim" dedi.

Trabzonspor'un golleri gelince oyun disiplininden koptuklarını ifade eden Bakkal, ''Daha sonra da oyuncumuz atılınca, rakip takımın da moral motivasyonu yükselince böyle bir fark ortaya çıktı. Kaçınılmaz bir skor oldu. Bir takımın başına böyle sonuçlar gelebilir. Bizim bunun altından kalkacak gücümüz var'' diye konuştu.

Ajansspor
Doğru hakem 4 atağımızı ofsayt diye kesti,3 penaltımızı vermedi,rakip takıma 2 kırmızı kart göstermedi,rakibe 2 penaltı verdi haahahahahahahah çık komiksin hoca bizde seni sevmedik
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2010, 21:56   #25
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Mesut hocam bu trabzona ve o taraftarina ikinci yari 8.5 skor istiyoruz, plakamizi tersten yazdirmani istiyoruz, adamlar fanatikin yorumlarinda 6.1 plaka yazdik diye dalga geciyorlar, haa hocam bi zahmet fanatikteki yorumlarida okusaniz kim dost kim düsman anlarsiniz
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda vedat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2010, 21:57   #26
halilim5858
Yiğido

halilim5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 285 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 halilim5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKhalilim5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

muhsin hoca bizi en kötü oynatan hocaydi o bile hic bir takimdan 6 yemedi sen geldin ne degisti hangi takimi ilk 10 icine soktun hangi takimda ses getirdin ama bugün bizde ses getirdin 6 yedik yaziklar olsun sadece
halilim5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2010, 22:04   #27
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

arkadaşlar...mesut bakkalla farklı bir yenilgi alınmış olunabilir...mesut bakkalı bu takımdan gönderin,emin olunki yerine gelecek hoca(boşta olanlardan bahsediyorum)bakkal dan iyi hoca olamayacaktır....ligin daha başı...buradaki bir ço kkardeşim elbetteki sivassporu şampiyon görmek istiyor...bende öyle istiyorum..ama gerçekçi olarak düşünüldüğünde mevcut kadro ve yapılan yeni transferlerle bu işin olmayacağınıda herkes çok iyi biliyor...bu nedenle burada hocayı çok fazla suçlamakta yersiz..ben sivassporun bu kötü günleri çok kısa bir sürede atlatacağına inanıyorum...
Alt 13.09.2010, 22:06   #28
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sen oynadın goller kaçırdın attın da hakemmi vermedi ne zırvalıyorsun kardeşim biz 43 yıldır böle aciz duruma düşmedik sen neyden bahsediyorsun transfer zamanı yeter dediğin için bunlar başımıza geldi diyemiyorsun şimdi çıkmışın hakemi suçluyorsun senin yüzünden oldu bunlar kusura bakma hiç haketmedi sivas bunu senin oyuncuların sahada gezerse olacağı buydu yazıklar olsun .
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2010, 22:18   #29
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

MESUT HOCAM KIZMA AMA EPEYDIR YORUM OKUYORDUM AMA YAZMIYORDUM, ARTIK PICAK KEMIGE DAYANDI, BIZI DÜSMANIMIZA KARSI BOYNUMUZU BÜKTÜRDÜN 7 MILYON SIVASLIYI YAKTIN KÜL ETTIN,HOCAM ANLAMAKTA COK ZORLUK CEKIYORUM BAZEN SÜPHE DUYUYORUM , YEDEKTEKI FUTBOLCULAR COKMU KÖTÜDE , DEVAMLI YORGUN KOSAMAYAN ADAMLARI OYNATIYORSUNUZ? BU TAKIM COKMU IDMAN YAPIYORDA BU KADAR YORGUN ? VE BIR MACTA KÖTÜ PERFORMANS SAGLAYAN FUTBOLCUYU NEDEN IKINCI HAFTA OYNATIYORSUNUZ? ALTARNATIVMI YOK? ALTARENATIV YOKSA NEDEN ZAMANINDA ALTERNATIV OYUNCU ALINMADI? KULÜBÜN PARASIMI YOK ALMAYA? NEDEN BIZIM TOPCULAR 1 MAC IYI KOSAR 5 MAC KOSAMAZ OYNAYAMAZ? NEDEN TARAFTARIN ISTEDIGI YAPILMAZ? NEDEN TARAFTARIN YORUMLARI DIKKATE ALINMAZ? DISIBLIN YOK FORMA SAVASI YOK ,RUH YOK, TAKIM RUHU YOK,NE BU YAA BIR IKI GOL YEDINMI HEMEN PES ETMEK HAVLU SALLAMAK? HOCAM BU TAKIM 5 DE YESE SKORU CEVIRMEK ICIN CANLA BASLA SAVASMALI AMAAA NERDEEE?????????HOCAM SIZDEN ISTEDIM BU MACTA KIM IYI OYNAMADI 5 MAC CEZA VERMENIZ, LÜTFEN YEDEKTEKI FUTBOLCULARIN HAKKINI YEMEYIN KIM HAZIRSA ONU OYNATIN
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı vedat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2010, 22:28   #30
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İlla bir hakemin; attığın golü saymamasından; ofsayt'tan golü vermesinden yada 5 penaltı üstü üste aleyhine çalmasından iyi yada kötü olduğu için bir belirleyici faktörler değildir..

Bugün hakem aleyhimize çaldığı yada lehimize çalmadığı düdükler ile bizi lime lime kesip biçmiştir... soruyorum size ilk 30 dakikada oynanan oyundan mutlu olmayan bir Sivasspor'lu var mı içinizde.. Allah adına.. Maçı beraber izlediğim insanların ne kadar umutlu olduğunu başka maç izlerken mi hatırlıyorumm..

hakem egemeni mehmet'e yaptığı hareketten sonra kırmız ile oyundan atsaydı .. sizce maç buralara gelirmiydi..

ha sonrasında gelen golllere gelince.. Onlar artık bir ayrıntı.. Biz Trabzonspor kadar geniş ve kuvvetli bir kadroya sahip değiliz.. baktı hakem Trabzonspo uyuyor, onları çimdiklemesi yetti de arttı bile..

Etiketler
ardından, maçın

Seçenekler Arama
Stil